XD
Jóvanám, mindent elhülyültök... Lehet nem is baj, fő az optimizmus... meg a vacsora...
Jóccakát!
Válasz medve (2009-07-19 20:35:32) üzenetére:
:DDDDD
Válasz Hanga (2009-07-19 09:11:22) üzenetére:
A narancs is kapott egy lehetőséget, de az nem élt vele, ezért van sokkal több grapefruit.
:DDD
Kini drága, az emberi hülyeség határtalan, ezt sajnos el kell fogadni.
De hogy idézzek valami okosan szívmelengetőt is, tessék nektek egy jó vasárnapi pihit kívánó idézet, és gondoljatok rám, nehogy belefulladjak az ÁFA bevallásokba!
"A grapefruit tulajdonképpen egy citrom, amely kapott egy lehetőséget, és élt is vele." - Oscar Wilde 🙂 Szép napot!
...
...
Wá, hogy utálom az emberiséget... Mindig csak az erőszak, vagy csupán én nőttem fel álomvilágban és éltem meg keveset?!?
Annyira... Áh... 🙁
Válasz artur (2009-07-18 20:54:12) üzenetére:
Azt nem tudom, lehet, hogy az anyukámat szidták, de nagyon dallamosan tették 🙂
Válasz Hanga (2009-07-18 20:23:51) üzenetére:
És azt is mondták, hogy az olasz fagyi visszanyal, ugye?
:-)))
Elmentem az imént vacsorázni (értsd: ettem két gömb fagyit) és összefutottam az "eredeti olasz fagyi" feliratú fagyizó előtt egy csapat olasz sráccal. Csupa szépet mondtak nekem (legalábbis úgy hangzott :-)) bár a szőke fagyislányt jobban körbeudvarolták. És a feliraton röhögtek, hogy eredeti olasz fagyi, és kézzel-lábbal mutogatták, hogy náluk nincs is fagyiskanál és nagyobb adagot szeretnének. Aranyosak voltak 🙂
Válasz The Kinslayer (2009-07-15 23:25:15) üzenetére:
minden hazatérőt üdvözlök 😀
Hejjho, hazajöttem, és most megyek aludni, jóccakát Mindenkinek! 🙂
Vége szép napjaimnak, és a kis 3 napos nyaralásomnak....visszatértem!:) Üdv mindenkinek!
Válasz medve (2009-07-15 00:20:23) üzenetére:
Jó reggelt medve! :)))
Falevél nem lenni álmos... nem hatott a szalonna-kúra, nem találkoztam egy kutyussal sem:)
Válasz Falevél (2009-07-14 22:37:45) üzenetére:
Nem szoktam okos tanácsokat adni (mert a jótanács olyan , mint a popsi - mindenkinek van), de erre irtam a Mi leszel, ha... Talán olvasd el.
Tamás
Válasz Hanga (2009-07-14 21:53:48) üzenetére:
Meglesz a csók, és BKV-é változtatalak.
Tamás
Válasz Hanga (2009-07-14 21:53:48) üzenetére:
Béka? Én szeretem a békákat!
Viszont elgondolkodtam! Én kérem diétázom, így kb egy órája jóllaktam füstölt szalonnával... mi lesz belőlem reggelre;)?!