Válasz Zemy (2009-02-17 20:30:39) üzenetére:
"Mini-novella-szerűség", sima blogbejegyzés, nem is vacakoltam vele egy percet sem, hogy novella-komfortos legyen. 😀 Épp csak anyira szerkesztettem, hogy címlapra kerülhetett a magánblog helyett.
Kösz az elismerést, nálunk parasztéknál ez semmiség. 😛
Válasz Zöld Zsázsa (2009-02-17 17:43:26) üzenetére:
Uhh, ha egyáltalán nincs fűtés, az durva. Oár éve nekünk ilyenkortályt ment tönkre a cirkó, ismerem a helyzetet. Mondjuk mi akkor itt maradtunk, szerencsére csak valami 5 fokig ment le a hőmérséklet, mire tudtunk újat szerezni.
A mostani 10 fokhoz már egészen hozzászoktam. De komolyan, már nem is fázom, ha rendesen fölöltözöm. Csak a hideg ágyba nem kellemes befeküdni, no meg 10 fokos fürdőszobában fürödni. 😀
Nálunk meg elromlott a fűtés :S
Tegnap estefelé mikor nem voltam itthon mert éppen szorgalmasan tanultam egy évfolyamtársamnál, szikrázni kezdett a gázkazán, majd ki is gyulladt... úgyhogy gyorsan elzárták anyuék a gázt meg elporraloltották a kis tüzecskét ami keletkezett... durva...
szerencse a szerencsétlenségben, hogy nagymamámékhoz beköltözhetünk 🙂
Válasz Crystalheart (2009-02-16 22:33:58) üzenetére:
Klassz a "jelmez" és az írás se kutya. 🙂
Crys - megnéztem a képeket, jól fest az Öcsike, aranyos, gratulálok.
Kini - ha ez vigasztal, én is!!!
Beteg vagyok... ÁÁÁÁÁ... XD XD XD
Lessétek meg! 😀
"Kisöcsém farsangja" (blogbejegyzés):
http://logout.hu/iras/kisocsem_farsangja.html
Kemény.
jellemző, megint nem számoltak velem, ez felháborító!!!...mármint a kérdőjeleimmel, hihetetlen, hogy mik meg nem történnek:)))), azért megpróbálom elviselni valahogy, de az tuti, hogy álmatlanul fogok forgolódni, hogy a hőn szeretett oldalam nem képes engem elviselni,ejnye-bejnye...
amugy meg tényleg bocsi, mindenkitől!!!
nem volt szándékos!...ha tudtam volna, már hamarabb megcsináltam volna...
Válasz eszkimo (2009-02-14 21:16:48) üzenetére:
Az jó volna, de én csak segédszerki vagyok, ilyesmit nem tudok megjavítani.
:-)))
...van egy kis Cserszegi fűszeresem, esetleg felajánlom, bár a 4literből nem tudom mennyi marad...., amuyg szigethalom mellől való...
Válasz eszkimo (2009-02-14 21:11:58) üzenetére:
Majd valami ügyes ember visszacsinálja.
tönkretettem az oldalt, s most fizethetek ...:(((
jaaaaaaaaaj, észrevettem, megint galibát okoztam---
Válasz eszkimo (2009-02-14 21:06:37) üzenetére:
Beragadt a kérdőjeled?:DDD Úgy megnyújtotta az oldalt, hogy csak na!
...hihetetelen, hogy mennyi magányos ember van!!!...- néha az az érzésem hogy össze kéne hozni őket, de akkor meg bezárkóznának, miért?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????