Akkor mindenképpen az jelentené a megoldást, ha erről regisztráláskor nyilatkozni kellene mindenkinek, aki meg már itt van, annak valamiképpen utólag megtenni ezt és akkor Paconak nem kell rettegnie a jogászok haragjától 🙂
Én spec. bánom, hogy eltűntek a töröltek hozzászólásai, és bánnám, ha az én válaszaim is eltűnnének. Ez nem a barátságról szól (tartom-e a kapcsolatot), hanem véleményről, kritikáról. Ami akkor is ér(het) valamit, ha aki írta, már nincs itt, és amúgy nem barátkoztam össze vele.
Válasz Crystalheart (2009-02-13 12:42:21) üzenetére:
Brúnóka megint megelőzött, én is hasonlóan vélekedem 🙂
Én nem bánnám, ha a törölt tagnak visszaírt válaszaim is eltűnnének az ő hozzászólásaival együtt. Ha lényeges volt, akkor most is tudom, és tart is a kapcsolat, hogyan állunk egymással. Ha nem, akkor meg nem is baj, ha elmerül a feledés mocsarába az egész. Mindenkinek szíve, joga eldönteni, megy, vagy marad. Ha megy, viszi a cuccait is magával. A hsz-ek is a cuccaihoz tartoznak. Vigye. Ha úgy kell legyen, majd az univerzum gondoskodik arról, hogy találkozzunk ismét.
Én vagyok csak ennyire béna?! Az is csak most tűnt fel, hogy Nerina sincs már köztünk! Pedig hogy szerettem a verseit!
Válasz Hanga (2009-02-13 09:06:08) üzenetére:
Ez bukta már akor is, ha így idézek az előttem szólótól, mint most az imént tőled 🙂 De szerintem hússzor fontosabb az érthető hsz-sorozat, mint hogy ki regelt tag egyáltalán... Némelyik művemnél már azt sem tudom, anno mi volt a kritika, mert csak az én javítgatós hsz-aim látszanak.
Válasz Hanga (2009-02-13 09:06:08) üzenetére:
igazából ezt én is így gondolom. Nem azt kell megoldani, hogy a törölt tagok hozzászólásai látszódjanak, hanem azt, hogy a törölt hsz-ekre adott válaszok ne nézzenek ki olyan hülyén, mert nem érti az olvasó, hogy az mire reakció
Válasz Crystalheart (2009-02-12 14:12:38) üzenetére:
Akkor Búnó szavait idézem 🙂
"Kedves Keltanéni! Most nem értek veled egyet, mert történetesen, ha nem vagyok az oldalon, akkor nem lehetnek itt a hozzászólásaim sem. Ez egyértelmű. Ha barátság szövődik az alkotók között, akkor az értékes hozzászólások amúgyis tovább viszik a kapcsolatot. Nem beszélve arról, hogy a törölt tagok ittmarad dolgai a jelenlévőktől veszik el az értékes tárhely szabad területeit. Szerintem így kell átgondolni a dolgokat."
"halkan megjegyzem, hogy aki nincs itt, annak nem kell, hogy itt legyen akár csak egy mondata is" - Ezt mire értetted? o.O`
Hogyhogy mihogymi és különben is miértne?? 🙂
Válasz Hanga (2009-02-12 13:40:03) üzenetére:
Mi, hogy, mi, hogy, mi? 😀
Nincs itt az alkotók közt egy jogász sem? Egy kis ingyenes jogi tanács és a probléma meg lesz oldva.
Bár halkan megjegyzem, hogy aki nincs itt, annak nem kell, hogy itt legyen akár csak egy mondata is, de ez csak az én véleményem.
Válasz Don Paco (2009-02-12 10:40:28) üzenetére:
Legbiztosabb, ha a szerződésbe beteszel néhány sort, melyek után az ide föltöltött cuccokkal _ezen oldal keretein belül_ szabadon rendelkezel onnantól. A Karcolat etikettjében pl. ez áll: "Az oldalon közétett anyaggal szabadon rendelkezünk a szerzői jogtulajdonos beleegyezésével." Innentől meg... A legegyszerűbb kijelentéseket elég nehéz megtámadni. 🙂
Válasz Crystalheart (2009-02-12 10:17:38) üzenetére:
jogász én se vagyok, de sajnos pénzeszsák se, hogy kifizessek egy ragya büntit, hogyha feljelentenének valami miatt 🙂
Válasz Don Paco (2009-02-11 21:10:10) üzenetére:
Nos, hát ott is folyton ezzel problémáznak, hogy mi legális meg mi nem (épp a napokban tiltottak meg mindennemű politikai témát és hozzászólást, mert túl nagy falat volt a jogsértőket kimoderálni), úgyhogy ezért nem tartom valószínűleg, de hát lehet. Mittomén, nem vagyok jogász. 😀