Válasz Hanga (2009-01-07 13:38:37) üzenetére:
Drága Hangám! A hozzászólásod mögött óriási megbántódást érzek.
Rútul becsaphatott az az illető, de hidd el, a férfiak többsége nem ilyen.
Igaz, engem egyetlen férfi bántott meg - de kegyetlenül- életem során,
mégis azt mondom, nélkülük sokkal rosszabb lenne a világ.Tudom, most szenvedsz,
mint én akkor, mégis azt mondom: inkább velük, mint nélkülük. / ez csak
az én szerény véleményem/ Bánja kánya, ha gondolod, írj máskor is
hasonlókat, ha közben olyan gyönyörűségekkel örvendetsz meg
bennünket, mint a csodálatos verseiddel, és egymondataiddal!!!!!!!!!
Akinek nem inge, ne vegye magára, ez egy jó közhely, de igaz. Ne öltözzetek a búbánatos hozzászólásomba, ti áldott napvilágos férfiak, nem rátok gondoltam!
Válasz John von Sacchi (2009-01-07 13:15:51) üzenetére:
khm... ha mégis úgy lenne........ Áporkán mondjuk életemben nem jártam, de semmi sincs kizárva 🙂
Ez most nagyon csúnya dolog volt tőled 🙁
Válasz Crystalheart (2009-01-07 16:17:07) üzenetére:
Hajaj, régi szép idők, amikor reggel ébredve a takaró alól kikukucskálva láttam a lehelletemet. Illetve, nem is olyan régi. Tudom, ez sem vígasz neked, de legalább látod, hogy mennyien tudják, miről beszélsz, vagyis írsz.
🙂
Ha te mondod, művésznő:-))) Bár gyanítom, hogy nem ismered mind:-)))
Válasz zsike (2009-01-07 14:37:15) üzenetére:
Köszönöm az együttérzést... De hát ez már csak így van, akkor lett elrontva, amikor az országot rászoktatták a gázfogyasztásra. Előbb-utóbb úgyis szinte mindenkinek át kell térnie másra, hát nekünk ez most jött el. Kár, hogy túl sokáig halogattuk. Igazából jobban zavar, amikor két hétig rizs fejeskáposztával a kaja. 😀
Megint jó oldala a dolognak, hogy nagyobb átéléssel írhatok talán a szegénységről. 🙂
Kedves Hanga,
Ki bántott meg? széttéprm 🙂
azért a hozzászólásod minden ffi társam nevében visszautasítanám és kérnélek egy nyílvános bocsánatkérésre 😛 :))))))))))))))))))))))))))))))
Válasz Crystalheart (2009-01-06 16:33:32) üzenetére:
Crys! Ilyenkor rándul görcsbe a jóérzésű ember szíve, hogy micsoda
igazságtalanságok léteznek a földön. /Gondolom, nem túloztál???? miért is
tennéd?/ Kár, hogy nem járnak ezen az oldalon illetékesek!!! Picinyke ízelítő
mindennapjainkból... ezt a címet lehetne adni pár soros hozzászólásodnak.
Tudom, nem vigasz, de sajnos nem vagy egyedül.
Csak a férfiaktól mentsen meg minden égi hatalom, gyáva banda, nem tudok mást mondani. Ez van.
Válasz Berill Shero (2009-01-06 20:58:24) üzenetére:
Kedves Berill,
véletlenül nem Áporkán tetszel lakni?
Válasz Don Paco (2009-01-06 21:12:42) üzenetére:
Főnök!:D Az aztán emelné ám a látogatottságot, nem is rossz ötlet:DDD
Válasz John von Sacchi (2009-01-06 20:45:10) üzenetére:
Johnny fiú, mindent bele a leánykeresésbe! Legalább lenne referencia egy általam esetlegesen indítandó társkereső portálhoz 😀
Válasz John von Sacchi (2009-01-06 20:45:10) üzenetére:
Kedves Tőled, hogy rám gondoltál, de alapvetően iszonyúan bizalmatlan típus vagyok. 🙂 Soraid megmelengették szívemet, és lehet eljön annak is az ideje, hogy kirakjam a fényképem, vagy akár bárkit is ismerősnek jelöljek innen, egyelőre viszont még szeretnék élni az inkognitóval.
Nem mintha bármi takargatnivalóm lenne, az életben is pont ilyen a stílusom, mint itt, de azt gondolom, hogy az alkotáshoz, és ahhoz, hogy bárki értékeljen nem kell látnia. Aztán lehet a türelem ha nem is rózsát, de Berillt terem. 🙂
Válasz Berill Shero (2009-01-06 20:36:28) üzenetére:
Kedves Berill : a tökéletes férfi kopogtat az ajtódon, ki sárkányszelidítő és hatalmas empátiával is viseltetik? kérlek küldj egy fotót magadról, vagy végy fel iwiwen ismerősként, mert bár a szépség nem elsődleges szempont (engem sem iparművész tervezett), azért fontos az első benyomás (zsákbamacskát nem veszek, s nem árulok) :)))))))))))))
A Napvilág Társkereső klub első fecskéi lehetnénk 🙂