Boldog Új Évet Kívánok - Mindenkinek!
Művésznő, mit ittál?:DDD Nagyon kevered az ünnepeket.:D
Dr. Karachony M. Silvester
M.=Mikolaus 😀
Elárulom, ki az a Szilveszter.
Az én kissé Mikulás kinézetű háziorvosom. Dr. L. Szilveszter, de tényleg ez a neve 🙂
Válasz Poppy (2008-12-31 13:58:11) üzenetére:
A második fele sem olyan rossz kívánság, ha az ember kellően bízik önmagában.
Ez a sor sokoldalú. A jelentése függ attól, hogy ki küldi, és az is, hogy kinek.
:-)))
Minden Napvilágos alkotónak, és olvasónak vidám szilveszterezést kívánok!
🙂
Megosztanám ill. továbbadnám az első újévi kívánságot, amit tegnap kaptam:
Boldog új évet, és boldoguljatok, ahogy tudtok! :)))
Boldog Új Évet minden alkotónak és olvasónak aki a Napvilágon tartozkodik és egy sikeresebb új évet mindenkinek
Válasz artur (2008-12-30 23:04:47) üzenetére:
Lehet, hogy a Matuska?
Ő is nagy petárdás volt
🙂
jav.: szerkesztőknek.........ez úton 😀
Minden Kedves és elszontyolódott alkotótársamnak és a szerkesztóknek is ez útón kívánok sikerekben gazdag, ihlettel telt új évet!!!!!!!!!!!
Boldog új évet kívánok nektek, sok-sok jó írást, sok olvasót és nyomtatásban megjelenő műveket!
Válasz Gunoda (2008-12-30 22:35:10) üzenetére:
Én nem tudom, ki az a Szilveszter, de én nagyon szeretem az év utolsó napját, mint ünnepet.
:DDD
Uuuuutálom a szilvesztert! Egyetlen mázlim, hogy végre nem egyedül töltöm, hanem a párommal és a macskával.
Kedves Kék Kapor!
Tudtommal ezt a Vizigótok mondták telihold idején, amikoris tilos volt csónak nélkül partra evezni, mert a lassú víz, disznót győz, esetleg sült malackát, így Sam nem maradt szárazon.
:-)))
BUÉK minden kedves alkotónak és olvasónak.
Még nálam sem tudni, itt leszek-e, szóval boldog újévet!:) Igyatok sok pezsgőt meg forraltbort 🙂
Jó szilveszterezést, mindenkinek kedve szerinti bulit/összejövetelt, és (ahogy a német mondja) egy jó átcsusszanást az új évbe!! Legyen szeretetben és minden más jó dologban gazdag szép új évetek! :):):)