Válasz Hanga (2008-12-22 14:45:09) üzenetére:
Húsz év múlva úgyis mind rám fogtok szavazni, minek ide polfórum? ;]
-off-
Boldog karácsonyt Mindenkinek!
-
Válasz Hanga (2008-12-22 14:46:26) üzenetére:
Nem igaz, mert ezt most tőled tudtam meg én. Eddig nem volt, és nem figyeltem, mikortól működik ismét.
:-)))
Válasz Don Paco (2008-12-22 13:33:31) üzenetére:
Ó ezt csak azért, mert most vettem észre, hogy lehet válaszolni konkrétan, nna ez is dejó.
A verseknél is megvan már ez? Mindjárt megnézem 🙂
A kicsi mindent utoljára tud meg 😀
Jajj, politikát ne, attól nekem rosszulléteim vannak, konkrétan hányok tőle.
De nagyon büszkék vagyunk rád Paco, hogy ilyen hasznos diplomád van 🙂
És én sem a tehetségeket bíráltam, mert abból van bőven, csak igen, a kilóméterekkel van baj.
Sajnos ezt csak a kínai népi főiskola humánetológiai szakán tanítják.
Hmm....érdekes...milyen fakultásként létezik középsuliban? 😀 Jó, ez hülye vicc volt...
Válasz Doreen (2008-12-22 12:52:21) üzenetére:
"kavarodás lenne" én más kifejezéssel élnék, de nagyon szépen árnyaltad 🙂
Artur, valójában én a Zsidó közösség neonáci tagozatának arab baráti kapcsolatokért felelős minisztere vagyok, ám ezt jól leplezem 😀
Na, ezért a pojenért hányan lincselnek meg... 😛
Még szerencse, hogy nincs 😀 ha mindenki elkezdene politizálni, szép kavarodás lenne..
Főnök! Valóban jó ötlet volt tőled, hogy itt a Napvilágon nem lehet konkrétan politizálni, szerintem tartsd is meg ezt a jó szokást. Aki késztetést érez ilyesmire, annak megvannak a megfelelő fórumai. Én jártam már olyan oldalakon, de ordítva menekültem el egy idő után onnan, mert nagy az Isten állatkertje, és ... inkább nem folytatom. Ezt itt egy jó oldal. Burkoltan az ember itt is megfogalmazhatja a véleményét, nézeteit. Nem tudom, mi volna, ha valóban nyitnál egy ilyen fórumot. Tudom, hogy neked is megvan a magad véleménye ezekről a dolgokról, hiszen benne vagy, benne élsz. Talán lehet is néha érezni belőled egy-egy hozzászólásod kapcsán.
🙂
Van egy jó erős véleményem, azonban azt nem itt adom elő. Vagy nyitni kellene egy rejtett politika topikot is.
Balázs! Valóban, esetenként máshol is így megy a biznisz, de én azt vettem észre, hogy itt szinte minden, míg máshol csak néhány dolog ...
nem hiszem, hogy ez magyar sajátosság.....
Most mondjam azt, hogy ez magyar sajátosság? Elindul valami szuper ötlet alapján egy jó dolog, de valahogy menet közben ...
Az elsőről még van nekem is valami fogalmam, és tudom, hogy nagyon jó volt, bár én nem néztem. Ezt meg csak azért is megnéztem. Kiváncsi voltam, milyen, de nem hagyott mélyebb nyomot rajtam 🙂