Najólvan...már azt hittem, nagyobb baj van a memóriámmal.
Ügyi vagy.
ÁÁ, PAco, nem vagy ép 🙂 de lehet, hogy igazad van ám!
zsike kedves, akkor megsúgom a valóságot: az első szakmám könyvelő, középfokú statisztikus és tervező hivatalosan, a második és kedvesebb szakmám a kézi könyvkötő és -restaurátor. Hmm, azt hiszem ennyi 🙂
Teljesen elveszítettem a fonalat... Hanga, nekem olyan rémlik, hogy
restaurátor vagy. / azt hiszem, az iwiw-en olvastam/
Mondjuk, nem rossz, hogy több lábon állsz, ha beüt valami az egyik helyen, még
a tarsolyban van másik kettő.
Atyaég Paco , hogy Te miket tudsz!!!!!!!!!
Hááá, igyekezik az ember 🙂
Hanga, pedig eredetileg nem is az adózáshoz volt köze a könyvelőknek, teljesen máshol dolgoztak. A könyvtárban segédként az volt a feladatuk, hogy mikor leltároztak és a sorszám alapján nem tudták pontosan melyik polcon van valamelyik kötet, a könyvtárnokok "könyv, elő!" utasítással ugrasztották a könyvelőket, akik pikk-pakk megkeresték az elkóborolt jószágot. Később a céges adóztatási rendszer egységesített bevezetésekor feladatkörük megduplázódott, hiszen ekkor már a számhalmazból kellett elővarázsolniuk a revizorok által meg nem lelt tételeket. Ez olyannyira összetett feladatkörré vált, hogy előbbi tevékenységüket el is hagyták egy idő után. Hát így.
Paco, te egy tipikus ügyfél vagy 🙂
Mindenki utálja a papírmunkát, de hát erre teremtette Isten a könyvelőt, ugye.
Főnök, hogy te milyen magyarosan fogalmazol:-)))
Tegnap találkoztam néhány nem magyarral, lehet, hogy tőled tanultak?
:-)))
Mint az egyik oldalon, mi? Hát gondolod, hogy minden oldalt elolvasok itten?! 🙂
Na, akkor ezt a dolgot majd megsusmorogjuk, mondasz egy cimborás árszámítást és hajrá. De nekem olyan kell ám, aki olcsóé jól csinálja és a papírügyeket is elintézi, mert arra nem van időm 🙁
Na, jóccakát mindenkinek, már folyékony halmazállapotú a szemem, és még haza kéne gyalogolni valahogy anélkül, hogy bedőlnék egy bokorba aludni.
Holnapi viszlát kedveskéim!
Mint az egyik oldalon írtam, a szakmám kézi könyvkötő s mellékesen hobby könyvelő 🙂
De fordulj hozzám bizalommal 🙂 A nővéremmel mindenkit szétkönyvelünk :-))
Én aztatatat hittem könyvkötő vagy. Ha tudtam volna, hogy nem kötöd, hanem számolod, akkor nem kerestem volna mást pár hónapja mikor kft-t alapítottam.
Kini Te vagy előttem a fény, az alagút végén, illetve Te vagy az, aki már átkelt ezen a ........................................ (gondolhatod, miket írnék ide legszívesebben) alagúton.
Örülök a kedvednek.
És nektek is szép napot, így a vége felé.
Nekem még nincs vége, csak szünetet tartok, két cég könyvelése között, nálunk most tiszta bolondokháza van, úúúúúúúúúútálom az évvégi hajtást!
Szép álmokat éjszakára mindenkinek!
Örülök, hogy végre jobb kedved van. 🙂
Szép napot Mindenkinek! 😀
Én is tagja vagyok az IR-nak,2007 óta, de csak egyszer kaptam DD-t. Igaz, csak utólag kell fizetni, amikor megkapjuk.
hungarian forint:)