Igaz, hogy mindig a nőnemű választ! Viszont nem hiszem, hogy passzívan kéne ücsörögnie, és várnia a királyfit. Vagy ha mégis, legalább a szemét-fülét tartsa nyitva...
légy normálisabb,mint ők ott fent : ne próbálkozz vele.......széllel szemben sem jó pislákolni 😀
Mi vele a probléma? Épp a megvalósításán vagyok. 🙂
Crys,
akkor sürgősen keress fel egy elmeorvost egy súlyponti kórházban. Mindenkit óvnék eme ábrándoktól.
Ugyan miért? Ábrándzozásaim 80%-át az teszi ki, hogy hogyan emelném föl az országot a mélyből, meg milyen beszédet mondanék, stb. ;]
Persze! A pesszimista szerint meg milyen szépen lóg 😀
Crys: az álmodozás pedig az élet megrontója:d
John von Sacchi: Hajjaj, nálam ez nincs évszakhoz kötve. Ilyenkor annyi a különbség, hogy a hideg miatt nem a parkban érdemes ábrándozni. 🙂
A végén úgyis mindig a lány választ, még ha úgymond passzívan, akkor is. 😀
Egyébként nálam már kezdeményezett lány... Nem egyszerű olyankor illedelmesen, nem megbántva eltéríteni magunktól. 😛
Üdv Mindenkinek,
Visszatértem. Sokak bánatára:) Olvasva a fórumot az jutott eszembe, hogy nem néztük el a naptárat? Mindenkit a szerelem szele csapdos (engem is). Nincs még tavasz!!!!!!!!!!!!! :-DDDD
ha valaki szeretne beszélni valamiről ne hezitáljon írhat nekem is nyugodtan:P
Ave
Fúúúújj XDDDDDDD
Ez nekem is tetszik Artur, még annyit meg lehet tenni, hogy a beleidet is kiszeded és magadhoz láncolod velük a kiszemeltet... XD XD XD
És volt gond, nincs gond, a kiszemelt szívrohamot kap. 😀
Sasfióka! Sokkal egyszerűbben is lehet. letérdelsz elé, kitéped a szíved a szeme láttára, belemártod édes mézbe, aranytálcára teszed, azután egy fehér lóról átnyújtod neki, és közben a másik kezeddel lekaszálsz néhány csillagot. meg ilyenek.
Fog az menni ne félj.
:-)))
gimesi, írd le és add a kezébe. Nekem tetszene egy ilyen gesztus 🙂
Ne rinyálj, belehalni nem fogsz, és ha nem lépsz, sosem derül ki, mi lett volna, ha...
És ne gondold magadat kevesebbnek SOHA SENKINÉL!!
Ilyen nincs! Értetted?
Na, tessék csak papírra vetni azokat a remek gondolatokat és hajrá!!