Vigyázni is kell a becézgetéssel, Zsike!:):):)
BÉKEHARCOS
Szkinheddel is hajbakap.
Hihihi!!!! :DDDD
Jó pár éve történt:
Csaba fiam kollégiumi nevelőjét - Szarka tanár urat - nem nagyon csípték a srácok.
Felírták a nevét a " nem kedvencek " közé. Az egyik fiú megszólalt:
miért becézitek a tanár urat ???
Rozáliának.
"Szarvas"? Én röhögőgörcsöt kaptam volna XDDDDDD
A chat üres és kihalt... egyedül nem bolyongok rajta... :((
Hali, üzizem a chat-eseknek, hogy ma ne nagyon számítsanak rám...tanulok írásbeli vizsgára :S Jó csevejt!
Úgy döntöttem, hogy kicsit kihagyok az egyetemen (azaz addig kezdem újra, míg még csak fél évet bénáztam el), és inkább dolgozok valamit, és gyűjtök egy laptopravaló pénzt. Végülis van egy teljesen kitűnő eredményű OKJ-s programozói bizim. 😀 Rendszergazdának csak fölvesznek valahova... Úgy már könnyebb lesz beosztani az időmet. (A legjobb persze valami lakás volna, persze a laptop mellé :D)
New see = kisnyúl bámul
Általános iskola, alsó tagozat. Összetett szavakat kellett mondanunk. Az egyik osztálytársam azt mondta, szarvas, a tanár pedig őrjöngött!:DDD
Jujj, Zemy, ez súlyos! Főleg a szarvas... :DDD
Phoenix: Én is meg lennék sztem lőve ha angolt kellene tanítanom, de sztem a számtech, programozás, adatbázis stb. az jól menne. De legalább annyira jól biztosan, mint a volt tanáraimnak.
Mégiscsak jó helyen járok. Az előbb megijedtem. Azt hittem betévedtem egy angol csevegőoldalra.
:-)))
Olyan rotkán járok erre mostanság (épp csak megnézem, vannnak-e újabb hozzászólások), hogy csak kapkodom a fejem, annyi új "arc" van.
Hjaj...élek már egy kis társasági éltet itt az éterben. Ez a tanítási gyakszi kiszipolyozza minden energiámat. Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz meló ez! Már csak három órát kell lehúznom. Kettőt holnap, aztán egyet kedden és véééégeeee! (ma három órám volt) Azt hiszem, ez a tanárosdi nem nekem való. Ma legalább 200x mondtam el, hogy "It is blue." "It is doll." Is it a doll?" vagy "Open your books." "Kinyitottad már? Nyisd már ki! Miért nincs még nyitva."