2026. május 26., kedd
Véletlenül
Általános csevegés

Általános csevegés

Oldal 327 / 593

(@zsike)
Tag Szenior alkotó

Crys!

Ez könnyfakasztó volt. / Gondolom, primitíveknek való... én vállalom,
hogy az vagyok, de imádom őket./
Köszi.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.06. 18:09
(@crystalheart)
Tag Alkotó

http://www.youtube.com/watch?v=eP5ON7YfJ_E

Még egyéb? :DDD

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.06. 16:40
(@rozan-eszter)
Tag Szenior alkotó

Aki pedig hallucinál, az úgy cinál, mintha hallana.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.06. 14:34
(@arvai-emil)
Tag Alkotó

Felkopik az Állam.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.06. 12:39
 Lady
(@lady)
Tag Alkotó

Csatlakozhatok a szójátékhoz?
Karám = kar ám, mi a világtól elrekeszt, míg meg nem nyitják benn rekedsz

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.05. 21:20
(@artur)
Tag Szenior alkotó

Puffer = A ki és beáramló információ elbotlik egy ottfelejtett utazótáskában.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.05. 21:09
(@arvai-emil)
Tag Alkotó

(off)
--------------------------------------------------
INFORMÁCIÓ (EMPÁTIA)
- Mit szóltak, hogy nincs meg a poggyász?
- Hogy gyász.
--------------------------------------------------
(off ki)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.05. 10:37
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Paco, ez tényleg jó hír, bárcsak lenne most zsebben félmillám 😛 Viszont akkor már tényleg nagyon nem értem, hogy mi a gyíkért adják itthon olyan drágán. 0 haszonnal 50% plusz jönne rá össze a két áfából, az mondjuk egy ott 400K-s gépnél ideérve (ugye itthoni áfával együtt) 600K ár, a honi (nem létező, mert itthon nincs olyan jó modell) ár meg csak úgy jöhet ki, ha erre még rádobnak nem kis profitravalót. De amit ott most 300K-ból kapnánk, még sokszor olyan sincs itthon, vagy csak nagyon drágán.

Mákos amcsik, még a világválság közepén is milyen jó dolguk van. :DDD Van ott egyáltalán még iskolás, akinek nincs laptopja? 😛

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.04. 16:15
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Mondok neked egy jó hírt. Utánanéztem, mert már régen foglalkoztam ilyesmivel és az EU-s vámtarifaszabályozás miatt a laptopokra 0% vám terhelődik, tehát vámot nem, "csak" 20% áfát kell becsengetni. Pl. 400e a vas, +20e a szállítás, akkor 420x1,2=504e és így legálisan van nálad.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2008.11.04. 13:16
(@rozan-eszter)
Tag Szenior alkotó

Crys!
Együtt érzek veled! Csak azt tudom mondani, kitartás! Hátha találsz olyan munkát, amit bejárással is meg tudsz oldani.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.04. 13:09
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Itthoni laptoppal az irodai munkákban volnék kisegítve főleg, de hosszútávon nem érné meg anyagilag, mert egyszer úgyis kell egy olyat, amin futnak a nagyobb programjaim is. 😐 A baj, hogy itthon még évekbe fog tellni, hogy megjelenjenek és lemenjen az áruk oda, ahol az USA-ban most van. Rengeteg idő... Miközben minél hamarabb kellene már pénzt keresnem, mert egyre nehezebb a családnak. A baj csak az, hogy édesanyám a kiutat a parasztos önellátásban látja, én meg abban tényleg csak a vegetálást. Mint akár egy kormány és az ellenzék... 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.04. 12:19
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Köszi Zemy 🙂 Csak a diákhitellel sem lenne nekem több pénzem, az nem az én pénzem, amit kapok. A bankkártyát édesanyám kezeli, arra megy minden. Hogy nekem kellene később törleszteni, az egy dolog, édesanyám attól még nem engedné. Pedig többször pontosan elmagyaráztam neki, mondjuk az ilyen "elmagyarázásoknál" kell egy kis hátulról mellbe dolog, hogy ne lőjön le egyből. 😀 A munkával az a baj, hogy pl. osztálytársam is benyögte hogy két órányi útra lakik, és sehova nem vették föl úgy, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy az ilyenek nem elég megbízhatóak az időben bejárásra, mert főleg télen a MÁV meg néha a BKV is tök kiszámíthatatlan, és nem akarnak mosottrongy dolgozót sem egy ilyen gondolkodós szakmában, mikor jön helyette öt másik pesti. Pedig a pesti lakást sem oldhatom meg semmiképp.

Annyiszor végiggondoltam már, de így nincs járható út... Úgy elszakadnék már itthonról, hogy aztán hamarabb tudjak érdemben segíteni... szintén itthon. Amit most csinálunk, az csak vegetálás. 🙁

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.04. 12:13
(@phoenix)
Tag Alkotó

Köszönöm mindenkinek biztatást :)) Aranyosak vagytok :)))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.04. 11:22
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Ja bocs, akarom mondani másfélszeres helyett, két és félszeres...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.04. 02:33
(@crystalheart)
Tag Alkotó

De másfélszeres vagy még többszörös ár is kijöhet? Na meg már Angliában vagy Németországban is elég borsos. Persze gondoltam én, de azért ez durva 😀

Amúgy az adapternél azt mondtam, hogy kell itthon venni egy hozzávalót. A masina tápja ugyanolyan itt is meg ott is, csak az adapter más (ott valami USA country pack, itt meg sima 230V-ba való laptop adapter.) Természetesen az ottanit ha bedugnám itthon a falba, hamar furcsa szagokat éreznék. 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2008.11.04. 02:32
Oldal 327 / 593