Válasz Tiringer Tündi (2008-03-12 10:42:07) hozzászólására:
Csak a legnagyobb sikerek kívánom neked! Legjobb barátném is most készül kiadatni egy regényét, de nagyon sok pénzt kéne állnia.... manapság az irodalom nagy "mulatság" és mégsem lehet megélni belőle - csak külföldön - esetleg!
Válasz Zöld Zsázsa (2008-03-11 20:40:48) hozzászólására:
Az... híresség... amikor sz*rban van az osztály, akkor nagyon kellek, az biztos.... meg ha valamit elkell bégezni... mindig ugyanaz a 10 dolgozik.... utálom.
Sziasztok!
Mostanában én is a magánkiadáson gondolkodom. Ez maradt, unom a pályázatokat. Azt tanultam a suli(k)ban, h előzetes felmérést köll készíteni. No. Én el is zarándokoltam szűkebb pátriám könyvesboltjaiba - gondoltam, Szentendre művészváros, talán könnyebben megy az ilyesmi. Azon kívül, hogy lett egy-két kedves könyvesbolt tulajdonos ismerősöm, nem történt igazából semmi sem. Állítólag a nagyon tehetséges unokaöcsi könyvéből is csak 6 példányt lehet eladni 4 hónap alatt. Ez tehát a röpke, helyi mintavételem eredménye - egyenlőre. Nem adom ám fel! 😉
Ki miondja, hogy paranoiás vagyok? És miért akarják tudni?!
Válasz Titusz (2008-03-11 18:31:33) hozzászólására:
A híresség átka...! 🙂
Válasz Galev (2008-03-11 15:16:48) hozzászólására:
Igen... a mobbing - az a mindentéren (szóban, tetlegességben) elkkövetett zaklatást, piszkólódást, kirekesztést hivatott jelenteni.
Ezt, illetve a testi, szexuális erőszakot mérték fel ezzel a két oldalas kérdőívvel nagyon durva volt néhol... és meglepő eredményem született, miszerint elég nagy zaklatásnak vagyok kitéve...
A mobbingról szól...?
Hello!
A suliba kitöltettek velünk ilyen mobbing tesztet.... kitalálja valaki mi az? 🙂
Válasz Don Paco (2008-03-10 23:15:42) hozzászólására:
Nem bálvány... gyerekként olvastam pár könyvét, de ennyi. :)))
Válasz onsai (2008-03-10 19:40:41) hozzászólására:
az mindjárt más! Akkor az tényleg úgy volt, hogy tőle lopták! 🙂
bocs-bocs, nem akarom senki bálványát döntögetni 🙂
Válasz Don Paco (2008-03-09 22:31:02) hozzászólására:
Paco, a Pusztítós infót maga Nemere mondta a Tinta Klubos esten. Meg azt is hogy perelni próbált.
Válasz Myrthil Tiller (2008-03-10 17:22:39) hozzászólására:
Hát hacsak nem csinálunk az irodalmon kívül valami irendkívülit (amit megéri leadni), akkor a kettő alapból együttjár.
Válasz Gunoda (2008-03-10 18:17:58) hozzászólására:
Szerintem elég valakit részegen megverni 😀 😀 😀
Válasz Myrthil Tiller (2008-03-10 17:22:39) hozzászólására:
De akkor vetkőzni is kell... vagy botrányos magánéletet élni. :DD
a tv-s dolog olcsóbb 😀