Boldog szülinapot Ormi! 🙂 Meg persze a másik két ünnepeltnek is.
Én is lassan egy éve várok a CD-imre... De asszem ma már írok nekik, hogy itt az ideje... 8000 Ft azért nem kidobásra lett volna szánva... :S
Válasz Zöld Zsázsa (2008-01-14 13:49:57) hozzászólására:
Sajnos, én is szereztem velük kapcsolatban hasonló tapasztalatokat, bár a jubileumi antológiába bekerültem (megnéztem: annak van ISBN száma). A "Hét Prózájára" lassan egy éve várok, de minek... Már le is tettem róla.
Válasz Zöld Zsázsa (2008-01-14 13:49:57) hozzászólására:
Látom, tényleg eléggé kiborított a dolog 😀
Válasz Crystalheart (2008-01-14 13:15:35) hozzászólására:
Igen, tudom... csak mondom én amit beszélgettem vele az nem volt valami meggyőző, azt se tudta, mit akar.
A másik meg az IR, na, kezdve azzal, hogy az adatvesztésük miatt nem kerültem be végül mégse az ötéves jubileumi kötetbe, ez még hagyján, erre közli velem, hogy de azért szóljak csak, ha így is kérek belőle - na persze, majd pont. Aztán, 2 írásom is bekerült egy-egy antológiába, az egyik meg is érkezett, most a minősítést hagyjuk, de a másik, amit szintén befizettem, már majd egy éve várat magára, pedig többször is írtam nekik. Megkérdeztem, mi a helyzet az éves tagdíjammal, erre egy rövid és kicsit bántó hangvételű levélben közölték velem, hogy mennyi pénzt várnak adott dátumig...mondanom sem kell nem fizettem be.
A legutóbbi, aminél betelt a pohár, az a "Közös alkotásra ítélve" tárgyú levél volt, melynek megszólításában "Kedves..." és az enyémen kívül még 3 keresztnév szerepelt, akikről azt se tudtam, kicsodák. Azt írta, hogy az IR Pesti Szalon 4 időpontjából kettőn mi 4en együtt 25-25 percben mutatkoznánk be. Válasszuk ki az időpontot, dugjuk össze a fejünket és üssük össze a műsort... válogassunk saját és egymás műveiből, énekeljünk, performanszoljunk, stb...
És ha ez még nem lenne elég, a telefonszámom meg az emailcímem, amit ha jól tudom, nem engedtem meg, megadta 3 tökismeretlen embernek.
Még nem higgadtam le eléggé ahhoz, hogy emberi módon válaszoljak erre, már jött is a következő levél, hogy fizessem be a bérletet, holott franc se akar ezen részt venni. Hálistennek a jelentkezést tárgytalannak veszik automatice, ha nem fizetek. Nem mintha egyáltalán jelentkeztem volna! Amit én összesen tettem, az egy kérdés volt, fel. Arról, hogy mit kell tenne, HA szeretnék, és mibe fog kerülni, és ki fogja felolvasni... erre egyből azt hiszi, vagy úgy tesz, mintha azt hinné, hogy én máris jelentkeztem, csakhogy minnél több pénzt kiszedjen a szerencsétlen amatőr alkotókból, akik boldogok lennének, egy kis ismeretségtől, nyomtatásban megjelenéstől... persze a megjelentetett antológiákat csak az alkotóknak terjesztik, kis példányszámban, még a könyvtárnak se küldenek belőle, mivel nincsen ISBN száma. NAjó, befejztem.
Válasz Zöld Zsázsa (2008-01-14 13:09:08) hozzászólására:
Figy, ha csak megjelenik a műved valahol nyomtatva - attól függetlenül, hogy ők most keresnek-e vele vagy sem - az neked már mindenképp jó, én éppen ezért is legalább egy próbát teszek. Károm nem származhat belőle.
Válasz Crystalheart (2008-01-08 23:09:35) hozzászólására:
Ahamm, engem is megkeresett, reklámoztam is őt a "külső pályázatoknál" habár nem egészen pályázat a dolog, de aztán MSNeztem vele párszor és meglehetősen komolytalannak tűnt a dolog...kicsit elment tőle a kedvem, de még lehet, hogy küldök nekik, csak azt nem szeretném, hogy ők keressenek az én írásommal, amit csakúgy elküldtem nekik. Kicsit az Irodalmi Rádióval való kapcsolatom megromlása is mondatja velem azt, hogy elegem van azokból, akik az én munkámból akarnak pénzt csinálni maguknak. Na majd elmesélem miket művelt az IR...
Válasz artur (2008-01-14 01:06:46) hozzászólására:
vagy legalábbis kommenteket 🙂
Válasz Don Paco (2008-01-13 17:39:57) hozzászólására:
😀 Szóval, ha regisztrálunk, mi is írjunk cikkeket:D
szasztok
egy kis önreklám...
hogyha szeretnétek értékes nyereményekhez jutni egyszerűen, nem kell mást tennetek, csak regisztráljatok a www.napvilag.net-en és írjatok minél több hasznos kommentet a cikkekhez (bejelentkezve).
Fontos, hogy az íróklubtól eltérően NEM a cikkek írásmódját kell értékelni, csupán a témához hozzászólni. Pl. film esetében a filmről, színészekről, rendezésről, stb stb.
Március elején sorsolás!
Válasz Doreen (2008-01-13 13:20:09) hozzászólására:
Olyan nem is lehetséges, hogy valaki mindenkinek tetszik, de a tolerancia jó eszköz arra, hogy, aki nem tetszik, azt egyszerűen békén hagyjuk. Nem piszkáljuk, legfeljebb csak egy kicsit...hehehe.
Válasz Gunoda (2008-01-13 12:39:38) hozzászólására:
Tudom. Én sem vagyok itt mindneki számára közedvelt személy (mondjuk még nem próbáltak megölni gyilkos üzenetekkel 😀 XD)
Válasz Doreen (2008-01-13 10:47:58) hozzászólására:
Tudod, nem vagyunk egyformák... Sokszor az a legirigyebb, aki irigységgel vádol másokat. Nem kell velük igazán foglalkozni.
Válasz Gunoda (2008-01-12 23:45:50) hozzászólására:
Sejtettem, hogy nem én! 😀 De most megdöbbentettél...ilyet...!!
Válasz Doreen (2008-01-12 20:31:08) hozzászólására:
Nyugi, nem te... :)) De sajna, vannak ilyen emberek, még itt a klubban is.