Válasz Arnodre (2007-11-19 23:30:23) hozzászólására:
Velem hasonló a helyzet, a puskázást leszámítva, életemben még nem tudtam puskázni, na nem mintha nagyon próbáltam volna. 😀 Egyébiránt olyan emberek felé, akiket barátnak tartok, nemhogy nem vagyok őszinte, hanem már talán túl indiszkrét is. 🙂
én akkor hazudok ha nyomós okom van rá... pl hazudok hogy mondjuk anyám ne aggódjon feleslegesen értem (azt hiszem, ha mindent elmondanék neki az ágyamhoz láncolna...)... vagy hazudok, ha olyan dolgom van, ami csak rám tartozik és meg akarom előzni a felesleges kérdéseket... lásd klubtalálkozók kimagyarázása...
ja és mint diák rendszeresen élek a hazugság bűnével tanáraimmal szemben... ha meg a puskázás bűn akkor bérelt helyem van a pokol 8. körében... 🙂
és mielőtt megköveztek mutassatok olyan embert, aki sose hazudik...
Én majdnemhogy nem is tudok hazudni... egyszerűen látszik rajtam. A puskázással ugyanígy vagyok, annyira félek, hogy le fogok bukni, hogy még ha nem is vennék észre magát a cselekményt, az tutira feltűnne, hogy sumákolok. :S Ez van, legalább "rá vagyok kényszerítve" az őszinteségre. Én az egyenes beszéd híve vagyok (leendő orvosként ezt azért némileg finomítanom kell majd, de kiindulásnak nem rossz!).
Válasz Titusz (2007-11-19 20:04:29) hozzászólására:
Na jó, az írásaimban gyakran esem túlzásba, de kommentben és személyesen nem szokásom.
🙂
Válasz artur (2007-11-19 19:33:49) hozzászólására:
Miért általában mikor hazudsz?
Tényleg, ki mikor mennyit szokott hazudni/füllenteni?
Boldog szülinapot a sok napvilágosnak! Együtt mennyi idősek is ??? 🙂
Válasz Titusz (2007-11-19 19:20:46) hozzászólására:
Minden tehetséges, intelligens ember mellett:-)
Nem nyali, őszinte vagyok, most éppen nem hazudok...hehehe.
Válasz artur (2007-11-19 15:55:19) hozzászólására:
Köszönöm, artur, Te mindig mellettem állsz 🙂
Válasz Henkee (2007-11-19 15:52:13) hozzászólására:
Bizony, bizony, Titusz szívesen tájékoztat, informál mindenkit, mindenről, amiről csak tud, és a legteljesebb jóindulattal teszi mindezt.
🙂
Válasz Titusz (2007-11-19 10:45:40) hozzászólására:
Dehogy,nehogy félreértsd,nem gondoltam,hogy gúny lenne a szavaid mögött:)
Válasz Poppy (2007-11-19 10:56:02) hozzászólására:
Tényleg, de nem sorolom fel a neveket, csak így együtt mindenkinek nagyon boldog szülinapot kívánok!
Válasz Titusz (2007-11-19 10:46:20) hozzászólására:
Nagyon jó ötlet, egyetértek veled. Mégtöbben fognak megismerni minket, mint eddig.
Úgy látom, ma feltűnően sok szülinaposunk van, gratula mindegyiküknek!
Egyetértek az olvasószobát komosztályos ötletnek tartom 😀
Válasz Henkee (2007-11-18 13:47:18) hozzászólására:
Ne haragudj, Henkee, nem kioktatólag írtam.