Szia Mindenki!
Aki suliba jár, nos, annak kitartást, meg szép, bulizós napokat! Aki meg az igát húzza annak is.
Zsázsa! Az egész egyetemi lét utólag megszépülve egy nagy buli, haverok, nem reklámozható üdítőfajta! Visszavágyom.
Egyébként a lányom tegnap volt két hónapos és aktívan kommunikál. Lehet, hogy mégsem zongoraművész lesz, hanem színész vagy riporter. Szókincse a "gú"-tól a "büggy"- ig terjed, meglehetősen széles skálán. Tulajdonképpen akár folytathatná "Jerik" történetét, mert egyenlőre amit ő mond, az is eléggé tudományos-fantasztikus.
Még pár hét, és egyenesbe jövünk! Remélem...
Válasz Zöld Zsázsa (2007-09-07 16:53:15) hozzászólására:
Az érettségi furfangja abban van, hogy egyszerre több tárgyból kell felelni - már hagyományosan. Aztán hogy én pl egyikre sem igazán tanultam semmit, az egy másik dolog, ennél tényleg csak nehezebb lehet egy vizsga. 😀
Játszottatok már az irodalmi kvízzel? Szerintem nagyon jó! Küldjetek be még több feladványt, akkor még izgalmasabb lesz.
🙂
Válasz The Kinslayer (2007-09-08 20:02:04) hozzászólására:
Abban biztos vagyok, meg van hozzá a tehetséged:D
Válasz artur (2007-09-08 19:32:38) hozzászólására:
Hihi, feltaláltam volna magam.
Amúgy Lila Liba!
XD
Válasz The Kinslayer (2007-09-07 17:35:18) hozzászólására:
Borászati szakközépben ez a válaszod valószínűleg nem ilyen eredménnyel járna.
:-DDD
Válasz Don Paco (2007-09-08 09:13:42) hozzászólására:
Az a jó, hogy az emberek többfélét éreznek irántam, csak egy érzést nem, a közönbösséget. Van aki szeret, van akit felháborítok, de mindenképpen éreznek valamit velem kapcsolatban.
:-)))
Válasz artur (2007-09-07 22:11:25) hozzászólására:
ez azért felháborító 🙂
Üdvözlök mindenkit!
Sajna, egy darabig csak hétvégeken tudok itt lenni veletek, de hamarosan megoldom ezt a problémát is, addig kivánok mindenkinek szép (Nap)világot.
:-)))
Válasz Zöld Zsázsa (2007-09-07 16:53:15) hozzászólására:
Hihi, majd belelendül mindenki, az érettségi tényleg kis semmi egy-két vizsgához, de vannak (legalábbis nekem voltak) olyan vizsgák, ahol:
Tanár: - Szereted a sört?
Én: - Ühüm.
Tanár: Ötös jó lesz?
Én: - Ühüm.
Tanár: - További szép napot!
XD
Válasz Velencia (2007-09-07 10:56:35) hozzászólására:
Állítólag a vizsgaidőszakhoz képest sétagalopp...! Alig várom :S
Egyébként nekem egyik legkönnyebb évem volt a tavalyi, tehát az érettségi éve: leadtam a fölösleges tárgyakat jórészt, és pláne amkor az emeltbioszra meg a magyar-töri szóbelire készültem nagyon jó volt, mert nem kellett bejárnom a megmaradt fölös órákra se, magam osztottam be az időm, a kertben napozgatva tanultam... :):) Már önmagában is sétagalopp. :D:D:D
Ez az egyetemi élet meg, hát, hogy úgy mondjam egész barátságos. Szerda meg péntek tul.kép. nagyon hamar végzünk, tiszta Hawaii, bár a többi nap kicsit húzós, de bulizni mindenképp jut idő 🙂 eddig három évnyitó buli volt 😛
Válasz Pitau üzenetére (a Klubtalálkozó témakörből)
Még akkor is jó arány két hét alatt, ha a fele a tiéd. Vannak itt olyan alkotók, akik fél éve regisztráltak be és még nincs egyetlen hozzászólásuk se. Ezt nem lehet előre kiszámolni, hogy kit fedeznek fel és kit nem. Az azért többnyire igaz, hogy minél aktívabb valaki, annál többen látogatják őt is.
Sajnálom, ha két hét alatt arra jutottál, hogy itt passzívak az emberek, mert ez nem így van. Tény, hogy kialakult az elmúlt egy évben egy kb. húsz főből álló amolyan "keménymag" féle, akiken kívül mások nem nagyon fórumoznak, azonban, ha megnézed a statisztikák között szereplő "Írás értékelések az elmúlt egy hónapban:" adatot, ott a 4453-as szám szerepel, ami azt jelenti, hogy durván 150! hozzászólás született naponta! a művek alá.
Válasz Florilla (2007-09-04 15:05:46) hozzászólására:
Ilyen "kérdéseket" 😀
No jóóó,lebuktam!Ezt csak loptam vkitől!:D:D:D Azért be kell ismerni,hogy tényeg nagy kérdések!!!:)
Válasz Florilla (2007-09-04 15:05:46) hozzászólására:
Elnézést a szurkálódásért, de "föloltod"??? Hiszen pont akkor kerül izzásba, mikor üzembe helyezed 🙂