Válasz artur (2007-05-30 17:57:44) hozzászólására:
Dehogyis! Kikérem magamnak. Már jóval előtte kialakult ;]
Válasz Crystalheart (2007-05-30 17:48:52) hozzászólására:
Azután kialakul a függőség...hehehe, de ez nem káros:D
Válasz Zöld Zsázsa (2007-05-30 15:44:36) hozzászólására:
Nos én random időpontokban nézek föl (az este 11 utánt kivéve), ugye amikor eszem, szóval bárkivel összefuthatok 😀
Ma senkinek nincs szülinapja...
(Mármint a főoldalon.)
Miért mindig olyankor van pangás a fórumon, amikor itt vagyok? Mire legközelebb jövök, már kilométeres beszélgetések alakultak is, de én abból legtöbbször kimaradok... 🙁 Kénytelen vagyok naponta többször visszatérni 😀
Válasz Florilla (2007-05-30 13:47:35) hozzászólására:
Sok minden van, amiben "csak a magyarok lehetnek ennyire hülyék"... Így volt ez már párszáz éve is például, amikor már minden ország nemesei adóztak, csak a mieink nem. :S Dehát... Majd mi, a következő generáció! 🙂
Egyébként ez a fenti elkeseredett állítás azért nem egészen így van. Voltam egyszer cserediák Németországban, levelező barátnőmnél, utolsó pár napban pedig a család Anyuékat is vendégül látta. Ők mesélték aztán, ahogy politikára terelődött a szó, a német pár is épp úgy szídta a saját kormányát és ellenzékét és mindenkit, mintha az itteni problémálról lenne szó. Tehát nem vagyunk azért teljesen egyedül.
Hülyék mindenhol vannak, ez nagy igazság.
😀
Válasz Crystalheart (2007-05-30 12:44:24) hozzászólására:
Volt ez a hülye szavazás,ahol magyar állampolgársgot kaphattak volna.Engem akkor dühített fel,hogy Jen Cing Lee kaphat magyar állampolgárságot,mert 2 éve itt adja el a bóvli cuccait,de Kovács Miklós nem,mert 400 km-re innen kénytelen élni.
Tudjátok,hogy a románok kiröhögték a székelyeket,mert a saját anyaországuk megtagadta őket????Azt mondták rá,hogy az egész világon csak a magyarok lehetnek ennyire hülyék!És igazuk is volt...
Szinte feldühít, mikor itthon megpróbálják őket úgy beállítani, mint munkaéhes parasztokat, akiknek a mi állásainkra és pénzünke fáj a foguk... Most politikától mentesen is mondom, mert sokan így gondolkodnak :\ Én meg abszolút nem is értem... 🙁
Válasz Florilla (2007-05-29 15:27:17) hozzászólására:
500 ezren? Az a nem semmi...!
Válasz Florilla (2007-05-29 21:09:25) hozzászólására:
Mázlisták!!!! De egyszer én is elmegyek a Csíksomlyói Búcsúra!!!!
Válasz Nola (2007-05-29 18:26:42) hozzászólására:
Kicsi a valószínűsége,de nem lehetetlen!!!:)Lehet,hogy láttuk is egymást, csak nem tudtuk,hogy mi vagyunk...vagy ilyesmik...:D:D
Válasz Florilla (2007-05-29 15:27:17) hozzászólására:
akár össze is találkozhattunk volna :))
Válasz Theia (2007-05-29 14:03:22) hozzászólására:
Másik generáció! Más felfogás, és gondolkodásmód, de van, amiben egyezünk:-)
Sziasztok kis angyalkáim!!!Hazatéééértem "Székelyországból"!
Isteni időt fogtunk ki,csokira sültem,pedig közöm nem volt tengerhez,legfeljebb hegyekhez...
Olyan dolgot éltem át,amit nem is reméltem,hogy átélhetek: Büszke voltam egy másik országban arra,hogy magyar vagyok!A csíksomlyói búcsún 500.000-en vettünk részt és majdcsak mind magyarok, a világ minden tájáról.
Lobogtak a magyar és az árpádsávos zászlók(itt senki nem vert agyon ezért),amerre a szem ellátott.Csak ott ébredtem rá,hogy mennyire kics***tek velünk amikor elcsatolták Erdélyt tőlünk.Nem hiába énekli a Kárpátia: VESSZEN,VESSZEN TRIANON!
Válasz Crystalheart (2007-05-29 00:19:38) hozzászólására:
Én tudom...
Válasz artur (2007-05-29 00:12:30) hozzászólására:
Azért a csapvízhez képest az a kis villany amit használ, szinte ingyé van 🙂