Válasz Arnodre (2007-05-22 19:27:35) hozzászólására:
Szomorúan hallom, mi ez a hanyagolás? 😀
Válasz artur (2007-05-22 19:00:49) hozzászólására:
hát... a próféta szóljon belőled kedves artur... 🙂 bár ez nem egészséges... nagyon nem... kémiával ennyit foglalkozni... ennek még meg lesz a böjtje... erről jut eszembe 😀 tegnap hallottam:
"mostanában annyit tanulok, hogy lassan már kezd az ivás rovására menni!" 😀
Válasz Arnodre (2007-05-22 17:59:04) hozzászólására:
Semmi sem történik véletlenül, lehet, hogy erről is kiderül, miért kellett így történnie, és a végén jön a hepi.
:-)))
ma két vizsgámból kettő nem sikerült... kéne egy "az élet igenis sz.r" topik, nem? 😀
Gyerekek!Ma vizsgázom számtechből!Egy kis szurkolást kérek,de nem a vizsgám miatt,hanem,hogy elérjem a korábbi buszom...:D:D
Sziasztok!
Don (Pici) Paco: Ételek, innen elég nehézkes pénzet küldenem, most de hamarosan megyek haza, megpróbálok két "szétszakadás" között időt nyerni a postára rohangálásra is:))
Nem mellesleg megpróbálom magam bevetni, s természetesen személyes varázsomat is, hogy valamilyen formában támogatókat szerezzek mellénk.
Metatron a "napozó" : Örülök, hogy napfényben ragyoghatunk talán. Tényleg Te csináltad az újat? Tetszik
Heather a "fotós" 🙂 Légy szíves akkor ne feledj el engem fényképileg!!!!!!!!!!
Válasz John von Sacchi (2007-05-20 22:43:31) hozzászólására:
Már lassan egy hónapja megvan a napocska, de most lehet rá szavazni is, és ha elég szavazatot kap, akkor egy darabig biztosan díszíteni fogja oldalunk homlokát.
Amíg ne mcsinálok valami szebbet :))
Válasz Gunoda (2007-05-21 19:23:52) hozzászólására:
Ungarische becsszó, hogy nagyon hálásak lennénk érte 🙂
Válasz Don Paco (2007-05-21 10:30:07) hozzászólására:
Kelta becsületszavamra ígérem, hogy önkéntesen hozzájárulok, amint végre kapok fizetést...
Válasz John von Sacchi (2007-05-20 22:43:31) hozzászólására:
Szassz
De igen, azon vagyunk, csakhogy ahhoz sok manitu kellene és eddig nem igazán érkezett felajánlás az önkéntes hozzájárulási felhívásunkra.
Válasz Crystalheart (2007-05-21 02:10:30) hozzászólására:
Afféle pesszimista-optimista legényke vagy,míg én az optimista-pesszimista lánykák táborát erősítem...Végül is a kettő ugyanaz,hihi!:)Szerintem mindenkinek van ilyen pillanata...De most igazából az nem hagy nyugodni,hogy fanofgd milyen előzmények után merte beírni, azt a sokat sejtető mondatot, hogy "szar az élet".És ezt már sosem tudom meg????Teringettét!Vmit még írni akartam,de semmi frappáns nem jut eszembe...talán még korán van hozzá...:D
Válasz Florilla (2007-05-20 19:22:57) hozzászólására:
Fenntartom magamnak a jogot, hogy pesszimistán álljak hozzá a mához, és hiperoptimistán a jövőhöz ;]
Válasz fanofgd (2007-05-20 18:53:26) hozzászólására:
No mi a baj???
Sziasztok!
Kedves Don Paco: két röpke megjegyzés: az oldal még mindig lassan töltődik be, tudod külföldön élek! nem tudsz tenni valamit az érdekemben? A másik: nem találtál napocskát nekünk?:(
Kedves Heather! légy szíves nekem is elküldeni a fotókat: jvs@freemail.hu. Előre is köszönöm
Te Kini fiú! hova lettél a wiwről? kellenél a fórumhoz:))
Kedves Mindenki (bár minezt tudom nem ide kéne írnom Paco) ajánlom magam:D
Napvilágos éjszakát:))
John
Válasz fanofgd (2007-05-20 18:53:26) hozzászólására:
Mitől szar?az élet szép,csak mi nem tudjuk a pozitív oldaláról nézni a dolgokat...