Péntek 13. szerencsés nap...! 🙂 Egyrészt ezen a napon született 17 évvel ezelőtt (akkor is péntek volt) a legjobb barátnőm, másrészt a tegnapi napom nagyon jól sikerült, lásd bővebben a Büszke vagyok-ot! :):)
Amúgy ma megírtuk a biosz próbaérettségit nem volt nehéz annyira, végülis. Valamelyik hétvégén megyek Pécsre egy előkészítő táborba, úgyhogy azután már röhögve le fogok tudni bioszból érettségizni. (Emlékeztessetek erre május közepe táján, amikor az idegösszeroppanás szélén egyensúlyozok majd, hogy jajjnekem nemtudok semmit!!! ... 😛 )
Válasz Velencia (2007-04-13 20:59:32) hozzászólására:
bocsi, hogy már nem mentem vissza... de majd legközelebb! 🙂
Tényleg péntek 13 volt... Ehh 😀
Én lógtam suliból. És szerencsés is volt, mert hirtelen elhatározásból fölmásztam a Naszály északi sziklafalán, és nem zúgtam le 😀 Kellemetlen lett volna, alig pár tucat méter... 😛
Válasz Titusz (2007-04-14 09:49:41) hozzászólására:
én egyáltalán nem vagyok babonás! ez a péntek is olyan volt, mint a többi, voltak szerencsés és szerencsétlen dolgok is tegnap! én nem hiszek az ilyesmiben.. 🙂
Úgy kb. Hányan töltötték be az első évüket az oldalnál? - azt tudom, hogy Crys is ... csak olyan hosszú lenne végig nézni 🙂 - kiváncsi vagyok 🙂
Lehet, h volt valami köze Péntek 13 - hoz? 😕 - érdekes és furcsa 🙂
tényleg van valami babonátok? vagy valami félelmetek akár általánosságban akár 13 - ra vonatkozólag.
Válasz Amooren (2007-04-13 20:54:12) hozzászólására:
Semmi gond, már többször szétestünk ma..:) de azért visszajön minden, csak lassan.
Válasz Doreen (2007-04-13 18:38:33) hozzászólására:
bocsi, hogy csak úgy szó nélkül eltűntem, de lefagyott minden, és nem tudtam írni! utána meg napvilágra se jutottam fel! bocsika mégegyszer! 🙁
Válasz The Kinslayer (2007-04-13 10:40:44) hozzászólására:
Ahogyan Tóth Árpád is írta:
Április, április,
mindnen csínyre friss.
...Jah, igen: Gyertek chat-re!- Majdnem elfelejtettem..:)
De jó neked Titusz! Én még messze vagyok tőle! 🙂 Gratula hozzá!
1 éves tag vagyok!!! Juhééééé!
Válasz medve (2007-04-12 10:35:19) hozzászólására:
Medve!
Te titokban nem az én fiam vagy? A kisebbik gyerekem szokott ilyen megoldásokkal jönni: egy darabig tűri a túlparázott hülyeségeimet, aztán csak azt veszem észre, hogy némi munícióval együtt elvonul a szobájukba, és csattan a tolóajtó... 🙂
Válasz artur (2007-04-13 10:28:03) hozzászólására:
Ezen nem gondolkodtam... Igaz. Ez az április elég rémes a művészek számára... Nem? :-((
Válasz The Kinslayer (2007-04-12 10:27:20) hozzászólására:
Szia!
Tényleg jól írt, szerencsére az írás marad, de tudod mi a furcsa? A költészet napján halt meg.