Válasz Don Paco (2007-03-27 15:27:58) hozzászólására:
Igen, mostmár látom, de akkor még szerintem nem volt kint. Direkt megnéztem. No de nem kötözködni jöttem 🙂 Mindenesetre ez jó, azt is jelenti, hogy nagyon aktívak vagyunk ám!
Válasz Beya (2007-03-28 15:58:42) hozzászólására:
A megoldás:kommunikáció.
Üdv.
Sziasztok!
Egy ideig nem voltam elérhető, ezért valaki tudna engem tájékoztatni a mentor ügy állásáról?
Köszönöm: John
Válasz Zemy (2007-03-28 13:49:04) hozzászólására:
Köszönöm,igyekszem!
Lécci olvassátok a prózáimat!!!!
Bocsánatért esdezem azok előtt,akik a Történetünk folytatását várta tőlem.
Pár napig nem voltam gép közelben, pontosabban kisebb gondom is nagyobb volt annál,hogy gép elé csücsüljek és irogassak.
A gond neve: FOGFÁJÁS! Borzalmas napokat éltem meg,mert hétvégén egy fogorvos sem volt a közelben,így hétfő délelőttig ki kellett húznom gyógyszertúladagolás közben,de még mindig szarul vagyok.A gyulladás még tart...szal mégegyszer BOCSIKA!
Válasz Zöld Zsázsa (2007-03-27 15:11:58) hozzászólására:
Igen, ha olvasnád a híreket a főoldalon, akkor tudnád 🙂
Válasz Don Paco (2007-03-25 11:57:56) hozzászólására:
Gyémánt-kereső segédszerkesztő lett??? Fűha, nem is tudtam 🙂
Gratulálok, Gyémánt, sok sikert hozzá 😉
NE haragudjatok, hogy ilyesmivel fárasztalak benneteket, de nem csak szakmám a művelődés és a kultúra védelme, hivatásom és hitvallásom is. Reviczky Gábor színművész olyan szépen megfogalmazta azt, amiről az életem szól, hogy muszáj veletek megosztanom:
" /.../Mert amely nemzetnek nincs kultúrája, az halott, az elveszett." (elh.: www.radio.hu)
Saját kérésre töröltem Theia, önszorgalomból pedig a saját hozzászólásomat.
Mindenkihez: kérlek benneteket, hogy legyetek türelmesek Gyémánt-keresővel, még csak másfél napja segédszerkesztő. Ha úgy vélitek vitás döntést hoz és nem tudtuk vele megegyezni, belső levélen keresztül nekem szóljatok és megbeszéljük. Köszönöm!
Újabb részlet a regényemből:
http://www.napvilag.net/index.php?module=iras&show=7320
😀
Bővebben az Ajánlom magam topicban 🙂
Válasz Velencia (2007-03-24 10:56:23) hozzászólására:
Hazaért a család? Sokat gondoltam rád tegnap este, miután kiszálltam a chatből.
Válasz Velencia (2007-03-24 10:56:23) hozzászólására:
Nincs mit. 🙂 Jó volt a cset, bár én csak a vége felé kapcsolódtam be.
Szegény Kaszás Attilát én is sajnálom. Meg a kisgyereket, aki utána maradt. De ne felejtsük el, hogy Szakácsi Sándor is nemrég ment el, alig 55 évesen. Hát igen. Nem lehet kiszámítani semmit. 🙁
Válasz Arnodre (2007-03-24 13:39:29) hozzászólására:
Furcsa ezt látni, hogy a jó művészek egyre csak hullanak :\ Pedig aki legalább a színészetben ennyit tett és tehetséges volt, már megérdemelné, hogy 100 évig is éljen.
De sajnálom szegény Kaszás Attilát! 🙁 mit lehet mondani... nyugodjék békében! 🙁