2025. április 27., vasárnap
Véletlenül
Általános csevegés

Általános csevegés

Oldal 516 / 593

(@doreen)
Tag Szenior alkotó

Válasz Doreen (2007-03-14 18:07:29) hozzászólására:

akkor, gondolom, nem...:(

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.03.14. 21:19
(@doreen)
Tag Szenior alkotó

Hi mindenkinek......hülye kérdés tudom, de ha már egyszer nincs suli és ünnep van, nem akarunk beiktatni egy szerdai-péntek esti chat-et szokott időben?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.03.14. 20:07
(@artur)
Tag Szenior alkotó

Sziasztok!
The Kinslayernek!
A világ megváltása általatok, fiatalok által nem unalmas duma. Folyamatosan hiszek ebben.
Üdv.
Don Paconak!
Az egy százalékos támogatás jó volna. Eddig máshová küldtem. Az én esetemben
sem kis összeg lenne évente.
Üdv.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.03.14. 16:56
(@rozan-eszter)
Tag Szenior alkotó

Válasz The Kinslayer (2007-03-14 12:00:21) hozzászólására:

Szia!
Mi lenne velünk álmok nélkül? Hogyan tudnánk az életet átvészelni, ha már álmaink sem lennének.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.03.14. 16:07
(@winter-heart)
Tag Alkotó

:-DD

Legközelebbi nyelvrokonaink: a kedvenc együttesem, Nightwish egy finn zenekar és az egyik dalukra készített valaki egy remek, vicces videót.

Nézzétek meg!! :-))

http://vicclap.hu/movie/2173/

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.03.14. 15:58
(@winter-heart)
Tag Alkotó

Válasz Don Paco (2007-03-14 11:48:46) hozzászólására:

Én pedig támogatnám, de nem egyedül vagyok...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.03.14. 14:16
(@florilla)
Tag Alkotó

Válasz The Kinslayer (2007-03-14 12:00:21) hozzászólására:

:D:D:D

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.03.14. 14:01
(@winter-heart)
Tag Alkotó

Válasz Florilla (2007-03-14 11:48:59) hozzászólására:

Nagy álmokból lesznek a legnagyobb dolgok!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.03.14. 14:00
(@florilla)
Tag Alkotó

Napközben olyan latymatag a hangulat...alig pár regisztrált! Tényleg jó lenne, ha világszintűvé nőnénk ki magunk!:D Három nyelven jelenne meg a honlap és fordítaná a verseket,írásokat egy program,hogy mindenki megértse....:DNa jóóó,befejeztem!!!!:P

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.03.14. 13:48
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Zöld Zsázsa:
Ha egyesület leszünk, akkor tudunk állami pályázatokon indulni, támogatást fogadni (1%), ha összejön rá keret, akkor antológiát kiadni. Negatívumok, hogy biztosan lenne egy párszáz forintos éves tagdíj és a szerkezstőknek jóval több dolguk lenne, mert mindenféle papírt kellene kitölteni. Egyelőre többen jelezték, hogy akár csak egy ezer forint körüli éves díjat sem tudnának bevállalni, mi viszont nem akarunk senkiről lemondani emiatt.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2007.03.14. 13:48
(@winter-heart)
Tag Alkotó

A körülöttem élő emberekkel nincs baj... Csak úgy általánosságban, ha hallok híreket a világból, ilyesmi...

Az álmok pedig teljesülnek, ha optimisták vagyunk és AKARUNK!! Nagyon fontos, minden teljesül, amit akarunk és ezt tudom, nem csak úgy beszélek a vakvilágba.
Szóval, fel a fejjel és csak pozitívan, minden jóra fordul, majd mi megváltjuk a világot (és nem, nem unom még ezt a dumát, mert ez egyszer így is lesz).

🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.03.14. 11:08
(@arnodre)
Tag Alkotó

Válasz Gunoda (2007-03-13 23:42:28) hozzászólására:

kapcsolat törlése => így tudod a legrövidebbre zárni a dolgot! 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.03.14. 03:06
(@gunoda)
Tag Alkotó

Gyerekek, ezt muszáj megírnom nektek, annyira extrém! (talán még novella is születik belőle.) Szóval, sok évvel ezelőtt volt egy rosszul végződött, zűrös kapcsolatom,amiből csúnyán megcincálva kerültem ki. Azóta romjaimból sikerült újraépítenem magam és valódi társat találnom. Az expárom is megnősült. Namármost az ő felesége megtalált az iwiw-en, és levelezni próbál velem! Elvileg ismerősök vagyunk, de én totál nem emlékszem rá. Megpróbáltam rövidre zárni a dolgot, erre ő egy hosszú levélben kioktatott, hogy milyen frusztrált és haragtartó vagyok. Ja, és közben ő arra is pontosan emlékszik, hogy kb. 7-8 évvel ezelőtt egyszer egy asztalnál ültünk, és én nem beszélgettem vele! Na, ehhez mit szóltok? Én még ilyet nem pipáltam!!!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.03.14. 01:42
(@artur)
Tag Szenior alkotó

Válasz Crystalheart.
Nem tudom, mi a neccesebb helyzet. Lehet, hogy nálunk a kerttéma nincs kiélezve, talán más sem, vagy nem vagyok eléggé komoly felnőtt. Remélem nem nevelem félre négy gyermekünket. Mindenesetre, ha megbántottalak, vagy bárki mást, bocsánat. Igyekszem mindenkitől tanulni, amíg csak élek.
Üdv.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.03.13. 21:46
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz The Kinslayer (2007-03-13 10:23:18) hozzászólására:

"Én sulizok, amellett este dolgozom, és magamnak veszek mindent, azon kívül, hogy otthon élek és ott eltart apum meg nagymamám."

Komolyan mondom, irigyellek 😀 Én suliból du. 4 körül érek haza, utána állatok etetése, este/éjszaka/hajnalban pedig általában programozok vagy médiaszerkesztést (Flash, videovágás, webprogramozás) gyakorolgatok. Munkának tekinthető, de míg nincs papírom a szakmáról vagy diplomáról, nem tudom pénzre váltani. 😀 Ezt néha anyám is nehezményezi, mindig mondja, hogy őt 17 éves korában kitette apja, és a maga lábán megállt... Hát kösz, azért teljesen más szituáció, ha egy programozó alá nem tesznek alapból egy céget, akkor nehéz eljutni odáig, hogy megkeresse az első százezreket... Hiszen ez az a munka, ami csak névleg napi 8 óra, de amúgy meg kötetlen munkaidő, azaz napi 20 is soxor 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.03.13. 20:36
Oldal 516 / 593