2025. január 6., hétfő
Véletlenül
Általános csevegés

Általános csevegés

Oldal 526 / 593

(@winter-heart)
Tag Alkotó

Válasz Don Paco (2007-02-26 14:26:51) hozzászólására:

Júúúj, hogy te milyen vagy!! :-DDDD

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.26. 17:12
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Fúúúúúúj, esik a hó! Mindenkire olyan morcosan nézek, jó lehet, ők nem késnek, de akkor is miért esik! Ez a lényeg, hohó! 🙂

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2007.02.26. 16:26
(@winter-heart)
Tag Alkotó

Jupppííííí, esik a hó!! Mindenki olyan morcosan néz rám, jó lehet, elkésett egy cseppet, de legalább esik!! Ez a lényeg, hehe!
😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.26. 15:59
(@doreen)
Tag Szenior alkotó

Ja csak páran kicsit átléptünk msn-re:), sorry, pedig én hívtam mindenkit a fórumon....:)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.26. 14:13
(@winter-heart)
Tag Alkotó

Köszönöm mindenkinek a kedvességét, és húgom is nagyon örül, hogy kapott Tőletek hozzászólásokat! (Majd kiugrott a bőréből, hogy írtak neki! :-))

Kini.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.26. 09:55
(@szekelyke)
Tag Alkotó

Amugy ,sokan voltatok rajta a chatten?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.26. 01:42
(@szekelyke)
Tag Alkotó

Hellosztok ,megint lemaradtam egy pár napot ,és kimaradtam a chatből pedig mér olyan régen akarok egyet dumcsizni veletek és .ja .mindjárt elfelejtem .kösz aki gondolt rám de nem kaptam meg ,sajnos a kanadai vizumot ,tiszta pénzcsalás az egész és csak hülyitik az embert ,fel vagyok nagyon háborodva mert jogosan mentem oda és sehol semmi ,sajnos ilyen ez a kurva világ :Irtam is egy pár verset de valahogy nem ment tulfütőtt ahangulatuk ,majd holnap felrakom.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.26. 01:41
(@tiringer-tundi)
Tag Alkotó

The Kinslayer!

A húgod fanatasztikus egy nő! Sikerült kilendítenie a mélypontomról, komolyan! Jó család vagytok, nincs ehhez mit hozzátenni! Csak így tovább mindkettőtöknek!!!!!!!

Tündi

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.25. 17:52
(@winter-heart)
Tag Alkotó

Válasz Don Paco (2007-02-25 11:43:11) hozzászólására:

Húgom nevében köszi, másrészt én a honlap készítéshez nem értek, így nem tudom miről beszélsz, de majd szólok a barátjának, hogy csinálja meg! 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.25. 16:25
(@tiringer-tundi)
Tag Alkotó

Na, csak játszom egy kicsit! Bocsánat!
És így?

"Kosztolányi Dezső: Büdöske

- Nem én voltam."

Ugye? Egy Kosztolányinak szabad? Igen. Mert megírta mellette pl. az Édes Annyát, az Aranysárkányt, és a többi, és a többi. De, hogy egy kicsit tovább engedjem Önmagamat halkan kacarászni, hiszen tébolyult, felfordult önirónikus álom-hangulatba süllyedtem:

"Kosztolányi Dezső: Cseresznye

- Csitri iskoláslány, kacér, piros sapkában, tavaszi délelőtt. Még ízetlen, de azért üde és kedves." :)))

Szép napot!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.25. 16:07
(@tiringer-tundi)
Tag Alkotó

Azt hiszem, félreértettek! 🙂

Kérdezném, hogy mennyi irodalmi értéket tulajdonítanak Önök, nagyérdemű publikum ennek a versnek?

"Büdöske

- Nem én voltam."

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.25. 16:02
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz The Kinslayer (2007-02-25 09:50:49) hozzászólására:
Jelentem, megnéztem! Egy pici észrevételem lenne (te jó ég, eltanultam a Honlapunk topikból): a képek index oldala nagyon lassan töltődik be, mert nem használ a tesód bélyegképeket, hanem a teljes méretet szúrja be.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2007.02.25. 13:43
(@winter-heart)
Tag Alkotó

Aki szereti a képzőművészetet: húgom festményei, rajzai. 🙂
http://www.molnarboglarka.magia.hu/

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.25. 11:50
(@zold-zsazsa)
Tag Alkotó

Ó, megint nem jöttem péntek este... 🙁 de mostanában nem működik tisztességesen a net nálunk. Néha fogja magát és csak úgy kikapcsol. Értitek, ha sosem lett volna internet, mint olyan, nyilván nem is hiányolnám, de ha már van, akkor miért nem működik? :S
Egyébként van még egy kifogásom, hogy elmulasztottam a chatet, remélem elfogadható, ez pedig az, hogy Operában voltam, aztán pedig hajnali fél 4ig írtam. 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.24. 22:54
(@doreen)
Tag Szenior alkotó

Hellóka, srácok, nemsokára napvilág-chat, gyertek minnél többen, már csak 45 perc!
Múltkor nehezen akart beindulni a dolog, na......gyerünk, billentyűket készíteni!!!!!!! :)))))))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.23. 20:22
Oldal 526 / 593