Válasz #3319 számú hozzászólásra :
"(természetesen legálisan...)"
Ehhe ^.^
Sziasztok!
Rég nem tévelyegtem erre. A hétvégém kicsit sűrű volt, de jó. Buli, szalagavató(nem az enyém), telefonos party.
Hát ejha! De jó újra itt.
Az oldal pedig folyamatosan fejlődik!
szolgálati közlemény!
Aki rendelkezik jó sok filmmel, mert olcsó helyről szokta beszerezni (természetesen legálisan...), az jelentkezzen nálam. Köszi
Válasz #3315 számú hozzászólásra :
Van több téma, amelyeket mostanában szavazásra kellene bocsátani, ezekről kíváncsi vagyok a jelenlévők véleményére. Ezeket gyorsan át lehet beszélni, utána kötetlen csevej.
Van valami olyan téma, ami feltétlenül megbeszélésre kerül???
Válasz #3313 számú hozzászólásra :
Bocs, hogy nem írtam le, igazad van. Igen, itt lesz, belépés után megjelenik egy úgy menüpont, a Chat. Arra lépve minden egyéb tudnivaló le lesz írva. A használata nagyon egyszerű, könnyen kezelhető.
Köszi szépen, csak még nagyon el vagyok havazva..... * *
* *
* * * *
Válasz #3300 számú hozzászólásra :
Lásd: főoldal / hírek (jelenleg a harmadik bejegyzés)
Amugy... üdv mindenkinek!!! egy nagyon durva hét van mögöttem - majd mesélek! de előljáróbasn annyit h a hétvégén Bp-en voltam az antológia bemutatón melyben én is szereplek...!!!
Válasz #3299 számú hozzászólásra :
Meddig tart majd a chat??? - mert addig nem biztos, hog hazaérek! :S
Srácok, péntek este 7 órakor chat! Kötelező a részvétel! Na jó, nem, de gyertek minél többen
Válasz #3251 számú hozzászólásra :
fényeztem, habár nem csizmát... gondolom ez volt a baj... meg olyan jó se voltam mindig... mondjuk meg is látszik, mert az utóbbi időben csak egy mikuláscsomagot kaptam, azt is a szélvédőn találtam, pedig esküszöm, hogy csak 10 percre mentem el, és soha máskor nem parkoltam tilosban...
Fényezzétek azokat a csiziket! A mikulás már az ajtó elött toporog!
Hát...Miklós napja van!
Mindenkinek kellemes estét!
...jaj...már megint rosszat csináltam...
amúgy párhuzamosan fog menni a 2meccs