Válasz #1820 számú hozzászólásra :
Velem akkor szokott ez lenni, ha fáradt vagyok. Valakitől megkérdezek valamit, ő részletesen válaszol, és mikor a végére ér, rájövök hogy nem is figyeltem oda, és kezdheti előröl.
Válasz #1820 számú hozzászólásra :
Nem biztos..elég "könnyű" volt...én se voltam benn az elején..de következtetni lehetett...de ugy ennyi! de mindenkienk gratulálok, aki megcsinálta...!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #1819 számú hozzászólásra :
Hehe én nem néztem, de szerintem jó ha 10 pontom lett volna A memóriám olyan csapnivaló, hogy khmm... csak na. Az még hagyján, hogy a születésnapomat évről évre elfelejtem, néha még azt is h mikor van, de elég általános az, hogy mondanak nekem valamit vagy kérnek tőlem úgyszintén valamit, esetleg még válaszolok is rá, aztán 2 perc múlva el is felejtem, hogy ilyen megtörtént. Vagy talán még 2 perc sem kell, elég, ha odébbnézek. :DDD:DDD (Ezért vagyok én gagyi fizikából, mert baromi sok képletet kéne megjegyeznem.)
Gratulálok Titusz! Szép eredmény! Én néztem és csináltam is, és mivel az utolsó feladatkört elrontottam ( nem voltam bent az elején és ez a rész a műsor elejére vonatkozott) ezért 48 pontom lett a végén....egyedül a nyakkendőre emlékeztem...hát így jártam. De talán ez se túl rossz eredmény.
Nem tudom, hogy szabad-e kiírni (meg "reklámozni") itt tvadókat...de inkább enm írom ki....Nem tudom ki csinálta meg a memória tesztet....de én a 60/55 értem el...és most boldog vagyok!
üdv mindenkinek!
aki suliba jár, annak remélem jól telt az első hét. és remélem jobban sikerült a ritmusváltás...
nem tudom ki hogy van vele, de én végigalszom a délutánokat, és még bűntudatom sincs...
Szóval hajrá mindenkinek suliban, munkában, mindenhol!
Igaz! Üdv Tina! És bocsi....áh vak egér vagyok:)
Heather.....Tina Lestre és visszajött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia sanna!
Tök jó, hogy itt vagy, végre mégegy csajszi...kezdtem magam egyedül érezni!
Na, túléltem az első hetet, végre van időm feljönni....
ajaj...azért kell egy kis ritmus váltás.
Hát igen a jóból sosem elég.... Fel se tűnik mennyire gyorsan reül az idő.... de gondoljunk csak az aktuális sulikezdésre....
... hát igen mindenkinek azzal fejeződött be ugyanis most nem lehetett októberre hagyni....mi is íugusztusban mentünk el vásárolni...hát de ezvan...
Amugy nagyon szívesen a kedves szavakat...de ha téllleg igy van....de másnak is hiányoztál....csdak ő nem forumozik....(annyit)!
Szia Tina!
Örülünk, hogy ismét vagy....és te is hiányoztál....!
Jót nyaraltál? Jó volt a szabi?
Akkor írj ide ha szeretnéd, hogy elküdjem, mert nagyon szívesen elküdöm az e-mailedre, ha az jó neked? De várom válaszod....
- Crystalheart: Igen észrevettem!!!!!!!!
- Zöld Zsázsa: Köszönöm a hozzászólásod...és megadnám ill. elküldenem neked azt a Westlife számot...amineklefordítottam a szövegét...s amit azóta is magadban érzel....mert a tied!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #1780 számú hozzászólásra :
Ó én máskor is gyors vagyok ;]