És a régiekre se. Lehet, hogy nem tudok majd netközelebe kerülni, de igyekszem, legalább egy sziasztokra beugrani.
Válasz #511 számú hozzászólásra :
Szia. Sajnos nem gondoltunk az új tagokra, elnézést. A múltkori hírlevelünkben leírtuk, de azt ugye nem láthatta, aki azóta csatlakozott. 🙂
Tehát: holnap (szombaton) este 19:00-kor bejelentkezés után látható lesz a menüsorban a chat gomb. Több típust is kipróbáltunk, az egyik java alapú, a másik flash, azt most még nem tudom, hogy holnap milyen lesz, de igyekszem leírni a chat lapjára, hogy mit és hogyan kell csinálni.
Köszönöm az észrevételt. Javítottam a hibát, a kérdések összeállítóját pedig kivégeztem. Azért dicsérni is tessék, ne csak a hibákat meglátni!
Cicmarek: szívesen! Fura cím lett volna, de láttunk már karón varjút...
Kösz! Próba szerencse, majd lesznek többen!
Válasz #497 számú hozzászólásra :
Ltalában, hirlevélben értesítünk mindenkit, hogy mikorvan chat. Szombatonként este hét, és nyolc óra között. De négynél többen eddig nem voltunk még...
Válasz #497 számú hozzászólásra :
Szia! Amikor lehetett, azt jó előre beharangoztuk, mégis alig jött el pár ember. Elvileg szombaton megint megpróbáljuk, talán valamivel nagyobb sikerrel, mint az elmúlt két alkalommal.
Mikor lehet csetelni? Melyik nap?
Válasz #494 számú hozzászólásra :
Hmm, azt nem tudtam, hogy a fogadott is ér! 🙂
Köszi a gratulációt, ha bemehetünk, akkor átadom!
Amúgy gratulálok, és jó egészséget kívánok Szonjának!!
Válasz #493 számú hozzászólásra : Már lassan 10 hónapja nagybácsi vagy! :)))
Délelőtt megszületett a testvérem kislánya - Szonja -, így mostantól nemcsak apa, hanem NAGYBÁCSI is vagyok 🙂
Juhhééé
Válasz #482 számú hozzászólásra :
Az biztosan tudja aki megy, de ez nem azt jelenti, hogy mások ne tudhatnának róla. Gondolom nem titkos az esemény.
Voltál már ilyen táborba? Kíváncsi vagyok, hogy mit tanítanak ott.
Válasz #484 számú hozzászólásra :
Az az, meg még szokták irodalmi táborként is emlegetni. Két olyan ember van eddig a környezetemben, aki jön, illetve akkor mostmár három
Válasz #482 számú hozzászólásra :
Sajna már nem vagyok középiskolás, és a környezetemben nem is nagyon van ilyen, de mos, hogy így említed Artus Benjoyce ha jól tudom kapott meghívót műhelymunka-táborba, és ott lesz.