Nekem kérem a verseim a saját adatlapomon nemtudommi szerintn vannak sorban, és nem is tudom átrendezni - gondolom ez utóbbi csupán a még nem üzemelő funkció kategória, node előbbi...? én nem értek hozzá csak kérdem 🙂
Egyébként alapjában véve nekem tetszik az új dizájn bár talán tényleg kicsit sok a fehér, de ez nem különösebb probléma, ellenben szeretném jelezni, hogy nagyon pici a Napvilág-embléma!
Köszönjük, hogy ennyit dolgoztok vele!
üdv!
Szerintem megérte dolgozni az oldalon, a menük jobban strukturáltak, a személyes adatlapok alatt informatívabb listákat látunk stb. Jobbat és szebbet persze mindig, mindenhol, mindenből lehet(ne) csinálni, csak ugye idő és/vagy pénz kérdése, szóval Don Paco, szerintem gratula. 😉 Itt a bal oldalon a narancsban úszkáló, feliratolt mandulavizsgáló pálcikák valahogy még nem az igazi, de gondolom mag alakul. 🙂
A tetejére került az, hogy mennyien vannak jelen tagok, és olvasók. Eddig egészen el kellett görgetni, ha kíváncsiak voltunk rá. Egyelőre ennyi, de biztos, hogy találok még sok pozitívumot. Ne feledjétek, nem mi vagyunk ugyan a tulajdonosok, de azért ez a klub mégiscsak a miénk. Ne tegyetek obszcén megjegyzéseket. Oké szirom? Nem kötelező a jelenlét.
🙂
Nézzétek meg, hogy a frissen feltöltött alkotásokból több fér ezentúl a főoldalra, mert külön görgethetővé vált mind a három kategória. Eddig néhányótoknak az volt a baja, hogy hamar lefutnak, főleg a versek. Nos, ez most már nem igaz. Szebb lett a chat. Itt ez az új ötlet, ez a véletlenszerű ajánló. Szerintem nagyon jó. Eggyel több lehetőség a megismerésünkre.
Sziasztok! Mivel több irodalmi portált is ismerek, megjegyzem, a Napvilág így is megelőzi az általam ismerteket:-) Szokatlan? Persze, mert most látjátok először. Az időzár nem zavaró, hiszen minden klikkre, mozgásra újraindul. Most pedig kedves alkotótársak felsorolom nektek, hogy szerintem mitől szuper az új oldal:-) A kezelhetősége, egyszerű elérések néhány klikkre, megmaradt.
szerintem egyáltalán nem rossz...
és hát szokatlan.... persze, hogy szokatlan....
de nekem tetszik....
Engem szörnyen frusztrál az időzár visszaszámolása a bal oldalon, mindig odatéved a szemem, és folyton azt érzem miatta, hogy rohannom kell mindennel.
Hanga, a főoldalra ki van írva, hogy még sok funkció nem működik, folyamatosan be lesznek üzemelve a megszokott lehetőségek.
Halló, halló, a személyes oldalamról eltűntek a kedvenceim, és nem is lehet választani. Vissza lesz állítva? Én szerettem látni, hogy akikre mindenképp kíváncsi vagyok, azok mit írtak utoljára.
Hmm, érdekes, hogy mást ne mondjak. Szokatlan, igen, és nekem sem jön be annyira, de talán ha egy hónap múlva jövök, már a megszokás megszépíti.
Nekem a leginkább a Honlapunk-Alkotások-Egyéb felső rész nem tetszik a felsorolás jellege miatt.
De nem én csináltam, hát ennyi, el kell fogadni.
folyt...
Ez a nagy fehérség a háttérben, oldalt narancs, középen bordó, jobbra meg nincs szín, egy kis keret nem ártana, így rendezetlennek tűnik nekem, felül a menüsor tördelt, aztán a reklám felület (OK tudom ebből tartják fenn, de akkor is).
Hát ez az én véleményem, de kíváncsi vagyok a tiétekre is!
Szirom
Sziasztok!
Ritkán írok ide, de most muszály!
Az új oldal rémisztett meg ennyire.
Bocs mindenkitől, de nekem nagyon nem tetszik az új forma.
A régi, nem csak azért mert megszokott, hanem átláthatóbb, szebb színű, formájú volt.
Hát ez az új Bocs, de szar
lent folytatom
Válasz zsike (2008-09-03 16:10:56) hozzászólására:
Én sem tudom, ki ő, csak tegnap láttam, hogy egymás után négyszer regisztrált. Négy különböző néven. Most már csak egy nicknéven van itt, mégpedig Szaji-ként.
:-)))
Válasz artur (2008-09-02 17:43:06) hozzászólására:
Nem találom a tagjaink között.
Ki ő?
Válasz Michelangelo (2008-08-25 14:01:13) hozzászólására:
Ha jól emlékszem, a regisztrációnál nem kérdeztek rá ilyen adatra. De lehet, hogy tévedek.
Azzal viszont én is egyet értek, hogy nőuralom van itt 😀