Válasz Hanga (2007-04-04 23:33:10) hozzászólására:
Jelenleg 15 perc az időlimit, ha ezt átléped úgy, hogy nem váltasz lapot, akkor kidob. Ha nem léped túl, akkor nem értem miért tenne ki, mivel a versküldő új ablakban nyílik meg.
Atyaég, már megint problémázom!
Kipróbáltam belépés után a versküldő szolgálatot, ami sikerült is, de miután elküldte a versemet, újra be kellett lépnem, mert valahogy "kikerültem". Átok ül rajtam, vagy egyszerűen béna vagyok kedves Paco?
Előre is köszi!
ÜDv! Hanga
Zsázsa: ezt nem nagyon értem, milyen előnézetre gondolsz?
Gunoda: belépés után rámész az adatlapodra, ott a bemutatkozó szöveged alatt megtalálod azt a funkciót, ahol ki tudod választani egy legördülő menüben az ajánlóba szánt alkotásodat.
Én is szeretném "ajánlani magamat"!!!! Segítsetek, légyszíves!!! Ha van köztetek valaki, aki átlátja, hogyan lehet ezt kivitelezni,írja már meg nekem! Lécci, lécci..stb.
Paco már működik a verselőlnézet. Lehet, hogy csak valami miatt kimaradt. Mindenesetre hurrá! 🙂
Válasz Gunoda (2007-04-02 23:01:56) hozzászólására:
Ezek szerint kevergek itt, mint maci a málnásban, de majd csak kicsomagolom magam valahogy.
Válasz artur (2007-04-02 18:44:43) hozzászólására:
Arthurom, te valami másra válaszoltál... A kedvencekre már rájöttem,sőt használom is. Szeretném ajánlani magamat, de fel nem foghatom a dolog technikai részét 🙁
Válasz Don Paco (2007-04-02 19:50:06) hozzászólására:
Köszi, Paco! Végülis igazad van, csak kíváncsi voltam, direkt csináltátok-e így. Merci, mégegyszer!
üdv.: Dorka
Ez nagyon szimpatikus - számomra. Csak ennyi.
misi
Válasz Doreen (2007-04-02 19:36:06) hozzászólására:
Erre szándékosan nincs lehetőség. Azt szeretnénk elkerülni ugyanis, hogy pusztán baráti oda-vissza bejelölgetések legyenek. "Ha te is, akkor már én is..."
Nincs is rosszabb a klikkesedésnél. Természetesen nincs megtiltva az, hogy valaki levéllel tudtassa a bejelölést, így lehet értesíteni a másikat.
Kedves Adminok!
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy ha egy alkotó bejelöl valakit kedvencnek, az illető nem tudhatná meg valahogy? Lehet, hogy csak szőrszálhasogatás, és tudom, hogy van fontosabb dolgotok is, de nem lenne megoldható?
Üdv.: Dorka
Válasz Gunoda (2007-04-02 18:36:06) hozzászólására:
Jaj! A mező nem is sárga, csak keret van. Bocsánat.
Válasz Gunoda (2007-04-02 18:36:06) hozzászólására:
Nekem, a már kiválasztott kedvenc szerzőm oldalán a sárga mezőben az van írva, hogy "töröl a kedvencek közül", ha te kiválasztasz egyet, ott az kellene, hogy legyen, "a kedvencek közé tesz".
Válasz artur (2007-04-01 17:36:58) hozzászólására:
A sárga mezőben ugyan van valami, de arra hiába klikkelek, csak összezavarta a feltöltött írások sorrendjét. Szóval, nekem ez még mindig magas...
Volna egy kérdésem: az írás módosítása után miért nincs előlnézet, ami korábban volt? Egy picit engem ez zavar, elvégre így nem tudom leellenőrizni, hogy jó-e minden meg hogy hogy is fog ez festeni... szóval nem lehetne visszatenni?