Válasz artur (2007-04-01 20:07:38) hozzászólására:
Aha, igen, már nálam is!
Mivel elég népszerűnek tűnik a saját művek ajánlása, lenne egy ötletem. Ha azok a tagok az "Ajánlják magukat" fórumon belül ABC-sorrendben jelennének meg, könnyebben megtalálnám mondjuk a kedvenceimet, illetve mindenki más is, aki "beállított" magának kedvenc szerzőket. Ahhoz viszonylag kevés az ember ideje, hogy minden ajánlott művet elolvasson - sajna...
Válasz láva (2007-04-02 09:55:27) hozzászólására:
Bocsánat! Összekevertem a saját művek ajánlásával. A kedvenced oldalán találod meg a lehetőséget rá.
Üdv.
Sziasztok!
Tudni szeretném, hogyan lehet "kedvencek közé jelölni"? Ha az adatlapomra m,egyek nem látszik a jelölés, csak ha másként lépek a lapora.
Válasz Doreen (2007-04-01 17:20:48) hozzászólására:
Már számolja az olvasottságot!
Válasz Gunoda (2007-04-01 17:20:31) hozzászólására:
Szia!
Klikk a saját adatlapra, kell legyen a bemutatkozásod után egy sárga mezőben a felkínált lehetőség.
Üdv.
Válasz artur (2007-04-01 17:08:12) hozzászólására:
Aha, valószínű, de miért nem? Majd mondjuk Paco bácsinak!
Sziasztok! Nem tudjátok, hogyan lehet írást feltölteni az "Ajánlják magukat"-ba? Hiába kerestem,nem találtam semmi tájékozódási pontot. Help!
Válasz Doreen (2007-04-01 13:33:00) hozzászólására:
Szia!
Úgy veszem észre, a rendszer nem számolja az olvasottságot, szerintem.
Üdv.
Rég jártam itt, azóta történt egy s más... alaposan meghökkentem! 🙂
Szép lett, egyelőre csak az új külsőre mondom, hogy jó, még meg kell tapasztalnom a belsőségeket is 😉
Jó, hogy a Kilépés mezőnél nem törik meg a nevem! 🙂
Igen, ezt én is észrevettem! Mit tudtok, Szerkesztők?
Kedves Szerkesztők!
Érdekes dologra lettem figyelmes az adatlapomon:
jelezve van, hányan szóltak hozzá írásaimhoz, valamint, hányan olvasták. Hogyan lehetséges az, hogy kapok hozzászólást, viszont az olvasók száma: O?
szia mindenki!
egy apró kérdés a chattel kapcsolatban
attól mélg, hogy péntek estére van kiírva, máskor is működik? tehát ha belépünk ketten kedd délelőtt akkor is tudunk ott beszélgetni?
köszi
Ez a Kedvencek jó, csak ha 10-nél több van, akkor mi lesz? 🙂
Nehogy megsértődjön valaki, ha nem vettem fel... Hehe!
Válasz Velencia (2007-03-30 20:01:41) hozzászólására:
SZia!
Az első belépésemkor /ma/ láttam, de utána már eltünt a kedvec felírat., Azóta nem találom.