Válasz The Kinslayer (2007-03-17 23:23:47) hozzászólására:
?
o.O
Igen meg kell szűrni, mert mostanába elszaporodtak... esetleg hozzászólásoknál is tisztogatásokat eszközöltök?
Hümm, látom tisztogatásba kezdtetek, ami a durvább hozzászólásokat illeti. Jó ötlet, már néhol kezdett az agyam felforrni...
Nem tudom, hogy azt a problémámat, hogy nem sikerül feltölteni egy prózai művet, itt kell-e "bejelentenem". Mit tegyek??????????? Gy.
kéretik igazi problémákat felvetni, jó? 🙂
A lista nem abc sorrendben van a jelenlévőknél, hanem belépés szerint. A két név pedig akkor fordul elő, amikor valaki kifagy, visszalép, de a neve még nem dobódott ki.
Válasz Don Paco (2007-03-14 11:43:57) hozzászólására:
Rendben! 🙂 Köszönjük! Már el is tűntek...! Viszont az én nevem a jelenlevők listájában a sor elején szerepel, holott én lennék az ábécé szerint az utolsó, s ráadásul kétszer!! (Legalábbis az előbb még így volt, sanna hívta fel a figyelmem erre). 😛
Válasz artur (2007-03-13 18:15:51) hozzászólására:
Szívesen!
Többiek: csak pár órát voltak lyukak, amíg állítgattam a fórumot, de köszönöm, hogy szóltatok.
Don Paconak
Még kezdő vagyok
de majd belejövok
(a rím miatt)
Köszi a tanácsot, megy minden rendesen.
Üdv.
Válasz Zöld Zsázsa (2007-03-13 15:41:12) hozzászólására:
... igen, vannak! De lehet, hogy az én gépemmel/internetemmel van baj??? (Nem lennék meglepve...)
Az a megfigyelésem, kedves Szerkesztők, Irodalmi és Programozófelelősök, valamint egyéb Illetékesek, 🙂 hogy a fórumhozzászólásokban elküldés után olyan helyen jelennek meg szóközök, ahol elküldés előtt még egészen biztosan nem voltak...! Mi lehet vajon ennek az oka? Esetleg orvosolható-e a probléma? Igazából azért írok ennyire hosszadalmasan és terjengősen, ügyelve persze mindezenközben arra is, hogy én magam ne kövessek el szóköz-hibákat, hogy hátha akkor ebben is lesz ilyen (fent említett) eset (hiba???!), de gyanítom, hogy Murphy barátunk közbeszól majd. 🙂 Vagy talán mégsem. Lássuk...
Válasz Don Paco (2007-03-10 17:00:09) hozzászólására:
Azt hiszem értem, köszi 🙂
És ha egyesület leszünk, az mivel jár majd? (Ha, majd.)
Válasz Zöld Zsázsa (2007-03-09 18:22:12) hozzászólására:
Ez azt jelenti, hogy nem vagyunk sem cég, sem alapítvány, sem egyesület. Utóbbi létrhozása terveben van két éve. Még nem éreztük azt, hogy eljött volna az ideje.
Szóval, nemrég Poppy ajánlott egy pályázatot (ld: pályázatok:P) de azt mondta Ormi, hogy a Napvilág nem egy hivatalos szervezet, ezért ilyenen nem pályázhat. Ez hogy van? Köszi! 🙂
Válasz artur (2007-03-09 17:05:45) hozzászólására:
Szia
Ne bepötyögd, hanem másold át a szövegszerkesztőből. 15 perc várakozási idő után tesz inaktívvá a rendszer.
Poppy: köszönöm, hogy szóltál, ideiglenesen leszedtem a játék részt.
Sziasztok!
Kedves Don Paco! A segítséged kérem. Az imént egy kis bosszúság ért: bejelentkeztem, mint rendesen, feltöltöttem egy hosszabb prózát, s mikor a továbbít gombot megnyomtam, azt az üzenetet kaptam, hogy bejelentkezés nélkül nem tölthetek fel alkotást. Ez most hogyan van? Bejelentkezés nélkül el sem tudtam volna kezdeni.
Mit tegyek legközelebb?