Én viszont már egy ideje itt vagyok és én is tapasztalom amit Velencia említett... holott nálam még működött...:S
Válasz Zöld Zsázsa (2007-03-03 10:31:36) hozzászólására:
Ez most kicsit úgy jött le, mintha mi kértük volna, hogy toljon be minket a műsorba. Tanulság: előbb megkérdezzük az ismerőst, rokont, hogy segít-e, utána ajánljuk fel!
>:-)
Mivel úgy látom, többen tettetek fel az utóbbi időben haikut, nyitottam egy új vers-kategóriát ennek a műfajnak.
Paco, azt üzeni apu, hogy ő nem akar rendszert csinálni ebből a beajánlásból a kúltúrházba:) de megvan, hogy kit kell megkeresni emailben, megkeressem vagy küldjem el valamelyikőtöknek a címet és megkeresitek ti?
Esküszöm,hogy senkit nem akarok piszkálni,senkit nem akarok sürgetni,senkibe nem akarok belekötni,főleg a mélyen tisztelt adminokba (nyalni azt tudok 😀 ) csak egy kérdésem lenne.
Még vmikor évszázadokkal ezelőtt megszavaztuk,hogy a verspárbajok szavazatai alapján szépen,ha lejár az egy hónapos futamidő,akkor nyertest/győztest/szerencsést hirdetünk! Vagy rosszul emlékszem??? Kihagngsúlyozom: csak eszembe jutott!!!!!!!!:D
Azért ácsi bácsi! Még sok víz lefolyik a Dunán, mire ebből lehet valami. Én csak visszadobtam a labdát Zsázsának 🙂 Amúgy sem én vagyok a frontember, hanem Ormi. Magam jobban szeretm a háttérből szövögetni a szálakat 🙂
Válasz Don Paco (2007-03-02 12:14:51) hozzászólására:
Paco!
Közben megkaptam a b.
első levelet. Így már tudom mi a szitu. 🙂
Azért köszönöm.
Ui: Azért ha mész a Tv-be nekünk is szólsz? Szerintem sokan kiváncsiak lennének... 🙂
Zsázsa: szívesen mennénk a tv-be, szólj, hogy mikor és már vasalom is a zakóm 🙂
Soren: ha törölve lett, arról kapnod kellett belső levlet (nem email-t, mert ebből volt pár napja félreértés). Most nincs a várólistán, vagy jóvá lett hagyva vagy elutasításra került.
Szia Paco!
Bocs, ha zargatlak, de lenne egy kérdésem. Minap feltöltöttem, (vagy csak "akartam, mert feltöltés közben lefagyott a rendszer) egy verset Fohász cimmel. Még nem jelent meg. Az lenne a kérdésem, megérkezett-e. Vagy nem felet meg a követelményeknek.
Válaszod előre is köszönöm.
Soren.
Válasz Zöld Zsázsa (2007-02-28 20:50:46) hozzászólására:
Zsázsa!
Már cfsak a Szerkesztőinknek kéne nyilatkozni:D
Épp az előbb említettem meg az Általános csevegés közepette, hogy a Kultúrház műsorába megpróbálhatna bekerülni a szerkesztői gárda. Ez a mentorkeresésről jutott eszembe. Mit szóltok? (Megjegyzés: szerintem tudnék segíteni, apukám a TVnél dolgozik, és nemrég "segített" bekerülni ismerősék zenekarának. Mondjuk ez nem nagy segítség, de a nullánál több. Ha bárki vevő az ötletemre, megkérdezem.)
Hú, nekem mostanában nagyon nagyon gyorsan működik!!! Az egész oldal! Klassz...! 🙂 Ennek tényleg örülök.
Ismét itt!:D
Paco! 2007.02.07-én egész nap azt tapasztaltam, hogy igen lassan tőltődik be egy-egy része az oldalnak. Ez is az adatforgalom megnövekedésének tudható be?
Üdv.: John
Sziasztok Szerkeztők, és Klubtársak!
Két dolgot vetnék fel megvitatásra:
1. Sokan közülünk regisztrált tagok az iwiwen, mint az egyik legnagyobb tömeget megmozgató internetes mozgalmon. Mit szólnátok, ha alakítanánk ott egy Napvilág fun clubbot, illetve fórumot? Szerintem olvasottságunk jelentősen nőne.:)))
2.Nemrég alkalmam volt együtt utazni Vámos Miklóssal, a neves íróval. Igaz nem sok szót váltottunk, de azóta tagja vagyok az Ő személyes honlapjának is:D
Mit szőltok ahhoz, hogy megkeresve őt, mintegy felkérnénk az "amatőrök" mentorának? Én sztemély szerint rettentő boldog lennék, ha klubbunk tagja lenne, és felfedezne itt igazi tehetségeket? Egy ppróbát szerintem megérne, legfeljebb azt mondja , hogy srácok nem!
Várom reagálásaitokat eme két szösszenetre, de ha nem nyeri el tetszéseteket ezek, kérlek titeket írói eszközökkel adjátok tudtomra.:DDD
Mindenkinek Üdv.:
John
U.i.: bemásoltam ide is eme felvetést, hozzászólást, mert a HO(L)NLAPUNKAT is érintheti a dolog.
Válasz Don Paco (2007-02-27 19:30:33) hozzászólására:
Köszönöm,Ó nagyuram,hogy időt szántál alantas kínjaim enyhítésére!!!:P
Télleg kössz Paco!:)