2026. május 5., kedd
Véletlenül

Honlapunk

Oldal 153 / 190

(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Most nézd.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2007.02.27. 21:30
(@florilla)
Tag Alkotó

Nem tudom lezárni a láncverset....nem engedi.....mingyá' sííírok!!!:( 🙁
hihihi 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.27. 19:23
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Nem egy dologról beszélünk. Amit te írsz, az email. Amit én mondok, az pedig belső posta. Ha be vagy jelentkezve és végignézel a bal oldali menüsoron, akkor biztosan meg fogod találni a "Posta" felíratot.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2007.02.27. 11:50
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz lowcallbus (2007-02-26 11:50:05) hozzászólására:

ha a belső levélben javasolt sem működik, akkor az iroklub (@) napvilag (.) net címre küldd el.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2007.02.26. 14:44
(@lowcallbus)
Tag Alkotó

Hali!

Nem igazán szeretne működni a dolog... Átformázza. Legtöbben úgy formázzák képszerüvé a verset, hogy megoldja egy középre zárás. Itt csak a tabulátorok, vagy a szóközök száma játszik, de ezt törli az elölnézeti képen...

Ha elküldöm mailben fel tudja valaki dobni, vagy hagyjam, és írjak olyat amivel nincsen probléma?
Ha elküldhetem, milyen címre?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.26. 13:50
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Crys: elvileg nincs korlátozva a kapacitás, de nem szeretnék visszaélni szponzorunk jóindulatával. Az első időben marad az, amit írtam, utána majd kitalálunk egy feltöltős módszert. Mi az, hogy egyel több vagy kevesebb piros X ???!!! 😛

lowcallbus: próbáld úgy, ahogy fanofgd írta, szólj, ha úgy sem sikerül

fanofgd: találtam egy "Büdös Magyarország!/ Himnusz a világhoz" c. alkotást, amit Ormi törölt. Arról ment neked értesítés, nézd meg légyszíves a belső postádat!

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2007.02.26. 13:30
(@lowcallbus)
Tag Alkotó

Hali!

Szeretném megkérdezni, hogy képvers-félét hogyan tudok feltenni ide? Teljesen átformázza amikor feltöltöm. Minden szóközt eltötöl és kiteszi a szélére. SEGÍTSÉG!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.26. 02:37
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz Don Paco (2007-02-25 11:48:06) hozzászólására:

Milyen a szerverkapacitás? Mert ha van pár giga hely, nem lenne nagy megterhelés, ha egyedi képek is lehetnének. 🙂 Az adatforgalomba meg úgyis beleszámítana a meghatározott kép is, nem csak az egyéni. A link-képpel kapcsolatban igazad lehet, bár egy kis X-el több vagy kevesebb az oldalon... 😀 Mindenesetre örülök, hogy már tervben van hasonló 🙂

De mindegy, csak azért mondtam, mert a könyvemhez csinálgattam grafit-illusztrációkat (nehogymá' kiadatáskor még azért is fizetni kelljen :P), és gondoltam, milyen jól mutatna egy-kettő a részletek elején, Photoshoppal az oldal színsémájába olvasztva. 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.25. 20:32
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz Crystalheart (2007-02-25 04:42:14) hozzászólására:
Ez már fél éve tervbe lett véve, csak kotlok rajta 🙂
Belinkelés tuti nem lesz, utána nehéz folyton ellenőrizni, hogy mindegyik kép ott van-e még a link túloldalán. Nem mutatna jól csomó piros X.
Inkább azt tartom járhatónak, hogy lesz - egyelőre - 20-30 képecske és azok közül lehet választani.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2007.02.25. 13:48
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Paco, nem lehetne megoldani, hogy az alkotások elejére egy fejléc-képet (mittudomén max 100-200 px magas, és főhasábszéles kép) helyezhessünk el? 🙂 Egyes művekhez nagy feelinget adhatna, és mint a könyvekben az illusztrációk, segíthetnének elképzelni a dolgot. Linkelt képekkel pedig az oldalt sem terhelné le annyira. Persze ez sem követelőzés, csak javaslat 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.25. 06:42
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Válasz fanofgd (2007-02-24 19:57:54) hozzászólására:
Szia
Amíg nem említed meg az alkotás címét, addig nem tudok segíteni.
Elutasítás esetén kellett, hogy kapjál belső levélben automatikus értesítést.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2007.02.24. 22:30
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz Don Paco (2007-02-24 14:09:53) hozzászólására:

Ja igen, azt elfelejtetetm írni, hogy úgy kiabált nekem, hogy nem írtam semmit sem a jelszó mezőbe. Na majd legközelebb... 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.24. 18:08
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Crys: a chatbe való belépéshez nem kell jelszót megadni, ez oda is van írva! 🙂

Kini: igen, elég pocsék volt minden lapletöltéshez hosszú másodperceket várni. Ráadásul a Napvilágon elég sok az adatforgalom, ami egy gyengébb vagy lassabb netes kapcsolattal rendelkező szerveren elég bajos.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2007.02.24. 16:09
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz Crystalheart (2007-02-23 21:44:25) hozzászólására:

Ah, sikerült belépnem, de csak kisbetűvel engedi írni a nevem 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.23. 23:46
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Az bajnak számít, ha a chat fél 10kor nem enged be, mindenre aszongya, hogy "Rossz jelszó". Pedig látom, amit mások írnak, csak belépni nem tudok.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.02.23. 23:44
Oldal 153 / 190