Én Zemy előtt észleltem, 13:57-től kezdődően... hogy nem elérhető az oldal... de amint látom korrigálódott!
Nem kell beszállni valamennyivel idén, mert tavaly sajnos másra kellett fordítanom végül...
Amugy sok lenne a tagdíj (egy főre jutó)? (mert szerintem egy éves tagdíj lehetne...) bár nem tudom mennyi pénzre van szükség... :S
Válasz John von Sacchi (2007-02-14 01:07:57) hozzászólására:
Szia
Igen, tegnap még több alkalommal előfordult, azután pirítottunk az illetékesekre, akik azt ígérték most már nem lesz ilyen.
Most is, eddig is kellett fizetni a domain (napvilag.net) címért éves használati díjat, a postafiókért és a tárhelyért is. Ezt jelenleg a szerkesztők állják, illetve tavaly nyáron - ha jól emlékszem - négy tagunk beszállt a költségekbe.
Egészen biztosan a mostani 345 alkotónak csak a töredéke maradna velünk, ha fizetőssé válnánk, hiszen sok középiskolás nem is tudna bevállalni tagdíjat.
sziasztok!
tegnap is tapasztaltam azokat a hibákat, melyeket többek között Netelka is említ. Remélem sikerül orvosolni, de ha nem Én nem riadok vissza az éves tagdíjtól sem:D
Paco! Most is kell fizetni? Ha igen azt ki állja?
Üdv.:
John
Törtünk, zúztunk, talán van tartós eredménye, mert - lekopogom - most órák óta gyorsan és jól működik minden.
Nem kell köszi, ismerem.
Sajnos az van, hogy még mindig nem sikerült megtalálnunk a tökéletes megoldást, ami a weboldalaink elhelyezését illeti. Lehetnénk különálló helyen, nem függve - annyira - másoktól, az azonban kb. 80 ezer egy évre.
Vagy bevezetjük az éves tagdíjat és akkor minden meg van oldva vagy marad az, ami most: keresünk, amíg nem találunk egy olcsó és megbízható helyet.
Kellett nekem ezt elolvasnom! 🙂
Előbb nekem is eltűnt az oldal, először csak sima kiszolgálónemtalálható, aztán mindenféle warning meg szám-és betűkódok, meg hibaüzenet napvilág... elküldjem a képet? Direkt elmentettem.
Nálam ez az oldal leállása óta így van. Most például ismét csak 15.10-kor jött be az oldal. Pedig ott van a kedvenceim között. Fogalmam sincs, mikor miért nem jön be, de nagyon bosszantó.
Válasz Netelka (2007-02-13 08:23:49) hozzászólására:
mikor láttál ilyet utoljára?
Sziasztok! Csak nekem tűnik el időnként az oldal, vagy más is küzd ezzel a problémával?
Válasz Ormi (2007-02-11 19:23:46) hozzászólására:
Köszönöm Ormi reagálásod:)
John
Válasz John von Sacchi (2007-02-11 19:08:45) hozzászólására:
Csak röviden, tömören:)
1. bármily fura, de a chat mindennapos, bármikor bárki felmehet, aki be van jelentkezve és cseveghet a többi bentlévővel. A pénteki 7 órás megjegyzés azért van ott, mert akkor pl. lehet a szerkesztőkkel is beszélin illetve ez egy "hivatalos" időpont mindenkinek aki ráér és dumcsizni szeretne.
2. erről már volt szó többször, majd megtörténik egyszer, addig is marad, hogy kb besaccolja mindenki, mennyit kell levonni (a saját olvasásokat) az olvasások számából 🙂
3. ha figyelmesen megnézed, ott vannak a Tagjaink menüben az olvasók is, méghozzá a jobb felső sarokban az Olvasók gombra kattintva, bezony ám! 🙂
Eln ézést ez lemaradt:
Köszönöm a figyelmet és várom válaszotokat:D
Üdv.: John
Sziasztok!
Volna egy- két kérdésem, ötletem a honlappal kapcsolatosan!
1.A chat-et nem lehetne-e mindennapossá tenni? Mindeki látja, hogy ki aktív, és ki nem. Teszem azt én szeretnék megbeszélni valamit X-el, küldhetnék neki egy üzenetet, hogy gyere csetelni, ott gyorsabb az információ áramlás:D
2.Észrevettem, ha megnézem a kapott hozzászólásokat (ami ugye a mű megjelenítésével jár :D) hozzáadódik az olvasások számához. (értelemszerűen) Ez így egy kicsit fals képet ad az alkotók számára, hányan is tekintették meg "remekművét". Nem lehet külön kezelni a bejelentkezett alkotók számára az értékeléseket? Annélkül, hogy ez hozzáadódna az olvasások számához.
3."Tagjaink" címszó alatt megtalálható mindenki, "Olvasók" alatt miért nem találhatóak meg rendszeres regisztrált olvasóink?
Válasz Gyémánt-kereső (2007-02-08 12:25:01) hozzászólására:
tudok róla, köszi