Válasz #2367 számú hozzászólásra :
Bocsánat leesett...megnéztem a saját külön adatlapomat az alkotók listáján.... :S
Bocs... köszi...
Van egy kérdés amit, már régóta fel akartam tenni... de mindig kiment a fejemből..de most tudom...
"Miért csak nálam van kiírva a 'rangom' beosztás az adatlapon?"
Persze ez biztos egy buta kérdés...de érdekel...
Igen, igen, csatlakozni szeretnék az elismerőkhöz: tényleg egyre klasszabb az oldal, egyre több funkciót lehet igénybe venni... Jó látni, hogy a kezdeti lendület nemhogy alábbhagyna, hanem csak fokozódik 🙂 Gratula a szerkesztőségnek!
Nagyon jó ez az alkotások betűméretezése....örülök, hogy társainkra is figyelemmel vagyunk!
Üdv Újra Itt!
Hát az elmúlt egy-két hónapban sajnos sem ineternetközelben nem voltam,de még ha lettem volna akkor sem lett volna időm. De nagyon tetszik az új külső. Gartulálok a megalkotójának.
Üdv
Bocsánat...már áttétünk... 😛
Mostantól a nem ideillő hozzászólásokat törölni fogom. Bocs, de muszáj, ha azt akarjuk, hogy ez a topik a honlapunk működésével közvetlenül kapcsolatos kérdéseket és válaszokat tartalmazzon.
Az időlimit az azt jelenti, hogy ha egy bejelentkezett tagunk nem mozdul az oldalon, bizonyos idő elteltével a rendszer kiteszi. Illetéktelenség alatt azt értem, hogy bejelentkezett böngésző esetén bárki módosíthatja helyetted az adataidat, törölheti műveidet, stb (feltéve, hogy nem vagy a gépnél)...
Válasz #2258 számú hozzászólásra :
Newton fejébe káosz volt, és egy alma miatt megvilágosodott és megjelent elméjének mélyéből a gravitáció elmélete 😛
Válasz #2255 számú hozzászólásra :
Paco én nem vagyok számítógép, interner-guru...de mi ez az időlimit, és hogy illetéktelenek...ne kutatgashasssanak.....elmagyaráznád.....
Biztos ciki...de én nem tudom.
Válasz #2265 számú hozzászólásra :
Ha ez nálam megoldaná a Firefoxos problemet, akkor már írtam volna... 😀
Nos nekem a külön téma (Diablo2) miatt eleve bordó a kijelölés színe, de ez nincs hatással FF-ra.
OK! Problem has been solved
A Windowsban átállítottam a kijelölt elemek színét és minden szép. Eddig nem volt rá szükség, de a Napvilágért mindent...
Akit zavar a fehér és nem tudja miről beszélek:
jobb gomb az asztalon, tulajdonságok, megjelenés fül, speciális, és a legördülő sorok egyiében ott van a kijelölt elemek opció... Lehet játszani....
Nálam a tűzróka jegesmaci színű
Ez van... De van egy 5letem.
nem érdekel
A kijelölés nálam
Operával - sötétvörös,
Firefox-szal - tényleg törtfehér
Internet Explorerrel - ugyancsak sötétvörös.
Firefoxnál sem a beállításokban, sem az about:config-ban nem találtam meg, hol lehetne beállítanhi a kijelölés színét.
Amúgy azért is érdekes, mert más oldalaknál FF-ban is sötétvörös a kijelölés...
Köszi Don Paco, megnyugtattál! Már azt hittem, megint velem van a baj!!!!
Titusz, nálam is kék. Amúgy meg én képes vagyok zűrzavart vinni bármilyen rendszerbe, önkéntelenül is! Sajna, néha megterhelő, de én már megszoktam.
Szóval van közös a káosz és a gravitáció között. Például az alma...kitalálod miért?
na igen,
........................az összefüggések női logikán alapszanak, de van.