Teljesen eggyetértek. Én ezért is csak akkor lépek be "saját magahoz" ha látom hogy hozzászólás érkezett. Mert így ezáltal látom is hogy valójában hányan olvassák el.
Sziasztok! A statisztikák menüben szerintem fölösleges a "legtöbbször olvasott" alkotás megjelenítése, mert akár magamnak is kattintgathatok, hogy ezzel felsrófoljam az olvasottságot, és máris "kiemelődtem".
Mi lenne, ha a főodalon a művekhez mutató cikkek mellett megjelenne, hogy hány értékelés érkezett eddog hozzájuk? 🙂
Válasz #1540 számú hozzászólásra :
Ezek szerint nem szoktad olvasni a főoldalon lévő hírek mezőt.
Próbáljuk kiválogatni azokat a műveket, amik nem felelnek meg a szabályzatnak, de időnként átcsúszik egy-egy nem ideillő szerzemény. Ha látsz (és ez mindenkire vonatkozik) ilyet, arra kérlek, hogy a címét küldd el valamelyik szerkesztőnek és amint tudjuk, megvizsgáljuk.
Válasz #1488 számú hozzászólásra :
Ha találsz egy magyar nyelvű word-öt, akkor esetleg müxödhet rajta a helyesírás-ellenőrző, az segíthet 🙂 Vagy innen az oldalról kopipészttel is kimáésolgathatod az ékezetes betűket, bár kissé macera :DDD
Válasz #1483 számú hozzászólásra :
Neked csak meg kellene irni, de en xarabb helyzetben vagyok... megirtam, de kulfoldon vagyok, es egy magyar nyelvu billentyuzetet nem talaltam meg... es igy egy kicsit ciki lenne elkuldeni... nah, de majd legkozelebb...
Válasz #1483 számú hozzászólásra :
Az igazi kérdés az, hogy 21-e után, vagy a kihirdetés után töltsük-e inkább föl. 🙂
Válasz #1479 számú hozzászólásra :
De a kérdés arra vonatkozott, hogy a pályázat lejárta előtt lehet-e, szabad-e, ajánlott-e feltölteni a pályaműveket...
mondjuk előbb írnom kéne egyet... 🙂
Válasz #1469 számú hozzászólásra :
Tudom Ormi, én csak a többieket nem értettem.
Mert a nem nyertes pályázatok nem jelennek meg az oldalon, nekünk kel feltölteni...ennyi!
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT! 🙂
Válasz #1467 számú hozzászólásra :
Titusz: de, de ha már rákérdeztek, akkor válaszoltam 🙂
Ezt szerintem mindenki így csinálta eddig is, nem?
De mind1
Válasz #1463 számú hozzászólásra :
Én is ezt mondtam, erről beszéltem. Csak Paco mondta vala valamikor, hogy inkább kihirdetés után, merthogy nehogy pártatlansággal vádolja a bíróságot valaki ;]
Na jól van, akkor ha nem baj, 22én beküldöm. 😀
igazából nem tudjuk megtiltani, hogy valaki feltegye a pályázatra szánt művét a forduló lezárása előtt, de a fair play megőrzése érdekében jobb, ha az alkotó inkább 21.-e után tölti fel a művet... addig ki lehet bírni, nem? 🙂
Válasz #1459 számú hozzászólásra :
KÖszi! 🙂 Tekintve hogy eddig beküldeni sem tudtam, mert valami gáz van a géppel, vagy nem is tudom mivel, még várhat a dolog. De hálás vagyok. 🙂