Válasz #694 számú hozzászólásra :
A cikkek közt kettő 'Remek remeték' van.
A versek közt kettő 'Háború'.
Nagyon szépen köszönöm Paco (és a többieknek is)
Válasz #699 számú hozzászólásra :
Szerintem nézd meg az adatlapodon, mert a főoldalon csak mai versek vannak, így a tied valószínűleg már csak az adatlapodról látható - az adminfelületen nincs, úgyhogy ez lehet a helyzet...
Válasz #668 számú hozzászólásra :
nem látok rajta hibát (a nagyon hosszú címeidet leszámítva), fejtsd ki légyszíves mire gondolsz és megpróbálok segíteni.
Nem akarlak azonnal a 'jó szavak' után fizetségül kizsákmányolni de..Don Paco, ha ráérsz! (de csak ha ráérsz) kérlek nézz rá az adatlapomra....jó? nagyon köszi.
Most már le kell állnunk emberek ezzel a "nagy" dicséretekkel mert.... még elbízzák magukat... 🙂 !
Amugy naná, hogy jó az oldal, kedvesek az emberek az írók, jó a felhozatal, a munkálkodók - vezetők munkákája tökély....(na ennyi elég is lesz!
Persze azt azért meg kell hagyni, hogy... NÉHA-NÉHA...senkinek nem árt a dícséret!
Ezt ne feledjük!
És én most ezzel le is zárnám a mondandóm és ezt a 'témát'!
Bár Én már nem vagyok teanger, de nagyon jól érzem itt magam és tényleg nagyon jó társaság van kialakulva. Sajnos az embernek amíg aktív dolgozó nagyon sok idejét elveszi a főállás, a megmaradó időben a magánéletet sem szabad elhanyagolni, de ennek ellenére nincs olyan nap, hogy a napvilágra ne kattintanák rá.
Ui. Nekem igazi kikapcsolódás ez az oldal, és köszönet minden tevékeny résztvevőnek, természetesen az alkotó társaimnak is!
Nekem nagyon tetszik ez a társaság, nem véletlenül találtuk meg ezt az oldalt! Néha elolvasok 1-1 írást, eltűnődök, hogy mennyi élettapasztalata van az írónak/költőnek, és milyen ügyesen ír, aztán megnézem az adatlapját, és azt hiszem, leülnék, ha nem lenne már amúgy is alattam szék, mikor meglátom, mennyi idős az illető! 🙂
Na ha már itt tartunk akkor Paco tudd meg hogy nagyon jo az oldal, köszönünk mindent:) És örülök, hogy rábukkantam.Amugy a regisztrált tagok számához képest elég kevés az aktív tagok száma, nem értem miért.Pedig heti egy műhöz való hozzászólás igazán nem sok.
Válasz #651 számú hozzászólásra :
Nekem is hasonló a problémám, nem értek hozzá, ezért aztán fogalmam sincs, mit mennyi idő megcsinálni. Ugyan evezős cimboráim között én vagyok az informatikai zseni, mert a gportalon el tudtam olvasni a súgókat és az üres helyekre beírtam amit akartam - de oda is csak hárman járunk.
Szerintem az, hogy nem írja fel mindenki, milyen jó is az oldal, azért a rendszeresen jelenlévőknek aliganem ez lehet a véleménye, különben nem járnánk ide!!!
A mi kis oldalunkkal kapcsolatban merült fel, hogy szép-szép, ha beírják a vendégkönyvbe, mennyire tetszik is nekik az oldal, és többet felé se néznek.
Én úgy vettem észre, hogy itt ugyan kicsi, de igényes társaság verődött össze, ami nagyobb dicséret, mintha ideírná mindenki: jaj, de jó, jaj de szép, aztán...
Szóval, persze, hogy le a kalappal, és ha szeretnéd, minden hónap első keddjén ideírjuk 🙂
Megint csak köszönöm. Igazán nem azért írtam, hogy most kicsikarjam tagjaink pozitív megnyilvánulásait (pedig de... 😀 ), csak már párszor korábban is eszembe jutott - nem az Íróklubbal kapcsolatban - ez az észrevétel. Sőt, egyszer dolgoztam egy görög üzletembernek, aki ki is jelentette együttműködésünk elején, hogy ne várjak dicséretet, mert a megfelelően elvégzett munkának kell természetesnek lennie.
De ez már nem a honlapunk topikba való... 🙂
Nekem is elismerésem az amit ti visztek itt véghez.
És mindent jól csináltok, hisz ez a rekordokon, a regisztráltakon, a műveken is látszik.
Ne haragudjatok csak maga az inetnet ilyen használata és az oldal is új nekem, úgy hogy előre is szeretném kérni elnézéseteket.
A hibásan feltöltött műveimmel/műveinkkel való törődést is köszönöm.
Igyekszek mindent egyszer, és jól feltölteni!
Sziasztok és köszönjük az oldalt és a munkátok!
Válasz #645 számú hozzászólásra :
Köszönöm, még lehet, hogy szavadon fogunk 🙂
Jó néha dicséretet is olvasni, sajnos a legtöbben csak a negatívumokat látják, mert ha valami nem stimmel természetesen szóvá teszi az ember, de ha minden rendben van, akkor keveseknek jut eszébe, hogy szóljon egy-két jó szót.
Válasz #643 számú hozzászólásra :
Az oldallal sok mindent kellene csinálni, de a hivatalos munka miatt jóval kevesebb időt tudok rászánni, mint amennyit szeretnék. Még pár hét és pár napot mindenképpen rászánok azokra, amiket feljegyeztem magamnak. Addig marad a toldozás-foldozás 🙂
Válasz #641 számú hozzászólásra :
A Magyarország c. versed nem került jóváhagyásra politikai tartalom miatt. Nézd meg légyszíves ebben a topikban április 14-e körül lett kitárgyalva ugyanez a téma. El nem fogadás esetén szoktunk belső levelet küldeni, de előfordul, hogy a sok-sok teendő miatt erre nem kerül sor.
Én már tegnap délután is feltöltöttem egy írásom és még ma sem jelent meg! Ma ismét próbálkoztam. Nem tudom mi lesz az eredménye. Nálam van a hiba vagy mért nem került túl a várólistán?
Előre is köszönöm a tájékoztatást.