hát ez nem jött öszze... na majd legközelebb. 🙂
Válasz Crystalheart (2007-10-26 17:48:36) hozzászólására:
Ezt meccseljétek le egymással, skacok... de vér nélkül! :)))
Szeretettel gratulálok mindazoknak akik bekerültek!
És arra kérek mindenkit, aki nem, hogy ne bánja, mert lesz folytatás,(reményeim szerint) és volt olyan színvonalas alkotás ami csak azért nem került be, mert túl összetett, túl jó volt a többihez képest. Ha minden jól megy ezeknek külön szervezünk majd egy felolvasóestet, vagy délutánt.
Hogy a többi miért nem kerültbe? Arra meg csak azt tudom, mondani, hogy gyertek el, hallgassátok meg, és döntsétek el magatok. Aztán nyitunk egy topikot, ahol ki lehet beszélni.
Köszönöm mindenkinek a aki jelentkezett!
Juppíííííí!!! :):):)
No akkor most a lehető leglelkesebben vetem bele magam a segítségbe, hogy minden összejöjjön! Nagyon örülök!
Gratulálok mindenkinek, aki bekerült, színvonalas műsort kívánok!!!
Válasz Gunoda (2007-10-26 17:45:53) hozzászólására:
Jaja, de csak csepegjen, a "vérfolyás" az én védjegyem ;]
Válasz The Kinslayer (2007-10-26 17:07:29) hozzászólására:
Kini, legközelebb csepegjen az a vér, na!
Válasz Crystalheart (2007-10-26 16:43:06) hozzászólására:
Kivételesen nem horrort, meg amiben folyik a vér... Csak egy emlék "verset" egy elhunyt hozzátartozómhoz... És jó érzés lett volna hallani. De lehet mégsem. Így jártam.
Válasz The Kinslayer (2007-10-26 07:54:27) hozzászólására:
Mit küldtél be? 🙂
Azon meg én nem lepődöm meg, hogy az enyém nem lett "válogatott-tag", a borongós világvégehangulat nem illik a többi hangulatához, márpedig egy felolvasóesten azért ez nagy szempont! 😀 Attól tartok, ez irányomban még jópárszor így lesz 😛
Válasz The Kinslayer (2007-10-26 07:54:27) hozzászólására:
Hát, Kini, én meglepődtem! Na de sebaj, maybe next time... or not.
Válasz medve (2007-10-26 09:08:50) hozzászólására:
Bocs medve a medvézésért
🙂
Gratulálok a bejutott szerzőknek, sikeres estet kívánok.
Gratulálok minden bejutottnak! A DVD engem is érdekelne, mert biztos nem tudok ott lenni. Ügyesek legyetek!
Gratulálok a bejutottaknak!
Válasz Ormi (2007-10-26 10:37:20) hozzászólására:
Köszönöm szépen a kielágítő infót:)
marica