2026. május 5., kedd
Véletlenül
Irodalmi estek

Irodalmi estek

Oldal 114 / 124

(@poppy)
Tag Szenior alkotó

Válasz Netelka (2007-10-27 09:45:22) hozzászólására:

Neti, én köszönöm, és mindenkinek, aki a "noszogatásomra" reagált, és jelentkezett. Gratulálok a bekerülteknek. Remélem jól sikerült a mai próba, aki ott volt, beszámolhatna, én sajnos a munka miatt nem tudtam menni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.27. 23:32
(@hanga)
Tag Szenior alkotó

Kedves Paco és a többi szerkesztő!
Ne hagyjátok sarokba állítani magatokat. Persze az acsarkodók mondhatják, könnyű nekem, én ott leszek, ill. a versem. De ez nem erről szól. ez nem verseny, aki képtelen egy tehetséges csapat tagja lenni holmi irígység miatt, annak nem itt van a helye. Ormi verse megállja a helyét, Metatronét még most fogom olvasni, de bízom az eredeti döntésetekben, nem hinném így látatlanul sem, hogy önreklámnak használnák ezt az estet.
Szóval: vissza a művekkel!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.27. 23:31
(@zold-zsazsa)
Tag Alkotó

úgy is van! Nehogymár ezért kimaradjanak!
Amúgy létezik, hogy lemaradtam a próbáról??? Mondjuk ha ma volt, akkor nem is tudtam volna menni...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.27. 22:14
(@gyogyo)
Tag Alkotó

Az én véleményem is az,hogy nem kell valakit mellőzni csak azért,mert szerkesztő.
Nem minden szisszenésre felkapni a fölet.Például én bántam,amikor Gyémántkeresö
adminisztrációs elfoglaltságai miatt egyre ritkábban versel.Az ő versei is lehetnének itt,mint,ahogy az említettek is.Mintahogy talán már írtam kedves zserkesztők:
tisztességgel álltátok a sarat eddig,hát nem érdemes soha bedobni a törülközőt.
Inycselkedők mindig lesznek!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.27. 21:59
(@sleepwell)
Tag Alkotó

Válasz Don Paco (2007-10-27 12:14:18) hozzászólására:

Kedves Paco!
A legnagyobb butaság lenne, ha kimaradna két ilyen remek alkotás, sürgősen tegyétek vissza, különben hitelét veszíti az egész. Ez a szuper alkotói csapat pedig, irja csak továbbra is a jobbnál-jobb kis műveket, s örüljünk együtt mindenki sikerének:)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.27. 20:03
(@inesita)
Tag Alkotó

Szerintem is tegyétek vissza őket, idiótaság feltételezni, hogy csak azért választottátok ki, mert szerkesztők (és még ha így is lett volna, az se károsított volna meg senkit!). Az én novellám se került be, mégse vicsorogtam se a bekerültekre, se a válogatókra.
Ne törődjetek a köpködőkkel, eddig is korrektül csináltatok mindent, és hálásak vagyunk a munkátokért! Ezt bizonyítja a növekvő látogatottság is, csak a barátaim közül már a harmadik ember regisztrált, és ketten rendszeres olvasók...:)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.27. 19:30
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Hát én ezek után, ha mennék szavalni, akár fönnhagyjátok, akár nem, meglepetésszerűen felolvastam volna a verseket! Az ilyenért reklamálók viselkedését nem értem, már szinte üldözési mánia. Egyrészt túldramatizálják, másrészt hihetetlen önzőségre vall...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.27. 19:11
(@sanna)
Tag Alkotó

Hagyjátok benn a műveket, sztem.
Akinek nem tetszik, nem jön el az estre.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.27. 15:58
(@hundido)
Tag Szerkesztő

Mindig is voltal irigy emberek és sajna lesznek is....

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.27. 15:20
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

A listáról lekerült Ormi és Metatron alkotása. Hogy miért? Mert néhányan az erőszakosságot súroló stílusban hisztiztek amiatt, hogy milyen jogon kerül(ne) felolvasásra a szerkesztők egy-egy műve. Őszintén megmondom, az irigység ezen formája nagyon felháborító. Kérdem én, miért ne lehetne felolvasni valaki alkotását csak azért, mert szerkesztő?! Talán nem dolgoztak meg azért, hogy cserébe kapjanak pár percet?
Én más jellegű elfoglaltságaim miatt nem vettem részt a szervezésben, de most már egyáltalán nem is bánom. Amilyen leveleket néha kapunk, az azért enyhén szólva is idegesítő. Milyen jogon kérdőjelezi meg valaki a zsűri döntését? Mindannyian tudjuk, hogy közülünk senki sem az MTA tiszteletbeli tagja, viszont eltöltöttünk már pár évet azzal, hogy nap mint nap versek és novellák tucatjait olvassuk át, válogatjuk (ABC), igenis van rálátásunk arra, hogy mely művek tűnnek ki a többi közül.
Nekem nem volt rajta novellám a listán. Hogyha rákerültem volna, akkor eszem ágában sem lenne most kihúzni az irigy hisztizők miatt. Önző vagyok? Biztosan.
Lehet támadni. Mint mindenért mostanában.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2007.10.27. 14:14
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz Metatron (2007-10-26 19:50:28) hozzászólására:

"Ha minden jól megy ezeknek külön szervezünk majd egy felolvasóestet, vagy délutánt."

Öhhöhö, és az meglepi lesz? 😛

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.27. 11:51
(@netelka)
Tag Alkotó

... és persze mindenkinek gratulálok, akinek műve bekerült az Estre. Akié pedig nem, az ne keseredjen el - őszintén szólva nem irigylem a szerkesztőket, nyilván nem lehetett egyszerű a válogatás ennyi alkotás közül. Poppynak pedig köszönöm, hogy "noszogatott" 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.27. 11:45
(@netelka)
Tag Alkotó

Nagyon köszönöm, végtelenül megtisztelő, hogy bekerültem. (Igazából meg sem érdemlem, mert nem igazán "aktivizálom" magam az oldalon.) De tényleg nagyon örülök neki! Neti

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.27. 11:42
(@hanga)
Tag Szenior alkotó

Örül a kis szívem, mert bekerültem 🙂 ráadásul ajánlott verssel, ez meglepően megtisztelő, köszönöm az ismeretlen ajánlómnak!!!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.27. 00:03
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

Válasz Metatron (2007-10-26 19:50:28) hozzászólására:

Természetesen ezért írtam én is, hogy több szempont alapján válogattuk a műveket, tehát amellett, hogy egy alkotás jól sikerült, figyeltünk arra is, hogy illeszkedjen a többi műhöz. Mindezek felett pedig az sem vitatható, hogy egy irodalmi pályázat megítélésébe a szubjektivitás is beleszól, bármennyire próbál az ember objektív alapelvek szerint dönteni.

No, de nem kell ezt túlmagyarázni, úgy vélem, aki bekerült, örüljön, aki pedig nem, az pedig csakazértis pályázzon legközelebb is, már egy másik témában.

És tényleg gyertek el a felolvasóestre, mert remek alkotásokat hallhattok. Aztán majd ebben a topicban lehet véleményezni, ez a legegyszerűbb:)

Egyébként holnap kire számíthatunk (a felolvasók mellett) a Kávészünetben?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.26. 23:07
Oldal 114 / 124