2024. december 23., hétfő
Véletlenül
Irodalmi estek

Irodalmi estek

Oldal 119 / 124

(@hanga)
Tag Szenior alkotó

Válasz Ormi (2007-10-10 18:01:23) hozzászólására:

Én már egy felmerült probléma zavarosában szeretnék megint halászni:
Olyan nem lehet-e, (tudom, hogy elvileg nem), hogy egy szerző beküld egy verset is és egy prózát is, és a rossazbbikat ejtitek?
Jó,jó csak egy ötlet volt 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.10. 22:18
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

szóval az újabb (javított) lista, szerencsére egyre hosszabb...:)

Tehát az eddig hozzám rendben beérkezett versek szerzői abc-sorrendben a következők (a csillag felett az újabbak, alatta a már kilistázott nevek):

Angyal Hanga (Hanga)
Barta László (santiago)
Bosnyák László (leslie b sheperd)
Nézsi Zsuzsa (fefo)
*
Bodó Tamás (vacak)
Bognár Barnabás
Dénes Mónika
Fodor Beáta (Beya)
Gerencsér Andrea (Andika)
Gyótár László (Atreyou)
Helen Bereg
Horváth Krisztina (Banyamacska)
Jászfalvi Ildikó (Angelface)
Kádár Kata
Kántás Balázs
Keglovits Klára (Zöld Zsázsa)
Molnár Dániel (The Kinslayer)
Mucsi Melinda Ágnes (Bajcsai Melinda)
Pej Erika (Heather Bay)
Sárhelyi Erika (Netelka)
Szirmai Szabolcs (szirom)

Aki nem látja a nevét, küldje el újból a versét a napvilágos email-címemre (szerkesztőség menüpont).
FIGYELEM: Ezek nem bekerült művek szerzői, csak a beérkezettek!
A küldési határidő október 16.

Itt kérnék elnézést azoktól, akiknek esetleg nem válaszoltam a belső levelükre vagy email-re, sajnos legtöbbször azonnal nem tudok, és néha a sok posta között eltévedek... Mindenesetre ha fontos, itt a fórumon is kérdezhettek, vagy bombázzatok több levéllel, akkor nem fogom elfelejteni:)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.10. 20:01
(@andika)
Tag Alkotó

Huúú! Most már sokkal többet "látunk" az egészből, így már el lehet képzelni, hogy fog az egész kinézni. 🙂 Nagyon tetszik! Örülök, hogy így beindult az egész! 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.10. 12:42
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

Újabb lista, szerencsére egyre hosszabb...:)

Tehát az eddig hozzám rendben beérkezett versek szerzői abc-sorrendben a következők (a csillag felett az újabbak, alatta a már kilistázott nevek):

Angyal Hanga (Hanga)
Barta László (santiago)
Bosnyák László (leslie b sheperd)
Nézsi Zsuzsa (fefo)
*
Bodó Tamás (vacak)
Bognár Barnabás
Dénes Mónika
Fodor Beáta (Beya)
Gerencsér Andrea (Andika)
Gyótár László (Atreyou)
Helen Bereg
Horváth Krisztina (Banyamacska)
Jászfalvi Ildikó (Angelface)
Kádár Kata
Kántás Balázs
Keglovits Klára (Zöld Zsázsa)
Molnár Dániel (The Kinslayer)
Mucsi Melinda (Jane Finlay)
Pej Erika (Heather Bay)
Sárhelyi Erika (Netelka)
Szirmai Szabolcs (szirom)

Aki nem látja a nevét, küldje el újból a versét a napvilágos email-címemre (szerkesztőség menüpont).
FIGYELEM: Ezek nem bekerült művek szerzői, csak a beérkezettek!
A küldési határidő október 16.

Itt kérnék elnézést azoktól, akiknek esetleg nem válaszoltam a belső levelükre vagy email-re, sajnos legtöbbször azonnal nem tudok, és néha a sok posta között eltévedek... Mindenesetre ha fontos, itt a fórumon is kérdezhettek, vagy bombázzatok több levéllel, akkor nem fogom elfelejteni:)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.10. 01:10
(@winter-heart)
Tag Alkotó

Ormi mindenre válaszoltál.

Hujujj akkor lehet az én versem be sem kerül, wáá! XD

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.09. 21:04
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz Ormi (2007-10-09 15:53:29) hozzászólására:

Na talán nem is baj, h nem tudok elmenni, csak fekete ruhám van, ingem nincs 😀 (Egyetemig be kéne szerválnom vmit, talán... :P)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.09. 19:19
(@zold-zsazsa)
Tag Alkotó

Nincs kifejezetten építő jellegű mondanivalóm, csak nagyon örülök, hogy ez szerveződik...!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.09. 19:13
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

Nos, akkor a következők:

1. Aki a listáimon szerepel, az természetesen még NEM lett beválogatva sehova, hiszen a jelentkezési határidő október 16., addig nem lehet megmondani, ki lesz benne és ki sem. Csupán a szerzők megnyugtatása a cél a listákkal, hogy lássák, beérkeztek a műveik.

2. Természetesen illik elegánsnak lenni, végtére is ez egy kulturális esemény. Nem kell feltétlen öltöny, de ing minimum, így gondolom.

3. A bekerülésnek NEM feltétele, hogy ott tudjon lenni az adott szerző a rendezvényen.

4. A színpad a tér közepén helyezkedik el, ahogy tudom, ezen lesz felállítva néhány fotel, az előadók pedig ott ülve fogják majd felolvasni a műveket. Nem (csak) ők válogatnak, mi is beleszólunk Metatronnal, hogy kinek melyik alkotás "állna jól".

5. Cáfolnom kell Metatront: tudom, hogy nem szívesen engedi ki senki féltve szeretett műveit a keze közül, de jobb lenne, ha "függetlenek" olvasnák fel a műveket, nem a szerzők; már csak a színpadi elrendezés miatt sem lenne ajánlatos a fel-le mászkálás. De ha a szerző ott van a próbákon, nyugodtan instruálhatja az előadót, hogy tökéletesen csendüljön fel a műve.

6. A szerzők NEM lesznek a színpadi felolvasás részei, ők ugyanolyan nézők lesznek, mint a többi vendég. Legfeljebb a saját alkotása hallatán adott szerző kihúzhatja magát, és finoman lesheti a reakciókat:)

7. A próbán is ott lehet az, aki ráér, az előadók legalább hozzászoknak a közönséghez.

Remélem, sikerült mindenre válaszolnom:)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.09. 17:53
(@andika)
Tag Alkotó

Válasz Bajcsai Melinda (2007-10-09 12:23:13) hozzászólására:

Én is úgy mennék, természetesen, mert ha pl felhívnának minket, alkotókat is a színpadra, jó lenne ehhez méltóan öltözni. Viszont az sem lenne rossz. ha megismernénk egymást valamiről. De úgy is a többség dönt! Nekem teljesen mindegy, hogy lesz, majd igazodom. (csupán egy csomó emberrel taliznék személyesen, de az én arcmemóriám borzalmas, a póló meg segítene :D) 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.09. 16:54
(@winter-heart)
Tag Alkotó

Wíí, és aki felolvasásra jelentkezett, az dönti el, hogy mit szeretne előadni, vagy ez ki lesza adva mindenkinek?

Én személy szerint nem szeretek kiöltözni, de azért ide valószínűleg én is ingben jövök minimum! 🙂

És a próbára mehet olyan is aki nem felolvasásra jelentkezett? Vagy csak inkognitóban beülhet tök véletlen tök ugyanaz nap meghallgatni a kávézóba? 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.09. 14:51
(@zold-zsazsa)
Tag Alkotó

Válasz The Kinslayer (2007-10-08 09:38:36) hozzászólására:

Mindenesetre megkérdezem a kamerás barátom! :):):)
Tényleg jó lenne felvenni, és ha rendesen megvágná valami szakember még a TVben is mehetnének belőle részletek. Vagy ha csak hanganyag, hát a rádióban. (hjaja kezdek elszállni a képzelet színes szárnyán...)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.08. 22:06
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Nos, rám utolsó napokban számítsatok, fogok beküldeni - de elmenni nem tudom, már csak azért sem, mert épp akkor egy huzamban több hétig szombatonként is iskola lesz.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.08. 19:40
(@metatron)
Tag Olvasó

Válasz Brown Wheelwright (2007-10-08 10:18:10) hozzászólására:

Szerintem nem fog megharagudni Ormi, ha válaszolok helyette. A versedet küld el neki, de írd oda, hogy te szeretnéd felolvasni, aztán, ha minden jól megy, akkor találkozunk okt 27.-én a Kávészünetben 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.08. 18:16
(@winter-heart)
Tag Alkotó

Tényleg, én majd szeretném felvenni, vagy lesz valaki, aki hoz kamerát és az egészet veszi? Zsázsa, nem hozod a kamerás barátod? 🙂 Mert a digitális fényképezővel túl sokat nem lehet. De beérem hanganyaggal is, mikrofon ilyesmit tudnak ott adni? Nem sokat értek ezekhez, de megoldható?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.08. 11:38
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

Válasz Velencia (2007-10-07 21:39:47) hozzászólására:

Bocs, elírtam, a próba lesz a Kávészünetben, az előadás a Pincében (már javítottam a főoldalon is).

Bár nem én vagyok a novellás, de úgy gondolom, a rövid írások jobban beleférnek a műsorba, így az ideális hossz kb. 1-1,5 A4-es oldal (ennek felolvasása 10 perc körüli időt vesz igénybe)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.08. 02:28
Oldal 119 / 124