Válasz Don Paco (2007-10-04 17:42:28) hozzászólására:
Na, szóval igen, köszi 🙂
Válasz Metatron (2007-10-04 17:37:22) hozzászólására:
Nem, félre ne értsd, sztem csak azt akarták hangsúlyozni, hogy többen vannak az egyébként aktívak közt is, akik inkább csak a többi mű értékelésével foglalkoznak.
Jó, hogy itt fórumon is szóba került amúgy a dolog, mert nekem is ez az elsődleges infóforrás. 😀
Egy körlevél az aktívaknak sztem sem volna rossz információközlés, de egyebet fölösleges tenni. Pláne popupot, az úgyis majdnem mindenkinek le van tiltva. 😀
egyébként a hírlevél szerkesztés alatt áll, egy-ként napon belül kiküldjük
Ezt most nem értem!
Azt akarjátok mondani, hogy a mi hibánk, hogy nem olvassátok a híreket, és nem vagytok eléggé felkészülve arra, hogy egy olyan művet küldjetek nekünk, ami érdemes a felolvasásra?
Ha felvillanó ablakok meg csiricsáré villógó fényekkel jelezzük, hogy Felolvasó Est Lesz
akkor ti jobban tudtok készülni? A WC-re is úgy jártok, hogy transzparensekkel hirdetitek ki? Az ihlethez nektek plakátok és a CNN - kell?
Minden szerkesztő azt az idejét szánja rá a szervezésre, és a szerkesztésre, amit munka után, pihenés helyet, a családjától von el. Nem hiszem, hogy szívességet kérek tőletek, amikor a Ti verseiteket akarom felolvasni a Nektek szervezett felolvasóesten.
Nem muszájból csináljuk, max ez lesz az a bizonyos kétszeri alkalom (először és utoljára), a színvonal meg ahogy esik úgy puffan alapon.
Én tényleg szeretném, ha minden sikerülne, és minél többen eljönnénk, és jóléreznék magukat, de nem mindenáron. Ha valakinek ez kevés, vagy nem füllik hozzá a foga, akkor nem fogok erőszakoskodni, szoljatok, hogy nem kell, aztán lefujom.
off
Én is fogok beküldeni, csak még gondolkodom rajta, hogy mit.
Még egy ötlet.
Nem lehetne körlevelet írni annak a kb. 100 aktív tagnak? Őket talán lehetne mozgósítani felolvasás ügyben is.
Metatron!
Megteszem amit tudok! ( Kininek és magamnak biztos választok valamit! 🙂 )
De az időpont! JajaJaj!
Céges tréningem van azon a hétvégén, úgyhogy részemről preferálnám a minél későbbi kezdést, akkor talán odaérek, de még úgy sem biztos! Tuti ez az időpont?
:((
Kini! A hírlevél és a pop up szerintem is jó ötlet! Na ja, ha a marketingesek nekilátnak! 😉
Meg lehetne nézni az ajánló fórumot is, végül is ott mindenki a másikat "futtatja", és az ott javasolt művek alkotóit is felkérni.
Nah, nem mintha nagyon értenék ehhez, de csak gondolatok:
- a főoldalra felugró ablakban kéne hirdetni, mert sokan nem nézik a friss híreket, egy színes, figyelemfelkeltő kis ablak mindenkit "beindítana"...
- hírlevélben mindenkit tájékoztatni, fórumot kevesen látogatnak sajnos...
- ahogy azt már az előttem hozzászólók is említették, még sokan filóznak, én is, Poppy-tól kértem segítséget, de majd mennek a művek!
- valamint tényleg lehetne több művet küldeni, és abból valóban választhatnátok, mert így biztos lesz egy jó műsor, ami kitölti az időt. Tudom, nem szerettek Ti zsűrizni (mármint műveket véleményezni annyira - azt hiszem ezt Paco mondta még anno), de így sokkal könnyebb lenne...
Azt hiszem, ennyi, ez nem "kioktatás", csak ötletek.
Rám esetleg lehet számítani beküldésügyileg, bár sok novellám nincs, írni meg időm van kevés, szóval van összvissz egy darab alkalmasnak mondható cuccom. Csak engemet magamat nem tudom elvinni, nem is tudom... Talán majd elmondjátok, milyen volt 🙂
nem művet, műsort
ja és nm mág hanem még
🙂
Válasz Metatron (2007-10-03 19:13:54) hozzászólására:
Én is azt javasolnám, hogy lehessen két művet beküldeni. Tudom, hogy eredetileg más a kikötés, de biztos vannak akik még filoznak hogy meliyket küldjék, meg ilyenek. És szerintem ha szerzőnként több művet lehet beküldeni akkor ti is könnyebben állítotok össze egy színvonalas művet. Nem erőszakoskodni akarok, csak egy ötlet...
Pl. én is mág filozom hogy mit küldjek be.
De én küldök be, szóval rám számíthattok, csak még döntésképtelen vagyok.
Ajánlani nem lehetne külön?
Biztos vannak akiknek csak egy kis rábeszélés kell tőletek:)
novellát innen kaptam:
Szabó István
Wendler Zoltán
Kürthy Réka
Selmeczi Szonja
Farkas Bíborka
Nádor Gábor
A másodikra azt mondom küldjetek minél többet, hogy lehessen miből válogatni.
Szerintem sokan vannak itt, akik lelkesedtek ezért a felolvasásért, és mégsem küldtetek még semmit, és nem is ajánlottatok senkit.
én személy szerint nagyon lelkesedem ezért a dologlért, és rosszúl érezném magam, ha érdeklődés hiányában le kellene mondanom. Főleg, hogy plakátra is felkeülünk, meg sok oldalon meg leszünk hirdetve....
MEGVAN AZ IDŐPONT!!!!
November második szombatján azaz 10.-én 15-16 órai kezdettel olyan 18 óráig van lehetőségünk végighallgatni egymást. Ennek már csak az szab gátat, hogy nem érkeznek művek. És míg felolvasóbol annyi van már, hogy dunát lehetne velük rekeszteni, addig a versek és a novellák alig csordogálnak. Bután nézne ki a dolog, ha felolvasnánk mindazt ami összejött, azt ülnénk ott mint akit odaraktak, bár biztosan lenne mit megbeszélni, de azért az egy óra anyag jöjjön már össze.
POPPY
Most kérném a segítséged, fujj riadót, amennyiben ez módodban áll és mozgósitsd akit csak tudsz itt a napvilágon, hogy küldjenek verseket.
És igazából még zenész sem jelentkezett nálunk, az sem ártana.
Szeretnék október 20.-ka környékén próbát tartan, a helyszín itt lenne a belvárosban az ötödik kerületben, minden felolvasót szeretettel várok, a pontos helyszínt és időt még majd ha közelebb leszünk a dátumhoz.
Válasz Poppy (2007-10-03 15:20:23) hozzászólására:
Szívesen meghallgatnám, ha nem lenne egy gyatra gép a cégben, illetve lenne otthon gépem. 🙁 Úgy hogy addig a kiváncsiság mardos. :)))
Válasz Andika (2007-10-03 15:12:34) hozzászólására:
Erre van a hangos verstár, nézdd/hallgasd meg, ott van rá sok példa.