Ne má, hogy bántani fogjátok az újjakat, mert akkor nem megyek ám! Pedig jó lenne köztetek!
Válasz The Kinslayer (2007-03-23 13:13:26) hozzászólására:
Hú, de sokan! Mármint a mostani jelentkezők "tömegéhez" képest. Amúgy Kini, egyelőre úgy látom, csak Heatherrel ketten leszünk újak. :))
Az újak pedig... Hümm, szerintem csináljunk egy olyan gólyabál-szerűséget, avassuk be őket valamilyen módon. Milyen lenne?? :-DDDDDDD
Válasz Poppy (2007-03-23 11:42:48) hozzászólására:
Arnodre Gunoda medve
sanna The Kinslayer
Metatron eszkimo
Acélszív Tiringer Tündi
Zöld Zsázsa
Helen Bereg Tina Lester Kádár Kata Gyémánt-kereső
Így voltunk...
Válasz medve (2007-03-23 02:28:01) hozzászólására:
Ki volt az alapcsapat?
Válasz Poppy (2007-03-22 09:23:45) hozzászólására:
Hasonló érzések! :-DD
Már mindjárt itt van április és a jóidő és vonatozás, jajjj, kiri!!
Ahogy elnézem, már a következő talit is szervezhetjük - Pestre! 🙂
De addig is, menjünk Komáromba! Én már be vagyok sózva, hogy találkozhassunk.
Hehe majd akkor szóljatok, ha a Nyugati Pu. lesz a meeting helye, mert nekem annál tovább nincs pénzem 😀
Na végre! Már azt hittem csak négyen leszünk. 🙂
Többiek, hahó! Ti is gyertek!!!
Engem ki ne hagyjatok!
Én is megyek!
Névsor: Csatlakozik hozzánk Gunoda is 🙂
medve, köszi, hogy kijössz elénk, már csak azt kéne megtudnunk, hogy kb hányra menjünk??? Kinek mi lenne a jó, belekalkulálva, hogy milyen hosszú az út... stb.
csak nem olyan drága a jegy... győrből 145 forint... tudom h közelebb van de nem ennyivel 🙂
Válasz Poppy (2007-03-20 16:37:17) hozzászólására:
Ez már alapból egy jobb felállás. A diákjegyre egyébként én is gondoltam, de nem mindenki diák, szóval (már csak ezért is :P) remélem, hogy leszünk jó sokan! :):):)
Én ezt találtam elvirán (pl.).
indulás: Budapest-Keleti pu. 08:45
érkezés: Komárom 10:04
1:19, 94 km
2.420 Ft másodosztályon, retúr
Tatabányai gyors
Diákoknak asszem van kedvezmény, munkavállalóknak évente 1* jár 50% menettérti kedvezmény. De a csoportost is megpróbálhatjuk, ha leszünk elegen.
Válasz Poppy (2007-03-20 14:28:31) hozzászólására:
Bocsánat... ezek szerint pont akkor fagyott le a net, amikor ezt be akartam vezetni a listámra. Tehát eddigi listánk (ábécében, az már bevált:P)
medve
Poppy
The Kinslayer
Zöld Zsázsa
És akkor írjátok meg, személyes postán, hogy ki jön még. Tudjam, hány főre kell a süti 🙂 (Bár megígérni még nem akarom...)
Még valami: megnéztem tájékozódásképp a mai menetrendet Bp.ről Komáromba, és bizony 3-4 órás vonatút és a teljes árú jegy 3-4ezer Ft... legalábbis ezt láttam. Talán lehetne valamilyen csoportos kedvezményt elérni. De továbbra is medvét várjuk, hogy hogyan érdemes menni. Egyébként kb. hányra akarunk odaérni?