Zsázsa! Mindjárt megsértődök! 😉 Én is jeleztem, hogy megyek, és hogy mindegy mikor. 🙂 A vonatozásban is benne vagyok. Medve pedig elvileg kijönne elénk a pu-ra, legalábbis valami ilyesmire emlékszem a hozzászólásából.
Itt vagyok, itt vagyok!!!
Nekem eddig ketten jelezték(meg én), hogy jönnek (mert ugye mondtam, hogy összeírom) és a személyiségi jogok megsértésével a következőket mondták (akkor) :
The Kinslayer (mindegy)
medve (7., 14.)
Zsázsa (7.)
De azóta látom, hogy nagyjából mindenkinek a 14. volna a legjobb, ezért szerintem maradjunk annál. (Talán megoldom én is valahogy. :P) Meg az nincs is olyan nagyon sürgetően közel. Nem mintha az az 1 hét olyan sokat számítana... 🙂
Gyűjtsem tovább a jelentkezőket vagy aki jön jön, aki nem nem? Vagy gyűjti más, ez is egy lehetőség.
A vonatozást kezdjük el szervezni, az a meglátásom. Megpróbálok utánanézni valahogyan 🙂 de legjobb lenne, ha Medve mondaná, mi legyen velünk, szegény pestiekkel, akik nem találnának oda... 😉
Úgy tűnik, mindenkinek a 14-e jobb...
hosszas vívódás után a 14.ére voksolok én is.
Valószínűleg vonattal érkeznék, habár én a másik irányból, mint a pestiek. 🙂
Én is a 14.-ére szavaznék! És vonattal mennék Pestről.
Sziasztok! Nekem mindegy az időpont (tudom, Zsázsa megöl ezért:) ), csak legyen már végleges. Remélem el tudok menni. Pestieknek szerveződik egy vonatozás, ha megvan mikor, majd egyeztetünk.
Nos, legutóbb az április 14-e volt szóban. Meg vagy három-négy fő mondta, hogy jön. Hogy gyüjtsük össze azokat, akik jönnek? Kinél jelentkezzünk?
Én egy jelentkező, de a dátum, srácok, jó lenne dönteni róla, mert azt előre be kell jelentenem a melóhelyen! Szavazzatok!
Válasz Heather Bay (2007-03-18 13:45:22) hozzászólására:
Zsázsa eltűnt... Valahogy akkor össze kéne szedegetni a neveket és a dátumokat, aztán dönteni!!
Jaj, de jó nektek! Na mindegy, nyáron nem szabadultok meg tőlem sem! - Én szóltam előre.....
(A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg pszichológusát, agysebészét......Hihi)
Gyerekek, jó lenne dönteni, most akkor mikor is lesz klubtali? És sikítok, mert nem vagyok arra ismerős...segítsetek!
Zsááázsa, írogatod a dolgokat??
Válasz medve (2007-03-15 01:08:20) hozzászólására:
🙂 Jaj, de ari vagy Maci...hát igen, a szülőkkel csak a baj van, ráadásul, ha kettő is van...
Jah igen, sütirendelést kinek adhatok le?? 😉
Nekem is szimpibb a 14-e!!!
Csak csendesen szólok, az nekem is jó lenne a 14-e....És nektek többiek? Stavazzatok ám!