Sziasztok! Ha lehet ilyesmit kérni: a legutóbbi verspárbajban, ami Áné Ági és köztem zajlott, a 4. vsz. végén van egy csomó fölösleges sor. Megtenné vki, aki bele tud nyúlni, hogy helyrepofozza ott a verset? Furán néz ki így. Előre is hálás köszönet. Neti
:DD
Hölgyek és Urak! Lent jártam a gépházban és az egyik gőzszívattyú kardántengelye törött volt. Kicseréltem, most már működik az "Elfogad" gomb a verspárbajban.
Nem tom, számít-e de képtelenség az "elfogad"-ra kattintani.
Válasz Linglin (2007-02-15 21:34:19) hozzászólására:
Hú, én Veled bizti nem párbajozom, túl jól írsz verset hozzám képest... Pedig tetszik a stílusod és a téma is, de hozzám túlságosan jó vagy, így brutálisan nagy gyökérségek lennének az én versszakaim... :-)))
Nem én voltam elveszve, hanem számomra a Napvilág!! Nem volt elérhető, ill. nem
működött a " hozzáad " gomb!! Ezt jeleztem is!! Sajnálom, hogy nem tudtátok, és hogy Ti valahogyan megtaláltátok, annak örülök!! Én legszívesebben gyakrabban párbajoznék és láncverseznék, de nem akarom mások elől mindig elkapkodni a lehetőséget... Sziasztok!!
Úgy szeretnék az "elfogad"-ra kattintani,
de nem engedi sajna
vinné el a Szajna
Vagy csípne jól bele
az internet szele.
Új verspárbajt nyitottam, várom a kihívómat!
Azt én nem tudom... De Ági megkerült, én is itt vagyok, és még ma összehozok egy újabb versszakot 🙂
Válasz Netelka (2007-02-13 07:51:55) hozzászólására:
Egyszerre csak egy verspárbaj lehet nyitva? És ha igen, akkor miért?
Nem tudom, Áné Ági hova lett, mindenesetre elég régóta "tartjuk föl" a verspárbajt, és gondolom, többen örülnének, ha indulhatna egy új. Nem tudom, mi legyen, tanácstalan vagyok a magam részéről...
problémákat légy szíves a Honlapunk topicba!
Még most sem működik a "hozzáad"!
Kedves illetékes!
A verspárbaj " hozzáad " billentyűje nem működik.
tisztelettel:Ági ( Áné )
Válasz medve (2007-01-28 09:49:58) hozzászólására:
Igazad van! Én írtam rosszul. Hiába öregszem. 🙂 A akkor csak félig él az irgum burgum. Magamnak is kiosztottam. 🙂