Nem tudom megállni... muszáj leírnom!
Amit "Kádár Kata" a láncvershez írt... szerintem gyönyörű szép!
Ajánlom mindenki figyelmébe!!!
Válasz Gyémánt-kereső (2007-01-18 10:55:44) hozzászólására:
Nincs semmi baj. csak azért tettem be ide, hogy ne menjen enyészetbe. 🙂 Ez a párbaj lényege. 🙂 Kicsit gyorsabb vagyok, akkor fordítva lett volna. 🙂 🙂
Tehát "áni" a "Tél" lezárva?
Tegnap írtam egy szakaszt,de sehol....Van szemétkosarad?
Sziasztok!
Blitzer Csabának üzenem, hogy köszönöm a párbajt, nekem ez volt az első, de jó volt ?-)
A szavazóknak meg azt köszönöm, hogy értékelik (tehát olvassák is!) a kész művet.
Hanga
Válasz Helen Bereg (2007-01-17 19:48:34) hozzászólására:
Tetszik amit írtál, nagyon lendületes:)
Szia ... legközelebb!
Nem néztem be a fórumba és megírtam a verspárbajhoz a versszakot.íímire kész lett látom, hogy már elkéstem, itt meg látom, nagyon elkéstem. 🙂 🙁 Azért, ha már megírtam ideteszem, mi lett volna az én versszakom.
Harcolt görgető szél erejével
Homoktengerben kavarogva.
Ég és Föld között nem gondolta
Forgatagtól változás éled.
Majd legközelebb. Jó párbajozást! 🙂
Válasz Gyémánt-kereső (2007-01-17 11:55:42) hozzászólására:
Tisztában vagyok vele, hogy Te nem tudod törölni de Don Paco nyilván tudja...
Ugyhogy egyenlőre várjuk a segítséget:)
Válasz Gyémánt-kereső (2007-01-17 10:26:32) hozzászólására:
Húúhh:)))
Nagy dilemmában vagyok.
Ahogy írtad az sem rossz, csak arra gondoltam, hogy sok olyan verset írtunk már közösen melyek első sora azonos.
Át tudod dolgozni???
Mi legyen?
Halihó Kedves Mindenki!
Egy párbaj???
Igen, javítottam, köszönöm a figyelmeztetést. Legközelebb hibákat kérek szépen a Honlapunk-hoz írni, azt gyakrabban megnézem (ha van új üzenet), előbb meglátom. Köszi
Válasz Blitzer Csaba (2007-01-14 21:44:55) hozzászólására:
Szia Csaba!
Nem gond, már mástól is megkaptam a "fejmosást" az elírásomért, de mivel itt mindannyian tudunk olvasni, köszönöm, hogy folytattad a verset a megfelelő rímképlettel! Hanga
Köszönöm alkotó kedveteket, örülök, ha pár jó percet tudunk egymásnak szerezni.
Még egyszer köszönöm
aLéb
Hanga, bár te AAAA rímképletet határoztál meg, mivel te magad mégis másként kezdted, ha nem gond, én szintén eltértem tőle, és a te versedhez hasonlóan AABB rímképlettel folytattam a párbajt.
Válasz Don Paco (2007-01-14 13:29:13) hozzászólására:
Köszönöm szépen, igyekszem mégjobban figyelni, odakoncentrálni, mit nyomkodok...
Üdvözlettel: Ági
Válasz Áné Ági (2007-01-13 13:19:14) hozzászólására:
Igen, több alkalommal előfordult, hogy valamely beírásod után még néhány üres sor maradt, erre céloztam a beragadt enter billentyűvel. Ez olyankor (is) fordulhat elő, mikor valaki reflexből entert nyom, hogy elküldje beírását.