Tudom, hogy már volt itt sok-sok köszönöm, de belőlem is kikívánkozik egy. 🙂
Az én verseim ugyan nem lettek beválogatva, de örültem, hogy volt lehetőségem résztvenni ezen a pályázaton. Köszönet érte. 🙂
Gratulálok a nyerteseknek! Néhányat már olvastam a kiválasztott művekből, és biztos vagyok benne, hogy a Karácsonyi Antológia sokaknak örömet fog szerezni. 🙂
Ez most már ilyen hagyomány lesz? Úgy értem lesz mondjuk húsvétra is?
Mi pedig örülünk, ha örültök 🙂
Tényleg sok színvonalas mű került kiválasztásra, öröm lesz olvasni. Remélhetőleg olyanok is felfigyelnek majd ezekre a versekre és novikra, akiknek van valami köze a papíron való kiadáshoz. 😉
Aki pedig most nem került be, ne adja fel! Nem feltétlenül azt jelenti, hogy rossz amit írt, csak azt, hogy helyszűke miatt válogatnunk kellett.
Annyi köszönöm után én már csak azt tudom mondani, szerencsés vagyok, hogy itt lehetek köztetek. De ehez a szerencséhez kellett egy remek oldal, amit úgy hívnak: Napvilág Íróklub.
Én is köszönöm, megtisztelő, hogy beválogattátok a versem az antológiába. A többieknek gratulálok. Szép ajándék lesz mindenkinek 🙂
....:):):):):):)számomra a legszebb karácsonyi ajándék,hogy bekerültem az antológiába:):):):):)köszönet mindenkinek, aki részt vett a munkában:):):)...szeretettel doratea
Gratulálok KAnnának és Fekete Holdnak a pályázatok elnyeréséért és mindazoknak, akik bekerültek Karácsonyi pályázatukkal a Karácsonyi antológiába. Túri Imre
Köszi, köszi! Nagyon örülök, hogy bekerülhettem a "Csipet Csapatba". Azt hittem, át sem ment a pályázatom.
A magam részéről megtiszteltetésnek veszem, hogy bekerülhettem. Köszönöm a lehetőséget 🙂 A többieknek pedig szívből gratulálok.
Kedves Pályázóink!
Megszületett a döntés a Karácsonyi Antológiánkba való bekerülésről: összesen 64 pályázat közül választottuk ki azt a 26-ot, melyet megjelentetünk Digikönyv formában. Ezek a következők:
VERSEK (16)
1. Sándor Gyula (amazonasz): Nagyszüleim emlékére
2. Sütő Barnabás (Braunel) Ajándék
3. Sütő Barnabás: Emlék
4. Daróczi Tamás: Első elégia
5. Ecsedi Éva: Tűzláng karácsonyi meséje
6. Csata Ernő (haver): Karácsonykor
7. Csata Ernő: Újévi köszöntő
8. Komáromi János (koma): Karácsonyi Csillag
9. Komáromi János: Téli estén
10. Ligeti Éva (Ligeti): Karácsonyi betérő
11. Sárhelyi Erika (Netelka): Régi karácsonyok emlékezete
12. Vadászi Árpád (vaj): Karácsonyi jókívánság
13. Vadászi Árpád: Téli napforduló
14. Vas-Szegedi Julianna (lilaketo): Karácsony
15. Wieszt Dóra (doratea): Romos templom
16. Pákozdi Gabriella (Ormi): december
PRÓZÁK (10)
17. Krizanta Kristof (Clarissa Chrissy): A néma kiáltás
18. Finta Kata: Karácsonyi pillanatképek nagymama életéből (részletek)
19. Farkas Bíborka (Gunoda): Fagyöngy
20. Perák Zsófia (Mimóza): Egy karácsonyi estém
21. Bertalan Gyula (öregsam): Adok, kapok, semmi, mind
22. Tina Lester: A karácsony esszenciája
23. Ábrahám Istvánné (Áné Ági): Az ötvenedik
24. Pozsár Anna (KAnna): Szenteste
25. Nagy Zsuzsa (Kata): Sok karácsonyon túl
26. Farkas Henriett (Mandala): A trombitás
Még egyszer köszönjük mindenkinek a részvételt, a nyerteseknek pedig gratulálunk!
Mindenkit becsillagoztam, aki aug. 31. után regisztrált, tehát a kérés általánosságban volt értendő. A postafiókunkat jövő héten ürítjük, ezért majd akkor derül ki, ideértek-e a nevezési díjak (ált. 3-4 nap alatt érnek ide a küldemények, és mivel nem akarunk a posta nyakára járni és messze is van ama bizonyos fiók, így hagyunk egy kis időt nektek, magunknak, ezért a jövő heti ürítés - de mindenképpen visszaszólunk azoknak, akik nevezése addigra sem ér ide)
Kedves pályázóink! A művek beküldését lezártuk. Az alábbiakban listázzuk azon szerzőink nevét, akiktől pályázatot kaptunk, és rendben volt a beküldés:
Vers:
amazonasz
Braunel
Bubanc
Daróczi Tamás
Ecsedi Éva
Finta Kata
haver
koma
Ligeti Éva
mandy
M Legrand
Netelka
öregsam
Skuta Tímea
Szabó Ditta
Tina Lester
Vaj
*Áné Ági
*KAnna
*Kata
*Lilaketo
*Zemy
Alida – kérünk egy névszerű művésznevet megadni (erről bővebben olvashatsz ebben a fórumtopicban)
Áné Ági – nem szükséges az asszonyneved megadni, lánykori néven is szerepelhetsz (szintén bővebben e topicban)
doratea – nem érkezett meg, küldd el még egyszer
Goowyka – a cím megjött, de a mű nem, légy szíves, küldd el még egyszer
LEGKÉSŐBB december 4-ig, vasárnap éjfélig érkezhetnek a módosítások!
Próza:
amazonasz
Clarissa Chrissy
Emma
Finta Kata
Gunoda
Mimóza
M Legrand
öregsam
Tina Lester
*Áné Ági
*KAnna
*Kata
*Mandala
*A csillaggal megjelölt tagjaink ne feledjék a kiírásban szereplő 500 Ft nevezési díjat legkésőbb még a héten postára adni postafiókcímünkre, különben pályamunkáikat nem tudjuk elfogadni.
Aki nem látja itt a nevét, annak pályaműve nem érkezett be vagy nem volt megfelelő.
Ez a lista NEM az antológiába bekerült szerzőket mutatja, csupán azt, hogy kik közül válogatunk majd.
Ha kérdés, kérés van, ide írjatok, hogy mindenki lássa, hátha mást is érint.
Köszönjük a műveket és a részvételeteket, reméljük, igazi karácsonyos lesz az antológiánk!
Válasz #3109 számú hozzászólásra :
De igen, igazából arra is válaszoltam. Ne haragudj, de most egy nagy mappában van az összes, Ormi már összegzi őket. Amint ez kész, biztosan fogsz kapni értesítést. Remélem még ma, de holnapra egész biztosan.
....Kedves Paco!...arra nem válaszoltál,..hogy megérkezett-e!!!!!!!!...nincs visszajelzés róla!!!...egyáltalán sikerült-e elküldeni????akár csak egy zöld lámpa, vagy betü,vagy akármi:):).....üdv
Ma éjfélkor lejár a beadási határidő, utána összesítjük a berékezett műveket és megnézzük, hogy melyek azok, amik megfelelnek a pályázat szabályainak. Utána valamilyen módon értesítjük a küldőket, akiké bekerült.