2024. május 17., péntek
Véletlenül
Álnevek rejtélye
 

Álnevek rejtélye

Oldal 28 / 28
 
(@metatron)
Tag Olvasó

Aki a Bibliában, vagyis a vallás terén jártas annak nem okoz nehézséget, kitalálni, hogy miért is választottam a Metatron nevet. Bár jómagam a Dogma című filmben találkoztam vele először, megragadott a karakter. "Az Úr hangja" az angyali rangok legfelsőbbike. Minden fajta megnyilvánulás, amire azt mondták, vagy azt hitték, hogy Istentől ered, az tőle származik. Azért van rá szügség, mert minden halandó Isten hangjától, azonnal elpusztulna.
A félreértések elkerülése végett, én csak az Ő szavait, gondolatait tolmácsolom felétek, visszafelé ez nem működik! 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.03.27. 14:36
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

A Paco még általános iskolában ragadt rám, azt hiszem nem nehéz kitalálni, hogy a családnevemből (Pákozdi). A Don pedig a lovagiasságomra utal(-na, ha nem a maffiára gondolnának sokan).

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.03.23. 12:08
 NVK
(@yorkiee)
Tag Alkotó

A kutyusomat Yorknak hivják és igy lett a ,,nőiesitett,, változata yorkiee:) A nagybátyám csinálta a freemail cimemet és ő találta ki ezt a nevet nekem. Azóta neten mindenhova igy regisztrálom magam:)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2006.03.21. 23:16
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

A régi oldalon is nagy sikerrel "futott" ez a téma, hiszen mindenkit érdekel, ki miért döntött éppen amellett a művésznév mellett, melyet regisztrációkor megadott.

Az én nevemben semmi extra nincs, még chat-es koromból maradt meg, valami kedveset akartam és elefántosat, mely ugyebár ormányos állat... hát ebből lettem én 🙂

Idéz
Téma indító Közzétéve : 2006.03.21. 14:25
Témacímkék
Oldal 28 / 28