2023. március 22., szerda
Véletlenül
Adatlap-kép

Kerezsi ZsókaNem elérhető

  • Alkotó tag

Adatlap

Születésnap

1972-02-02

Rövid bemutatkozás

A nevem Kerezsi Attiláné (Szilágyi Erzsébet). Egy Borsod megyei kisvárosban születtem Kazincbarcikán. Gyermekkorom óta Edelényben lakom. Itt végeztem el az általános iskolai, valamint a gimnáziumi tanulmányaimat is. Kedvenc tantárgyaim közé tartozott az irodalom. 4 éves korom óta kedvelt tevékenységem az olvasás. Mondhatni, hogy több száz különböző témával foglalkozó könyvet olvastam ki. Szabadidős tevékenységeim közé tartozott, hogy életem különböző szakaszait napló formájában írtam le.
Tanulmányaim elvégzése után, általában irodai munkakörökben dolgoztam. Ezen belül is a leghosszabb időszakot az NRSZH-nál (Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal) töltöttem. Közben férjhez mentem, és 2004-ben megszületett kislányunk Kinga. Ekkor kezdtem el gyermekverseket írogatni, – amit gyakorlatilag neki szántam. Különösképpen érdekel a gyermekek különleges – néha megfejthetetlennek tűnő lelkivilága. Bővebb családunkban elég sok gyermeket hyperaktívnak diagnosztizáltak az orvosok. Mivel ezek a gyermekek egy teljesen szokatlan érzésvilággal rendelkeznek, ezért különös figyelmet kezdtem rájuk fordítani. Erről is írtam egy rövid kis "tanulmányt" saját tapasztalatok alapján, valamint megoldási lehetőségeket mellékeltem, mivel napjainkban ez nagyon gyakori probléma, melyről a szülők egyrészt nem szívesen beszélnek, másrészt talán nincsenek is tisztában azzal, hogy gyermekük ilyen vagy hasonló "betegséggel" küzd.
Ezenkívül persze rengeteg téma az ami érdekel, és amire odafigyelek. Az ilyen témákat viszont nagyon szívesen foglalom írásban, és osztom meg olyan emberekkel, akiknek úgy gondolom, hogy segítséget tudok nyújtani vele.

Üdvözlettel:

Kerezsi Zsóka

Felhasználói szerepkör

Alkotó tag