2024. december 28., szombat
Véletlenül
Általános csevegés

Általános csevegés

Oldal 220 / 593

(@john-von-sacchi)
Tag Alkotó

Kedves Zsike,

Köszönöm szépen :))))))

john

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.08.22. 12:22
(@zsike)
Tag Szenior alkotó

John von Sacchinak kívánok boldog születésnapot.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.08.21. 23:00
(@poppy)
Tag Szenior alkotó

Szia Kincsem! :))
Láttam már az iwiw-en.
Konszolidálódsz?:)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.08.21. 21:49
(@winter-heart)
Tag Alkotó

Hajjho, nah, nekem is rövid a hajam... XD

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.08.21. 21:29
(@artur)
Tag Szenior alkotó

Kaptam egy "kellemes" kis csomagot, ami miatt újra kell telepítenem az egész gépet.
Remélem, estig elkészülök vele.
Nem tudom ki küldte, de nagyon szépen köszönöm. Szerencse, hogy két gép van itthon,
ezért tudom ezt beírni a másik gépen.
Csak azért jeleztem, hogy egy darabig nem leszek. No, akkor este. Remélem.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.08.21. 18:36
(@arvai-emil)
Tag Alkotó

Üdv Mindenkinek! Á.E.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.08.19. 21:49
(@hanga)
Tag Szenior alkotó

🙂 csetre fel fiatalság, még a szabadságolások előtt :-))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.08.18. 22:57
(@john-von-sacchi)
Tag Alkotó

kedves R2,
tudom de ezt a topikot többen olvassák szerintem. Elnézést.

Üdv: john

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.08.18. 22:51
(@artur)
Tag Szenior alkotó

Válasz John von Sacchi (2009-08-18 19:13:21) üzenetére:
Itt sem rossz, de inkább az apróhirdetés topikba való.
🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.08.18. 22:48
(@john-von-sacchi)
Tag Alkotó

Kedves szegedi alkotótársak,

ha valaki tud kiadó albérletet kérem írjon nekem privát üzenetet.

köszönöm : john

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.08.18. 21:13
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Néhány napig el leszek vágva a nettől, addig kritizálók és anti-kritizálók ne öljétek meg egymást, ha kérhetem! 🙂
Start

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2009.08.18. 12:34
(@zold-zsazsa)
Tag Alkotó

...ajajaj nem követtem figyelemmel a dolgok állását... micsoda vita zajlott itt le a távollétemben... én meg gondosan beírtam a Honlapunk topikba mint aki most találta fel a spanyolviaszt a magam meglátását 🙂 na mindegy, azért csak olvassátok el, ha arra jártok, legalább így függetlenül tudtam hozzászólni a témához, mikor még nem befolyásolt senkinek a véleménye 🙂
mondjuk most is azt gondolom, hogy nem kéne hogy csak komment mellett lehessen pontozni, mert attól még, hogy látszik az ember neve mellett, hanyast adott, nem fog bővebben beszélni az írásról, hogy mi tetszett meg mi nem. a másik meg, hogy nem úgy volt annak idején, mikor be lett vezetve a pontozás, hogy éppen azért névtelen, hogy bátran adja az ember azt, amit valóban gondol, és ne kerekítsen fölfelé csak udvariasságból...?
mondjuk naivitásomra jellemző, hogy meg se fordult a fejemben, hogy így majd a gonoszok jól lehúznak mindent, csak mert nem szimpi az alkotó vagy irigykedik rá... no mindegy 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.08.17. 12:13
(@poppy)
Tag Szenior alkotó

Válasz Hanga (2009-08-17 09:33:21) üzenetére:

Atyavilág! Nem gondoltam, hogy ilyen tényleg létezik! Azt hittem ez a csak viccben van, 3 méter piros könyv. Vegye meg a Jókai összest, hamár(!), az egyformába van kötve, és még értékes is.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.08.17. 12:08
(@hanga)
Tag Szenior alkotó

Ja, és még valami (már ha érdekel valakit 🙂
a Csík Zeneakar valami fantasztikus volt itt nálunk, fenomenális, naggggyon jó volt!
+ a gyerekeim kiőrjöngték magukat az Alma zenekaron - nem teljesen komplett a zenekar összetétele, a szó jó értelmében 😀 imádom én is őket.
+ nem tudom, van-e itt győri tag, de a Forrás Színház is volt nálunk, a templomkertben adtak elő egy reneszánsz mesét, valami fantasztikusak voltak, ha Győrben jártok, feltétlenül nézzétek meg őket! Én szó szerint röhögőgörcsöt kaptam tőlük, csorgott a könnyem a röhögéstől, fenomenálisak!!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.08.17. 11:38
(@hanga)
Tag Szenior alkotó

FOLYT. és hátulról kezdik el nézegetni 😀
Az akciós könyvvársárlásról: múlt héten én is bevásároltam, a debreceni korzón volt egy hely, ahol minden 300 Ft volt, nos ez igen olcsó dolog, jó dolgokra is ráakadtam. De negatív tapasztalatom is van a tömeges könyvvásárlással kapcsolatban. A második szakmám (könyvkötő-restaurátor) keretein belül találkoztam olyan emberrel, aki egy halom könyvet szeretett volna teljesen egyformára köttetni, de úgy, hogy voltak a könyvek között 30 cm magasak és 20 cm magasak is, és ő úgy gondolta, egyforma magasra vágjuk a könyveket, egyforma színű kötés kerül rájuk és egyforma magasságban a gerincükre aranyozunk ismert könyvek címeit. Ekkora sznobot még életemben nem láttam - azt mondta, a nemtudommilyendrága szekrényén majd milyen jól mutat a sok egyforma könyv. Hát a munka nem lett elvégezve, nem tudom, talált-e valakit, aki kedvére egyforma könyveket varázsolt a köteteiből. Na, ilyen is van, sajnos.
Összefoglalva: én olvasok és kritizálok továbbra is!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2009.08.17. 11:33
Oldal 220 / 593