Válasz #2900 számú hozzászólásra :
Ez jóóóóóóóóóó..... 😛 végülis mindenki mindenkit szeret, olvas, értékel.....érdekel!
Válasz #2895 számú hozzászólásra :
Az "Ajánlom magamat" topik eredetileg saját alkotások ajánlására lett megnyitva, csak azóta annyian írtak más művéről, hogy egy általános ajánló téma lett belőle. Oda nyugodtan írhatod. Legfeljebb majd kicsit átnevezem és "Ajánlom magunkat" lesz 🙂
Örülnék egy fórumtémának, amiben mások remek írásaira, verseire, prózáira lehetne felhívni a figyelmet. Akadnak olyan alkotások, melyeknek kár lenne elkallódniuk anélkül, hogy minél többen olvasnák őket. Ma például ajánlanék egy verset, de ha simán beteszem mondjuk a csevegős topicba, ott is "elvész". Ha magunkat ajánló téma van, szerintem elférne egy "Ne hagyd ki!" topic is 🙂
Don paco!
Szia!
A klubtalálkozó fórumban alakulgat valami. Ha van időd kérlek nézz föl.
Jó lenne hogyha ki tudnál írni egy szavazást, mert kevesen látogatnak el arrafele:
- Mikor legyen a klubtalálkozó? Néhány időpont?
-Hány órától hány óráig tartson?
-Kötetlen beszélgetés legyen vagy egy kis felolvasó est is?
-Csendesebb helyre menjünk, vagy valami nyitottabb helyre, ahol esetleg táncolni is lehet?
Még azt szeretném kérdezni, kinél kell ilyenkor jelentkezni, csak hogy tudjuk, hányan leszünk?
Lehet hogy ez így kicsit sok, nem tudom, ha igen, kérlek mondd.
Köszönöm!
Válasz #2747 számú hozzászólásra :
ööö....akartam volna írni valamit... de jó akkor majd...ha újra előveszük! 😉
Nem szeretném leszólni az ötleteteket, de feleslegesnek tartom egyelőre. Ritka ugyanis, hogy valaki egy napon több főkategóriába is tölt fel alkotást. A másik indok a limit mellett pedig az, hogy nekünk sincs időnk átnézni többet. Verset gyorsabban el lehet olvasni, ott viszont pont a korábban elmondott a gond.
Azért is lassítjuk kicsit, hogy mindegyik alkotásra legyen idő véleményezni az olvasóknak, illetve a többi alkotónak. Az a tapasztalat, hogy a régebben felrakott művekhez már nem nagyon írnak értékelést, csak néha-néha.
Most marad így próbaképpen, majd egy idő múlva visszatérünk rá.
Csatlakoznék Jodie és Arnordre hozzászólókhoz, jó ötletnet látszik,bár igy se rossz.
Az is jó megoldás lehet, hogy egy ember, csak max 3 művel szerepelhet a főoldalon. tehát nem napi limit lenne, hanem addig nem tölthet fel semmit, amíg mindhárom előzőleg feltöltött műve látható. Ez egy kicsit bizalmibb dolog is, hiszen ezt nem nagyon lehet szabályozni, de aki túllépi, azt fel kell szólítani, és kész 🙂
Egyébként pedig osztom Arnodre véleményét is, az is jó megoldás lehet. 🙂
De ha így marad, az sem baj, jóból is megárt a sok :):):)
Válasz #2740 számú hozzászólásra :
és az úgy nem lenne jobb, ha maradna a napi limit 3, de egy-egy műfajban csak 1 lehet... szóval 1 vers, 1 próza, 1 cikk a napi max, de 2őt egyikből sem lehet...
ha érthető akkor ok, ha nem akkor várom a belső leveleket, és én 3 oldalas fogalmazásban kifejteném ezirányú gondolataimat... 🙂
Válasz #2740 számú hozzászólásra :
Jó rendben... 🙂 ...de Ormi... a főoldali 15-ben.. 🙂
Kedves Titusz,
mi más megoldáshoz folyamodtunk: lecsökkentettük az egyszerre feltölthető művek számát kettőre, így több alkotó elfér abban a főoldali 10-ben és tovább ott maradnak az írások...
Esetleg nem lehetne a főoldalon megnövelni a frissen feltöltött művek listájának limitjét(plusszba)? 15ről 20ra, 25re.... csak egy ötlet.
Tudom Paco...hogy torkos vagyok és akaratos is...de ha van időd, csak ha van időd...hogy a legfrissebb kapott hozzászólásoknál és az írt hozzászólásoknál, megcsinálnád úgy hogy ne csak a legutóbbi 5-öt hanem a legutóbbi tízet írja ki?
Tudom, elég hülye kérés.... de... 🙂 - bocsi az újra kiírásért.... :S
Válasz #2656 számú hozzászólásra :
nem mondtam, hogy nem örülök... 😀
Tudom Paco...hogy torkos vagyok és akaratos is...de ha van időd, csak ha van időd...hogy a legfrissebb kapott hozzászólásoknál és az írt hozzászólásoknál, megcsinálnád úgy hogy ne csak a legutóbbi 5-öt hanem a legutóbbi tízet írja ki?
Tudom, elég hülye kérés.... de... 🙂