2026. május 5., kedd
Véletlenül
Irodalmi estek

Irodalmi estek

Oldal 113 / 124

(@marica)
Tag Alkotó

Én csakis a szervezőket sajnálom, és azokat akik konkrét energiát fektettek be, mint pl. Hanga...stb,hogy ez az irodalmi est sikeres legye,
Hísz a pályázók művei csak egy előadásról mardnak le, ez értékükből nem von le semmit.. Viszont igy cserben hagyni egy fáradságot nemkímélő lelkes csapatot (és még írígykedni is,) ez szerintem kritikán aluli, komolytalan magatartásra utal, még akkor is ha kimagyarázkodással .........
szóval, had ne fűzzek, hozzá többet. Akinek nem inge ne vegye magára.

Kinek- mit jelent az adott szó?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.28. 16:46
(@andika)
Tag Alkotó

Nagyon örültem, hogy két kis noszogatott kedvencem bekerült a versével a felolvasó estre... és most tessék... egy világ dőlt bennem össze, pedig nem is kerültem be. Akkor most mit érezhetnek azok, akik lelkesek és boldogok, hogy bekerültek???? S akkor hogy lesz így folytatás, ha már az első sem jön össze????
:(((((((((((
Nem értem az egészet....

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.28. 15:38
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz Crystalheart (2007-10-28 12:33:55) hozzászólására:

Bocs, Budára, majdnem 😛

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.28. 14:34
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Azért össze ne vesszetek...

Ejjejjejj, ha szabad embör lennék, szétösszevissza terveznék én mindenfélét, még tán felolvasóestet is - na jövőre már Pestre járok suliba ;]

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.28. 14:33
(@gunoda)
Tag Alkotó

Válasz Ormi (2007-10-28 11:23:08) hozzászólására:

Én sem fűznék hozzá semmit. Úgy látszik, még sosem volt migréned. Mázlista.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.28. 14:22
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

Válasz Gunoda (2007-10-27 23:33:44) hozzászólására:

Hát, ehhez nincs sok hozzáfűznivaló, hiszen ha egy felolvasójelölt ilyen könnyedén veszi az egészet, akkor tényleg felesleges a szervezkedés...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.28. 13:23
(@gunoda)
Tag Alkotó

Ne haragudjatok gyerekek, bár én is felolvasónak jelentkeztem, délutánra olyan migrénem lett, hogy az eget is nagybőgőnek néztem... Sorry.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.28. 01:33
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz Ormi (2007-10-27 22:49:19) hozzászólására:

Hmm, való igaz, ezt még olvastam is. De az ember vagy hétvégére tervezi, vagy senkinek nincs ideje elmenni rá. Jövő hétvége már novemberbe csúszik, azt mondtátok, az nem jó; előző szombat is munkanap volt...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.28. 01:07
(@sleepwell)
Tag Alkotó

Válasz Ormi (2007-10-27 22:49:19) hozzászólására:

Maximálisan megértelek Ormi, teljesmértékben, csak nagyon sajnálom a szép alkotásokat, s alkotóikat, s a Ti belefektetett energiátokat...kár...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.28. 01:03
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

Metatron írta október 16-án:

"Volt aki jelezte, hogy gond lehet a 27. ei szombattal, mert, hogy munka nap. Ha többen is így vagytok vele szoljatok, mert akkor keresünk más időpontot, csak ne 23.-át, mert az eléggé rizikós, novemberbe átcsuszni meg már lehet késő... nekem 27.-én akár az esti órák is megfelelnek. "

Tehát nem volt ez a munkanap-dolog meglepetés... Aki pedig felolvasónak jelentkezett, kapott pár napja egy külön emailt is erről, továbbá a hírlevélbe is beleírtam okt. 23-án, hogy 27-e munkanap...

Ennyit erről.

sleepwell: átgondoltam, nem változtatom meg a véleményem: bárki szervezheti, én és Metatron nem fogjuk. Sajnálom.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.28. 00:49
(@sleepwell)
Tag Alkotó

Válasz Ormi (2007-10-27 22:20:27) hozzászólására:

Ezt végtelenül szomorúan olvastam, sajnálom, ez a résztvevőknek pedig nagy lehetőség lett volna, vállalkozzon valaki a megszervezésre...ormi gondoljátok még át Ti is..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.28. 00:37
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz Ormi (2007-10-27 22:20:27) hozzászólására:

Hát, az igazat megvallva, szerintem nem kell ilyen negatív következtetésekre jutni, csak egyszerűen most MUNKANAP volt, amit akkor senki nem tudhatott előre. Pl. én szivesen elmentem volna a próbára (bár előadni fogalmam sincs, hogy tudnék-e egyáltalán), de meg sem fordulhatott a fejemben, mert a suliból is 5 körül jöttem meg, mi lett volna, ha Pestre megyek? 😀 Szerintem ezzel az még jobban így lehet, akinek dolgoznia kellett. Nem mindenki lakik Pesten... :/

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.28. 00:30
 Ormi
(@ormi)
Tag Szenior alkotó

Kedves mindenki,

először is köszönöm, köszönjük, hogy mellénk álltatok, nem is tudom most azt a sok nevet felsorolni, akik itt alant vagy belső postán kifejtették véleményüket, mindenesetre tényleg jólesett, hogy nem bonyolítottátok túl ezt a felolvasóest-listát, hiszen tényleg nem az volt a szerkesztők célja, hogy másokat kitúrva szerezzenek előnyöket maguknak (mindkettőnk neve utólag lett odabiggyesztve a listához, még ha ez az abc-sorrend miatt nem is látszott).

Mindenesetre akár tetszett ez valakinek, akár nem, lényegét vesztette az egész, ugyanis ma SENKI nem jelent meg az olvasópróbán. Bár egy kicsit szerencsétlenül alakult a délután, hiszen a kávézót zárva találta az, aki odament, de Metatron és én is párjaink kíséretében 17.10-től 17.35-ig ott szobroztunk, és bizony senki nem tette ott tiszteletét. (közben kaptam egy emailt az egyik jelentkezőtől, hogy ő 5-kor pontban ott volt, de mindent zárva talált, így elment - sajnálom a fáradozását, kár, hogy nem várt még pár percet, bár egyetlen ember sem lett volna elég a próbához...)
Aztán úgy döntöttünk, elmegyünk a Pinceszínházba (erről hagytunk egy cédulát a kávéház ajtaján), és ott voltunk egészen 19.00 óráig. Igaz, jól eltöltöttük az időt, kávéztunk, sőt, le is fotóztuk a helyet, de hát ugye nem ez lett volna az elsődleges cél...

A felolvasóest próbájának időpontja október 8-án hangzott el Metatron hozzászólásában. Akkor szinte mindenki helyeselt, hogy jó lesz, sokan be is ígérkeztek, hogy hallgatóságnak is eljönnek. Aztán a fórumon még többször előjött, beleírtam a hírbe (ami most jobb oldalt található), majd leírtuk a hírlevélben, és én külön emailt is írtam azoknak, akik nálam jelentkeztek - szám szerint 4 embernek. Ebből egyedül lowcallbus jelezte, hogy nem tud ott lenni... Nem szeretném leírni annak a két jelentkezőnek a nevét, akik a lelkesedés ellenére semmi hírt nem adtak magukról, mert lényegében mindegy.
Az, hogy egy embert sem találtunk ott, azt jelenti, hogy sajnos elmarad a felolvasóest, a mi szervezésünkben legalábbis. Ez komoly elhatározás, így ugyanis nem látjuk értelmét...

Aki ezek után vállalná, hogy összeszervez egy másik felolvasópróbát, megcsinálja a plakátot, és levezényli az estet november 10-én a Pinceszínházban, annak szívesen elküldöm az összekészített és összeszerkesztett műveket email-en, valamint átadom a már kész Hanga-mappákat is.

Még egyszer köszönöm a részvételt, a műveket, a mellénk-állást, és külön köszönet Hangának a gyönyörű mappákért!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.28. 00:20
(@gyomber)
Tag Szenior alkotó

Sziasztok!

Milyen volt a próba?
Sajna az "élet" közbeszólt, és nem tudok elmenni az előadásra, mert "beneveztek" egy konferenciára...

Ha készül belőle felvétel, arról valaki légyszíves értesítsen!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.28. 00:03
(@hanga)
Tag Szenior alkotó

Jah, még valami 🙂
Az én versem meg azért került volna be, mert én csinálom a mappákat?
Akkor ezennel megkérem a szerkesztőket, hogy az ő alkotásaikkal együtt vegyék le az enyémet is. Vagy velük együtt, vagy velük együtt nem. Ez komoly!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.10.27. 23:33
Oldal 113 / 124