2024. május 23., csütörtök
Véletlenül
Általános csevegés
 

Általános csevegés

Oldal 487 / 593
 
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Kedves Netelka

Természetesen nem kötelező egyetérteni döntésünkkel, azt azonban valóban sajnálnám, ha emiatt te is távoznál közülünk.
Ha elolvastad azt, amit Ormi jegyzett be a szerkesztői üzenetekhez, akkor láthatod, hogy nekünk nem azzal van a bajunk, hogyha valaki "kinyitja a száját" és megvédi igazát, hanem azzal, hogy Hajcihő nevű ex-tagunk nácizott, lefasisztázott és megveretéssel fenyegetett egy 15 éves gyereket azért, mert az szemtelen stílusban fejtette ki nézeteit. Nevetséges ez az egész fasiszta ideológia amit Hajcihő és Aysa felállított, CSP szemtelenségének semmi köze nem volt a rasszizmushoz. Azt pedig végképp nem tűrhettük, hogy tovább fúrjon minket a hátunk mögött. Mert ugye elvileg senki nem sz*rik saját portája elé.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2007.05.15. 12:38
(@florilla)
Tag Alkotó

Válasz Crystalheart (2007-05-14 10:47:42) hozzászólására:

Kicsi szívem!Vakációzni akkor vakációzol,amikor akarasz!Kikapcsolódás lehet az is,ha kikapcsolod a telefont és letagadtatod otthon magad,mert egész nap meséket akarsz nézni a tv-ben,vagy kiülsz a vízpartra pár hideg sörrel és nézed a természetet!Vagy egyszerűen nem csinálsz semmit,csak tengsz lengsz pár napig...ilyen nap(ok) csak akad(nak) a nyáron.:D

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.05.15. 11:55
(@artur)
Tag Szenior alkotó

Válasz Netelka (2007-05-15 06:38:07) hozzászólására:
Kedves Netelka!
Szerintem itt nincs méregfog. Emberek vannak, különböző belső világgal, és egyéni indulatokkal, ami nem mindenkinek tetszik. Írásaink magunkról szólnak, ezért nem is tetszhet mindenkinek. Mi elfogadtunk egy szabályrendszert azzal, hogy beléptünk ide. Aki nem tartja be, az előbb utóbb kikerül innen. Ez bárki lehet. Lényegében ennyi az egész. Én szeretek itt lenni, annak ellenére, hogy nekem is vannak konfliktusaim,de ezeket meg lehet oldani. Majd, ha nem sikerül, akkor ujra kell gondolnom az egészet. Ami a lényeg, addíg is alkotok, olvasok, véleményezek, és igyekszem barátokat találni, amíg lehet.
Mindenki felé mély tisztelettel!
Üdv.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.05.15. 10:37
(@artur)
Tag Szenior alkotó

Válasz Aysa (2007-05-15 07:00:35) hozzászólására:
Sajnálom, hogy távozol, szép verseket írsz, bár én nem értek annyira hozzá, de azt azért tudom, hogy megmozdít-e bennem valamit, vagy sem. Kívánom, hogy sok sikered legyen az irodalomban, és találd meg a helyed, mert jó az, amit csinálsz!
Üdv.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.05.15. 10:29
(@artur)
Tag Szenior alkotó

A sajtószabadság mindenkire vonatkozik, tehát rám is!
Nem tudom, mi történt, és ezek után nem is érdekel, ha valaki ennyire elvakult. Engem spec. itt senki sem bántott. Legfeljebb nem értett velem egyet. Volt, aki úgy szólt hozzám, hogy nekem nem tetszett, megsértődtem, de a sértőnek legalább annyi joga volt szólni, mint nekem ellenszólni. Tessék tudomásul venni, hogy itt szabályok vannak, amit be kell tartani. Ha nem...lehet odébb állni!!! Nem kötelező itt jelen lenni, de aki itt szeretne publikálni, az el kell, hogy fogadja az előírásokat.
Nem vagyok alapító tag, sem admin, de...elolvastam, mihez kell tartani magamat. Elfogadtam, ami azt jelenti, hogy ha tetszik, ha nem, igazodnom kell az itteni elvárásokhoz.
NEM ESIK NEHEZEMRE!!! Írni szeretnék, és véleményeket kapni kortársaimtól. Lehetőséget kaptam arra, hogy megjelenjek a virtuális világon keresztül az olvasók számára. Ennek feltételei vannak, amit elfogadtam. Ezt betartom és köszönöm azoknak, akik ezt biztosították a számomra. Mellettük állok, és erősítem soraikat.
Csak ennyit akartam mondani, írni...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.05.15. 10:13
(@netelka)
Tag Alkotó

Sajnálom, hogy épp Hajcihőnek kellett mennie. A méregfogat kellett volna kihúzni. Az pedig nem ő volt. Csak ő volt az egyetlen, aki ki merte nyitni a száját egy önelégült, önmagától elszállt taggal szemben. Én se mertem. Mert megalkuvó vagyok. Nem is vagyok rá büszke.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.05.15. 08:38
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

Bocs fanofgd, nem kinevetni akartalak, csak kibuggyant belőlem. Manapság a kiadók szerint a nép nem vevő a költészetre, ezért inkább nem is adnak ki verses köteteket. És itt természetesen nem a befizetős, 30-40 példányos kiadásra gondolok, azok tucatjával jelennek meg, hanem a valódi könyvkiadásra, amikor pénzdíjat kap a szerző és országos szinten terítik. Meg lehet próbálni bármelyik szépirodalmi kiadónál a kilincselést, sok jóval nem tudlak bíztatni.
Talán egy szép napon változni fog ez a borzalmas elgondolás, miszerint kis költségvetésből hozzanak ki nagy hasznot a legkisebb kockázat nélkül.

Van egy másik módja is az ügymenetnek, sztároltasd magad, legyél polgárpukkasztó, beszélj és írj alpári stílusban, légy jelen mindenhol és ha elég sok a bőr az arcodon, hamarosan ők keresnek majd téged.

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2007.05.14. 22:14
(@artur)
Tag Szenior alkotó

Válasz Poppy (2007-05-14 17:05:40) hozzászólására:
Ha pénzed van, bármit kiadathatsz, nem Kiadó kérdése, van, amelyik nem kérdez, csak kér.(pénzt).
:-)))))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.05.14. 20:53
(@poppy)
Tag Szenior alkotó

Válasz fanofgd (2007-05-14 16:49:25) hozzászólására:

Válasz fanofgd (2007-05-14 16:49:25) hozzászólására:

Szerintem nem korfüggő, bár tény, hogy 15 évesen nem sok zseniről tudok, akinek már kötete jelent meg. De lehet, hogy csak az én tudásom szegényes. 🙂 Sokkal inkább az számít, hogy az embereket manapság abszolút nem érdeklik a versek, még a nagy, ismert költők kötetei is csak pár ezer példányban fogynak, nem hiszem, hogy egy kiadó bevállalna egy teljesen ismeretlen embert. Persze, ha már publikáltál itt-ott, folyóiratokban, akkor talán. Szerintem, ha mindenáron kötetet akarsz, magadnak kell kiadatnod. Persze pénzért lehet, hogy vállalja valamelyik kiadó, pl. akik a fizetős pályázatokat szokták kiírni. De persze ez csak az én véleményem, aki még nem publikált máshol, csak itt. 🙂 A tapasztaltabbak biztos mondanak még okosakat.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.05.14. 19:05
(@don-paco)
Tag Szenior alkotó

hihi

VálaszIdéz
Téma indító Közzétéve : 2007.05.14. 19:00
(@tiringer-tundi)
Tag Alkotó

Mindenkinek, aki velem aggódott elveszett cikkemért: MEGKERÜLT!

Kapcsolattartóstul, szerkesztőstül, magazinostul!!!

Ezúton nyílvánosan szégyenlem magam türelmetlenségemért, és tudom, hogy ezentúl másfél-két hónap várakozási idő az smafu!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.05.14. 15:23
(@tiringer-tundi)
Tag Alkotó

Válasz fefo (2007-05-13 21:54:22) hozzászólására:

Igen, erről szólt, hiszen a sógornőm rendezte meg a férjem születésnapját. De, ez itt kérem, egy különleges "mama": olyan, aki nem jön el a fia esküvőjére, és kijelenti, hogy nem akarja látni az unokáit, csak fényképen. Vannak végleg bezárult emberek, akiket hiába "noszogatnak" a körülötte élők, csak még nagyobb ellenállást váltanak ki belőle.
Ő ilyen. 33 évvel ezelőtt kijelentette, hogy a férjének szüli csak és kizárólag meg az így megtartott magzatot, és ehhez ő a mai napig ragaszkodik. A férjem az apjáé... Szerencsére van neki, és nem is akármilyen!!!
Éppen ezért van az, hogy "mamát" kihagyjuk az ünneplésből, és lehet, h furcsán hangzik, de ő ezt megköszönte nekünk. Sokat próbálkoztunk azon, hogy megváltoztassuk, de vannak tüskék az életben, amit nem lehet kirángatni egy emberből, hidd el! Én 12 éve próbálom, a sógornőm és a férjem 33 éve! Vannak összetört lelkű anyák is, nem csak boldog mamik! (hála Istennek, hogy színes a világ és nem shaumasamponreklám az élet!)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.05.14. 15:11
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz Florilla (2007-05-14 09:30:42) hozzászólására:

Túl az érettségi legeslegeslegelején, az évvégi hajrá által kikészítve... a vakációról álmodozva... 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.05.14. 12:47
(@florilla)
Tag Alkotó

Nah ide is régen írtam!Mi újság veletek,fiatalok?túl az érettségi írásbeli részén,az évvégi hajrá közepette...a vakációt tervezve...:D

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.05.14. 11:30
(@crystalheart)
Tag Alkotó

Válasz Gunoda (2007-05-13 16:38:56) hozzászólására:

"Szükség van az ünnepekre. Elég szürke lenne nélkülük."

Szürke is, hidd el... 😀 De csak így összeülni a legszűkebb értelemben vett családnak (anyám meg tesók) nincs sok értelme, naponta látjuk és marjuk egymást, kicsit abszurd lenne. Jobb egy meg nem tartott ünnep, mint egy álünnep.
Már hozzászoktunk. A két kicsi gyereknek még tartunk ünnepecskét, ők azért hadd élvezzék, nem észlelnek még sokat a feszültségekből 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2007.05.14. 00:49
Oldal 487 / 593